The Fat Takedown haaste päättyi Sarin voittoon. Hän muutti kehoaan eniten kun katsottiin kiloja, senttejä ja InBodyn antamia lukemia. Kysytään voittajalta vähän lisää!

Markku: ”Mitä fiiliksiä tämä matka on herättänyt sinussa?”

Sari: ”Tulin alunperin n.1,5 vuotta sitten tammikuussa ”vähän katselemaan” mutta tänne sitä on jääty.. ensin pidin ihan hulluna niitä jotka kävivät 5krt/viikko treeneissä ja ajattelin että ei ikinä tollasta hullun hommaa kiitos! Itse jaksoin alkuun käydä juuri ja  juuri kaksi kertaa viikossa. Äkkiä se paino alkoi laskea ja kunto kohota. Ja sitten käytiin itsekin jo aika monta kertaa viikossa. On ollut mahtava huomata miten treeneissä jaksaa paremmin. Treeneissä on mukavaa ja kannustavaa porukkaa ja on ollut hienoa oppia kilpailemaan oman itsensä kanssa. Joskus kun treeni on rankka ja tuntuu ettei jaksa, katselen muutoskuvia salin seinällä ja ajattelen että tuon takia tätä tehdään.”

Markku: ”Miltä ihmisten kehut ja huomio tuntuvat?”

Sari: ”No aika hämmentävältä. Peilistä katsoo mielestäni se ihan sama Sari kuin n.30kg sitten. Ihmiset sekä treenisalilla että sen ulkopuolella ovat olleet tosi kannustavia ja ne kommentit ovat usein auttaneet eteenpäin jos motivaatio on ollut tiukassa eikä oma kehonkuva oikein kerro mitään muutosta tapahtuneen. ”

Markku: ”Paljonko olet joutunut ostamaan uusia vaatteita tai onko kaapista löytynyt jotain vanhoja”

Sari: ”Säilön kotona edelleen parin kesän takaisia vaatteita, jotenkin niistä on vaikeaa luopua. Oma kehonkuva vaatii myös muokkaamista, vähän aikaa sitten menin vaatekauppaan ja yritin ehdottaa myyjälle että toisi minulle sovitettavaksi XL-koon housut. Hän katselin vähän aikaa silmät suurina ja tuumasi sitten että jospa hän arvioi sen koon. Toi minulle M-kokoa. Koon 46 takki on saanut vaihtia XS/S-kokoisiin ja housuissa on siirrytty XXL-koosta sinne M-koon puolelle. Paljon on saanut vaatteita siirtää pois käytöstä ja kaappien kätköistä on löytynyt niitä mitä ei vuosikausiin ole pidetty. Vaatekaupoille pitäisi kyllä vielä lähteä pienempiä kokoja hankkimaan. ”

Markku: ”Mikä oli suosikkiruokasi kesällä 2021?”

Sari: ”Kanan rintafileetä tai joskus jauhelihaa, paljon kasviksia ja kikhernepastaa tai mustapapuja. Salaattia kylkeen. Ehdoton suosikki, voisin syödä vaikka joka päivä. Ruokavalmennus toi tälle kesälle odotetun boostin; lisää ruokaa päiviin, oikeassa suhteessa proteiinia,hiilareita ja rasvoja ja niin alkoi paino taas tippua. Myös treenit kulkevat kevyemmin ja palautuminen on nopeampaa kun ruokavalio on kunnossa. ”

Markku: ”Suosikkitreenisi?”

Sari: ”Kaikki! Aamu on minulle ehdottomasti paras aika treenata mutta treeneissä vaihtelee se mikä on kivaa ja hyvältä tuntuu. Alkuun yhdenkin burbeen tekeminen oli raskasta mutta nyt se useammankin jo tekee. Ei nyt ole suosikkiliike mutta ei enää inhokkikaan. Leuanveto on yksi suosikkiliikkeistä vaikka se ei ilman apuja vielä ihan sujukaan. ”

Markku: ”Moni somessa katsoo kuvaasi ja pohtii aloittamista. Mitä sanoisit näille ihmisille?”

Sari: ”Kannattaa huolehtia itsestään, antaa itselleen aikaa ja lähteä rohkeasti matkaan. Ruokatauolla kivaa on se että joka treeneissä on kaiken kuntoisia ja kaiken kokoisia ihmisiä ja jokainen, ihan jokainen, valmentajia myöten, tietää millaista on kun kunto ei ole ihan paras ja kilojakin on liikaa. Ei tarvitse olla ikänsä urheillut että tähän koukuttuu. Eikä tarvitse miettiä miltä näyttää, kuulostaa tai miten treeni sujuu. Peilejä ei ole ja kaikille treeni on kuntotasosta riippumatta rankkaa. Itseään ei kannata verrata muihin vaan tulla voittamaan itsensä. Ja siinä voi onnistua joka treenissä.”

Markku: ”Mikä on Sarin seuraava tavoite?”

Sari: ”Painon suhteen alan olla pikkuhiljaa siellä missä haluan ollakin, tavoitteena on siis ylläpitää nykyistä painoa ja kenties saada vähän voimaa lisää. Haaveena olisi nostaa isompia painoja ja ehkä vielä joskus tehdä edes se yksi leuka…”

Treenit jatkuvat! Elämä jatkuu! Oli korona tai ei, sinun on pidettävä huolta itsestäsi.

Bootcamp tarjoaa 2 viikon ilmaiset treenit kaikille kiinnostuneille. Klikkaa allaolevaa kuvaa ja ilmoittaudu myös mukaan. Tämä on se paikka jossa Sari, Lasse, Essi, Taru ja sadat muut ovat päässeet kuntoon. Bootcamp pyörii joka päivä ja auttaa sinua erittäin tehokkaasti pääsemään ylimääräisestä eroon. Huomaat sen tehon jo muutamassa viikossa.

Klikkaa kuvaa ja pääset heti mukaan. Voit aloittaa oman tarinasi jo tänään! Nähdään boottiksessa.

bootcamp tule kokeilemaan 2 viikoksi