matalan kynnyksen ryhmä

Aloittelijoiden pienryhmä

aloittelijoiden paras tapa aloittaa liikkuminen

Kenelle suosittelemme tätä ryhmää?

✅ Tiedostat että liikkuminen olisi sinulle hyväksi ja haluaisit aloittaa, mutta et ole pystynyt siihen omatoimisesti. Ehkä arkesi on kiireinen ja et tiedä miten sinun tulisi liikkua? Tai kenties et tiedä mistä aloittaa? Olet ehkä passivoitunut koronan seurauksena, silloin tämä ryhmä olisi sinulle paras paikka aloittaa.

✅ Haluaisit aloittaa, mutta koet kuntosalit pelottavina. Et halua treenata samaan aikaan hyväkuntoisten kanssa. Haluaisit sen sijaan liikkua samantasoisten ihmisten kanssa. Haluaisit saada kannustavaa valmennusta ja yhteisön, johon myös aloittelijat ovat tervetulleita.

✅ Haluaisit saada valmennusta ja opastusta, jotta et riko itseäsi ja treenaat oikein. Tässä ryhmässä saat valmennusta jatkuvasti. Sinulle opetetaan oikeat tekniikat, tempot ja miten liikut turvallisesti. Sen jälkeen voit vain nauttia liikkumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Pienryhmän suurimmat hyödyt – mitä kaikkea sinä saat?

Pienryhmästä on monta hyötyä sinulle.

✅ Saat suunnitelman, joka auttaa sinua saamaan liikkumisen osaksi elämääsi. Saat selvän aloituspisteen, saat aikaulut milloin treenataan, miten treenataan ja näet miten kehityt jatkuvasti oikeaan suuntaan. Olet motivoitunut, treenaaminen on hauskaa ja odotat innolla seuraavaa treeniä.

✅ Saat kokeneen valmennuksen taaksesi, jolla on 20 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta. Valmentaja on aina paikalla ja auttaa sinua henkilökohtaisesti liikkumaan paremmin. Saat valmennusta kaikkeen mikä liittyy liikkumiseen. Tekniikat, painot, tehot, välineet ja niin edelleen. Valmentaja auttaa kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä, jotta sinä pääset nopeammin ja helpommin kohti tavoitettasi.

Oma ryhmä. Yksin treenaaminen on raskasta ja tylsää. Meillä aloittelijat liikkuvat omassa ryhmässään ja teemme tätä yhdessä. Saat luvan liittyä myös aloittelijoiden Facebook-ryhmäämme, jossa jaamme lisää vinkkejä sekä onnistumisia.

Säästät reilusti euroja. Kun treenaat pienryhmässä, säästät tuntuvasti euroja. Autamme sinua yksilöllisesti, mutta hinta on huomattavasti edullisempi kuin personal trainer -valmennuksessa.

Ryhmä liikkuu 2x viikosssa

Klikkaa allaolevaa nappulaa ja kutsumme sinut paikan päälle haastatteluun.

✅ Aloittelijoiden ryhmä liikkuu maanantaisin ja perjantaisin. Otamme ryhmään hyvin vähän ihmisiä kerrallaan, jotta pystymme valmentamaan paremmin.

Liikut aloittelijoiden omassa pienryhmässä 2 kertaa viikossa valmentajan kanssa.

Tarkista käynnissä olevien ryhmien hinta allaolevasta nappulasta.

Maksutapoina käyvät tilisiirto, Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky.

Kenelle Tämä sopii parhaiten?

Aloittelijoiden ryhmästä on monta hyötyä sinulle.

✅ Oma pienryhmä on erinomainen valinta kaikille katsomatta ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon. Ylipaino, korona, vuosien liikkumattomuus, jäykkyys, huono kunto tai voiman puute eivät ole este.

✅ Pienryhmä on sinulle, jos haluat saavuttaa hyvinvointia ja olla jälleen tyytyväinen itseesi. Saat lisää kuntoa, jaksamista, näet muuttuvan peilikuvasi ja saat jälleen tarkoituksen.

✅ Aloittelijoiden kausi numero 3 on juuri nyt käynnissä. Jos haluat saada unelmistasi totta, ilmoittaudu mukaan matalan kynnyksen aloittelijoiden ryhmään. Tänne kaikki ovat tervetulleita.

Aloittelijoiden UKK

Aloittelijoiden valmennusta voidaan ajatella personal trainerin ja ryhmäliikunnan yhdistelmänä, jossa yhdistyvät molempien hyvät puolet. Saat henkilökohtaista valmennusta ryhmässä, mutta murto-osan kustannuksilla.

Tässä muutama kysymys.

👉 “Pelkään että olen kaikista heikoin ryhmässä!” – Meidän pienryhmissä liikkuvat tavalliset suomalaiset naiset sekä miehet. Nämä ihmiset käyvät töissä, opiskelevat, heillä on perhettä, he harrastavat ja heillä on ihan normaalia arkea. Et joudu kovakuntoisten ammattiurheiljoiden joukkoon. Ryhmässä liikkuvat samoista asioista kiinnostuneita kuin sinäkin. Olet erittäin tervetullut liikkumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

👉 “Pelkään että olen liian huonossa kunnossa!” – Ei hätää. Me räätälöimme ja säädämme kaikki treenit juuri sinulle sopivaksi. Otamme huomioon kuntosi, voimasi, taitosi, historiasi, liikkuvuutesi ja niin edelleen. Me autamme sinua eteenpäin. Sinulla saa olla vammoja, sairauksia tai vaikka ylipainoa. Me autamme.

👉 “Olen täysin aloittelija. Voinko silti tulla mukaan?” – Kyllä, tämä ryhmä on tarkoitettu juuri sinulle. Treenit ovat suoraviivaisia ja selkeitä kokonaisuuksia, joten myös aloittelija saa niistä kaiken irti heti. Valmentaja on aina mukanasi, joten saat myös kysymyksiisi heti vastauksen.

👉 “Kuolenko sinne? Rääkätäänkö minua?” – No ei todellakaan. Uskomme sen sijaan älykkääseen ja nousujohteiseen liikkumiseen, jossa kuormitus on kehittävää. Se saa tuntua poltteena ja hengästymisenä, mutta sen pitää olla sopivan raskasta. Kun treeni ja palautuminen ovat oikeassa suhteessa, silloin menet vauhdilla eteenpäin.