Hei kaikille! Eletään huhtikuuta 2020 ja Ruokkiksen Tammikuu – Maaliskuun Challenge päättyi jälleen kerrassaan upeisiin tuloksiin. Systeemimme tuotti vajaa satakunta upeaa muutosta ja taistelijat olivat tyytyväisiä seurantamittauksessa. Vaikka tilanne maailmalla on mitä se on, Ruokatauko jatkaa kovien tulosten lyömistä eetteriin. Me taistelemme sloganimme mukaan. Create hope, inspire others ja change lives. Tätä teemme joka päivä. Varsinkin tässä tilanteessa omasta kunnosta huolehtiminen on erittäin tärkeää, olit sitten meidän halillla tai kotijumpissa mukana. Pidä huolta itsestäsi! Me motivoimme sinua, meidän taistelijat motivoivat sinua. Tee kuten me ja saat tuloksia. Tämä on jo kolmas vuosi kun meidän treenisysteemi ja lifestyle tuottaa rajua tulosta.

Tällä kertaa Challengessa oli kaksi voittajaa, emme osanneet taaskaan päättää kumpi on parempi. Molemmat voittajavat ovat hyvin erilaisia keskenään, mutta molemmat pudottivat järkyttävän määrän rasvaa kehostaan ja muokkasivat senttejä urakalla. Molempien InBody-pisteet laukkasivat reilusti ylöspäin. Tässä postauksessa esittelemme teille toisen voittajista, eli Lassen.

lasse syö herkkuja 2019

Lasse:

”Tuli tuossa joulukuussa täytettyä 40v ja omakuva ei näyttänyt peilistä yhtään paremmalta kuin mitä se on viimeisen 10 vuoden aikana näyttänyt. Siinä sitä on sitten tullut katseltua vaimon jumppainnostusta ja kovaa motivaatiota käydä Ruokatauolla. Nämä pari asiaa vaikutti takaraivossa ja vuoden vaihteen jälkeen Minna sai minut houkuteltua Ruokkiksen Inbody –mittauksiin. No tulokset siitä sai sitten minut tekemään päätöksen että läski saa lähteä pois ja hommaan lähdetään täysillä mukaan. Minulle ei koskaan sovi vähän sinnepäin harrastaminen vaan sitten joko tehdään tosissaan tai ei ollenkaan. Nyt on kiva katsoa aikaa 3kk taaksepäin ja todeta, että tuli tehtyä oikea valinta.

Muiden ihmisten kommentteja on ollut mukava kuunnella ja huomata, että muutos näkyy myös päällepäin eikä vain omissa vaatteissa. Mahasta lähtenyt -17cm ja sen huomasin omasta vyöstäkin. Palautetta on ollut mukava saada ja samalla kertoa mitä on tullut touhuttua ja missä….helppoa ja nopeaa!

Vaatekaappia en ole lähtenyt sen enempää vielä uusimaan, mutta pakko sinne kaupalle on kohta mennä kun alkavat nämä nykyiset näyttämään vähän venytetyiltä. Vaatekoko on nykyään M kun tähän saakka on saanut ostaa L, jotta ei ihan kauheasti paidat soi päällä.

Miksi en aloittanut aiemmin?? Ei siihen mitään tekosyytä ole. En vain ole saanut aikaiseksi. Väsy, liian pirteä, ihan hyvä olla ja lihavat on leppoisia?? Siinä noita perusjuttuja miksi ei ole tullut aiemmin lähdettyä mukaan. Onneksi tulin mittauksiin ja sain suoran palautteen Ruokatauolta….huonoa rasvaa riittävän paljon ja luvut muutenkin kuin kauhuelokuvasta saivat minut haluamaan muutosta ja heti.

Nyt on helppo jälkeenpäin sanoa, että olisi pitänyt aloittaa tämä viimeistään silloin kun vaimokin alkoi käymään Ruokatauolla, mutta ei se onneksi ole koskaan liian myöhäistä ja nyt on älyttömän hyvä tekemisen meininki päällä. Treenaaminen on kevyempää ja helpompaa kun painoa on tippunut sekä kunto noussut.

bootcamp turku lasse
bootcamp turku lasse sivulta
personal trainer turku bootcamp lasse edestä

Koko muutosprosessi on käynyt yllättävän helposti kun motivaatiota ammentamassa oli mittauslappu, jossa oli vain huonoja lukuja. Uskoin alusta lähtien siihen, että treenit varataan kiinni ja paikalle mennään aina kun pienikin mahdollisuus ja tekosyitä poissaoloille ei ole. Näillä tipseillä olin varma siitä, että paino lähtee väkisinkin putoamaan ja muutkin arvot kohdilleen. Vaikeaa muutoksessa oli ehkä se, että elämäntavat on ollut maailman huonoimmat ja roskaruokaa on mennyt riittävästi. Se oli itselle heti selvää, että se loppui välittömästi treenien alettua. Myös iltaoluet saunassa vaihtui vissyyn!!

Aamupalaksi aloin syömään puuroa tai mysliä jogurtilla sekä hedelmiä, lounaaksi söin myös hedelmää tai leipää. Päivällinen on ollut aivan tavallista kotiruokaa…. toki lautasmalliin on tullut reilusti vihanneksia ja kasviksia lisää, sekä lautaselle laitettu ruoka on riittänyt eikä toista eikä kolmatta santsausta ole tehty.

Treeneissä olen tykännyt varsinkin boksihypyistä, manmakereistä sekä ihan perusvatsatreeneistä. Ja puolestaan huolestuneena suhtaudun aina treeneihin missä luvataan polvennostojuoksua tai porrasjuoksua…

Lisää parannettavaa löytyy tottakai. Seuraavaksi pitäisi alkaa tekemään kroppaan voimaa ja löysät mahanahkat kiristää pois. Siinä sitä koko vuodelle löytyykin tekemistä. Yksittäisenä tavoitteena on saada vuoden lopussa leuanvetoon 15 kpl… sitten taas voi olla hetken tyytyväinen.

Isot kiitokset koko Ruokatauolle ja kanssatreenaajille. Yhdessä toi homma on vaan niin paljon kivempaa kuin kotona huoneen nurkassa.”

– Lasse 2020

Näin se menee. Tulosta syntyy. Naiset muuttuvat, miehet muuttuvat, nuoret muuttuvat, vanhemmat muuttuvat. Kaikki muuttuvat meidän Bootcampilla. Mites sinä? Kesä 2020 tulossa ja uimapukuun olisi kiva mahtua? Meillä on ratkaisu sinulle. Meillä on erittäin tehokas ratkaisu sinulle itseasiassa. Paras lääke jenkkakahvoja vastaan on Bootcamp, joka on nimenomaan suunniteltu poistamaan ylimääräistä erittäin suoraviivaisesti. Tsekkaa lisäksi vaikka Tarun tarina tai Mikon tarina. Kaikki nämä ovat tehty Bootcampilla tässä vuosien saatossa. Klikkaa allaolevaa kuvaa ja tule kokeilemaan. Tämä on jotain erilaista.

Ensi viikolla esittelyssä toinen voittajista, eli Essin vuoro kertoa.

bootcamp tule kokeilemaan 2 viikoksi