Kimmo

Epäterveelliset opiskeluvuodet tekivät tehtävänsä ja kesällä 2013 peilin edessä seisoi hyvin ylipainoinen (117kg), väsynyt ja rapakuntoinen mies. Paino oli vuosien mittaan noussut salakavalasti kyseisiin lukemiin. Yhtenä kesäkuisena iltana päätin, että nyt on tehtävä muutos elämään. Aloin tutkimaan asioita, halusin ymmärtää mihin kaikki perustuvat. Kokeilin eri ravintomalleja ja opin jatkuvasti lisää. Aloin ymmärtämään, että ravitsemuksella on paljon enemmänkin vaikutuksia terveyteen kuin pelkkä painonhallinta: väsymys/uupumus, verenpaine, kolesteroliarvot, suoliston toiminta jne.

Kiinnostus ravintoon kasvoi jatkuvasti, joten vaihdoin alaa ja koulutin itseni Suomen Terveysopisto Saluksessa ravintoneuvojaksi.

Koulutukseni elektroniikka-alan Diplomi-Insinööri, Ravintoneuvoja. Työkokemus ravintoneuvojana: erilaisia koulutukseen liittyviä ravintokokonaisuuksia 2014 lähtien CrossFit Naantalin asiakkaille, tmi Kimmo Sorosuo päätoiminen ravintoneuvoja 2016 alkaen. Ruokatauko Sorosuo Oy toinen omistaja vuodesta 2018.

Työnkuva: crossfit, bootcamp, voimavalmennus, ravintovalmennus

Markku

Painoin kesällä 2007 jäätävät 142 kiloa. En liikkunut lainkaan ja söin roskaa päivät pitkät. Heräsin tilanteeseen yhtenä päivänä, pelästyin toden teolla peilikuvaani. Jokin naksahti päässäni ja tein lupauksen itselleni paremmasta huomisesta. En tiennyt syömisestä enkä liikkumisesta mitään, mutta tekemällä tarpeeksi virheitä ja niistä oppimalla löytää kyllä tiensä. 2009 olin 50 kiloa kevyempi ja elämä alkoi uudestaan.

2008 kesällä toinen kuntosalikävijä kysyi minulta neuvoa, voisinko treenauttaa myös häntä. Valmentaja oli syntynyt! Intohimo tätä työtä kohtaan syttyi kovaan liekkiin, halusin auttaa myös muita kaltaisiani! Nyt 2019 alkaa jo 11. vuosi kun autan muita ihmisiä pääsemään kuntoon. Matka jatkuu!

Koulutukseni FAF Kuntosaliohjaaja, FAF Personal Trainer, CrossFit Level 1, Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus taso1. Työkokemus: Tmi Markku Sorosuo päätoiminen personal trainer vuodesta 2009. Ruokatauko Sorosuo Oy toinen omistaja vuodesta 2018.

Työnkuva: crossfit, bootcamp, sisällöntuotanto, hallinto

Milka

Liikunnallinen olen ollut aina, eikä kilpauinnissa pieni pyöreys ole ikinä haitannut. Ongelmaksi oli muodostunut sokerin mättäminen, epäsäännölliset ja epäterveelliset ruokailutottumukset, parisuhde ”kuplassa” eläminen ja itsensä unohtaminen työn kiireissä. Kaikista näistähän minulla oli tietämystä, joten elämäntapamuutos ei jäisi tiedonpuutteesta kiinni. Olin vain jakanut tiedon muille ja unohtanut siinä lomassa toteuttaa periaatteita itseeni. ”Älä tee niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä sanon”.

Sokerit minimiin sekä niiden vaihto terveellisempiin kuten hedelmien omiin sokereihin. Kaikki vanhat himot sain pidettyä jokseekin kurissa herkkupäivien turvin ja huolehtimalla säännöllisestä ruokailuvälistä sekä riittävän suurista annoksista puhdasta ruokaa. Korvasin vanhoja huonoja ruokia monen värisillä vihanneksilla, hyvistä lähteistä saaduilla hiilihydraateilla sekä laadukkailla rasvoilla.

Tarvitsin myös uusia harrastuksia, jotka pitäisivät minut liikkeessä. Syyskuun 2017 alkeiskurssi CrossFit Naantalissa pomppasi etusivulleni Facebookissa. Ilmoittauduin mukaan ja sillä tiellä olen edelleen. Pitkäjänteisyys, suunnitelmallisuus sekä rutiinit saivat aikaan tuloksia. Tulokset ruokkivat itse itseään ja paketti oli valmis vyörymään eteenpäin sellaisella voimalla etten olisi ikinä sitä itse uskonut! Vuoden 2018 aikana, omien treenien lisäksi valmennus ja liikunnanohjaus saivat tuulta purjeisiinsa aivan uudella tavalla. Kouluttauduin Personal Traineriksi sekä voimavalmentajaksi Spartan Academylla. Aloitin valmentajana Ruokatauolla tammikuussa 2019. Koulutus: Liikuntaneuvoja, toiminnallisen harjoittelun PT, voimavalmentaja, uima- ja erityisuimaopettaja, kilpauintivalmentaja, vesiliikunnanohjaaja.

Työnkuva: bootcamp, PT, CrossFit

personal trainer turku

Yhteistyössä

Rannikkoseudussa

Ja monissa muissa medioissa mukana… Jos tarvitset asiantuntijalausuntoa, ota rohkeasti yhteyttä vaikka tästä.

Iltalehdessä

Turun Sanomissa

Aamulehdessä

0 Shares