Ruokatauko2018-05-05T20:20:09+00:00

Ravintoneuvoja Kimmo

Epäterveelliset opiskeluvuodet tekivät tehtävänsä ja kesällä 2013 peilin edessä seisoi hyvin ylipainoinen (117kg), väsynyt ja rapakuntoinen mies. Paino oli vuosien mittaan noussut salakavalasti kyseisiin lukemiin. Yhtenä kesäkuisena iltana päätin, että nyt on tehtävä muutos elämään. Aloin tutkimaan asioita, halusin ymmärtää mihin kaikki perustuvat. Kokeilin eri ravintomalleja ja opin jatkuvasti lisää. Aloin ymmärtämään, että ravitsemuksella on paljon enemmänkin vaikutuksia terveyteen kuin pelkkä painonhallinta: väsymys/uupumus, verenpaine, kolesteroliarvot, suoliston toiminta jne.

Kiinnostus ravintoon kasvoi jatkuvasti, joten vaihdoin alaa ja koulutin itseni Suomen Terveysopisto Saluksessa ravintoneuvojaksi.

Koulutukseni elektroniikka-alan Diplomi-Insinööri, Ravintoneuvoja. Työkokemus ravintoneuvojana: erilaisia koulutukseen liittyviä ravintokokonaisuuksia 2014 lähtien CrossFit Naantalin asiakkaille, tmi Kimmo Sorosuo päätoiminen ravintoneuvoja 2016 alkaen.

Personal Trainer Markku

Painoin kesällä 2007 jäätävät 142 kiloa. En liikkunut lainkaan ja söin roskaa päivät pitkät. Heräsin tilanteeseen yhtenä päivänä, pelästyin toden teolla peilikuvaani. Jokin naksahti päässäni ja tein lupauksen itselleni paremmasta huomisesta. En tiennyt syömisestä enkä liikkumisesta mitään, mutta tekemällä tarpeeksi virheitä ja niistä oppimalla löytää kyllä tiensä. 2009 olin 50 kiloa kevyempi ja elämä alkoi uudestaan.

2008 kesällä toinen kuntosalikävijä kysyi minulta neuvoa, voisinko treenauttaa myös häntä. Valmentaja oli syntynyt! Intohimo tätä työtä kohtaan syttyi kovaan liekkiin, halusin auttaa myös muita kaltaisiani! Nyt 2018 alkaa jo 10. vuosi kun autan muita ihmisiä pääsemään kuntoon. Matka jatkuu!

Koulutukseni FAF Kuntosaliohjaaja, FAF Personal Trainer, CrossFit Level 1, Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus taso1. Työkokemus: Tmi Markku Sorosuo päätoiminen personal trainer vuodesta 2009.

Yhteistyössä

Rannikkoseudussa

Ja monissa muissa medioissa mukana… Jos tarvitset asiantuntijalausuntoa, ota rohkeasti yhteyttä vaikka tästä.

Iltalehdessä

Turun Sanomissa

Aamulehdessä