Ruokatauon The Mission Slimpossible Challenge päättyi heinäkuun alkuun ja julistimme voittajaksi tällä kertaa kaksi henkilöä. Emme osanneet yksinkertaisesti päättää kumpi naisista teki kovemman tuloksen, joten päätimme palkita kaksi. Aloitetaan haastattelut Tarusta, Mariannen haastattelu tulee puolestaan ensi viikolla.

Taru teki selvää jälkeä kaikesta mahdollisesta bootcampilla. Hän oli myös Ruokkiksen ravintovalmennuksessa mukana. Näiden kahden yhdistelmällä Taru muutti kehoaan hurjasti ja tämä näkyi myös Challengen parhaimmissa InBody-pisteissä. Tarun muutos näkyi kiloissa, senteissä, ryhdissä, itsetunnossa… kaikessa. Kroppa ja nainen muuttui kokonaan. Kolmessa kuukaudessa tämä nainen otti muun muassa -10 pykälää rasvaprosenttia alaspäin ja samaan aikaan hän lisäsi lihasmassaansa. Taru suorastaan leimahti liekkeihin, löysimme oikeat avaimet hänen elämäntyyliin.

Kysyin Tarulta muutamia kysymyksiä.

Markku: ”Mitä muutoksia itse huomasit kehossasi ja mitä fiiliksiä nämä herättivät?”

Taru: ”Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.”

***

Markku: ”Mitä tavoitteita asetit itsellesi ennen Challengen aloitusta?”

Taru: ”Halusin pienen painonpudotuksen ja enemmän jaksamista arkeen. Sain paljon enemmän!”

***

Markku: ”Mistä ammensit motivaatiota puskea eteenpäin?”

Taru: ”Jokaisen treenin jälkeen oli vain niin mahtava fiilis, se ruokki minua koko ajan eteenpäin. Myös 14v tyttäreni ankara kannustus auttoi minua.”

***

Markku: ”Kuvaile normaalia treenipäivää ja mitä söit?”

Taru: ”Hieman vaikeaa kuvailla treenipäiviä, koska niiden sisältö vaihteli todella paljon. Mutta juuri se teki tästä niin kivaa. Aika usein tuli syötyä jauhelihaa eri muodoissa kasvisten kera, välillä tuli tehtyä tulinen jauhelihakeitto, välillä taas ihan pihvinä ja niin edelleen.”

***

Markku: ”Mites herkkujen kävi?”

Taru: ”Herkkuja tuli vähän syötyä äitienpäivänä ja oli siinä pari muutakin juhlaa, mutta söin herkkuja niissäkin todella vähän. Oikeasti minun ei tehnyt edes mieli niitä enää.”

***

Markku: ”Mitä tapahtuu seuraavaksi?”

Taru: ”Koitan pitää kiinni siitä minkä saavutin. Nyt voisi olla oikea aika haalia ehkä lisää lihasta, joten matka jatkuu!”

Tarun tarina jatkuu kanssamme. Haluatko juuri sinä myös siellä ruudun toisella puolella jotain samanlaista kuin Taru? Haluatko sinä saada pömppövatsan pois? Laihtua? Näyttää paremmalta? Voida paremmin? Saada paremman kunnon?

Kaikki tämä tapahtuu täällä Ruokatauon valmennuksessa, me autamme sinua. Meitä on jo satoja Naantalista, Raisiosta ja Turusta muuttamassa kohtaloaan. Tule taistelemaan Tarun rinnalle ja me viemme sinut myös maaliin. Klikkaa allaolevaa kuvaa ja ilmoittaudu mukaan 2 viikon ilmaiselle testijaksolle.