Project Description

Maailman helpoin tapa aloittaa

Aloittelijan Viiden hengen pienryhmävalmennus

Viiden hengen pienryhmävalmennus – aloittelijan tai huonokuntoisen paras tapa aloittaa tuloksekas liikkuminen.

Kenelle suosittelemme tätä ryhmää?

✅ Tiedostat että liikkuminen olisi sinulle hyväksi ja haluaisit aloittaa, mutta et ole pystynyt siihen omatoimisesti. Ehkä arkesi on kiireinen ja et tiedä miten sinun tulisi liikkua? Tai kenties et tiedä mistä aloittaa? Tässä ryhmässä teemme aloituksen sinulle helpoksi.

✅ Haluaisit aloittaa, mutta koet kuntosalit pelottavina. Et halua treenata samaan aikaan hyväkuntoisten kanssa. Haluaisit sen sijaan liikkua samantasoisten ja -henkisten ihmisten kanssa. Haluaisit saada kannustavaa valmennusta ja yhteisön, johon myös aloittelijat ovat tervetulleita.

✅ Haluaisit saada valmennusta ja opastusta, jotta et riko itseäsi ja treenaat oikein. Tässä ryhmässä saat valmennusta jatkuvasti. Sinulle opetetaan oikeat tekniikat, tempot ja miten liikut turvallisesti. Sen jälkeen voit vain nauttia liikkumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Haluan tietää lisää

Pienryhmän suurimmat hyödyt – mitä kaikkea sinä saat?

Pienryhmästä on monta hyötyä sinulle.

✅ Saat suunnitelman, joka auttaa sinua saamaan liikkumisen osaksi elämääsi. Saat selvän aloituspisteen, saat aikaulut milloin treenataan, miten treenataan ja näet miten kehityt jatkuvasti oikeaan suuntaan. Olet motivoitunut, treenaaminen on hauskaa ja odotat innolla seuraavaa treeniä.

✅ Saat kokeneen valmennuksen taaksesi, jolla on 20 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta. Valmentaja on aina paikalla ja auttaa sinua henkilökohtaisesti liikkumaan paremmin. Saat valmennusta kaikkeen mikä liittyy liikkumiseen. Tekniikat, painot, tehot, välineet ja niin edelleen. Valmentaja auttaa kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä, jotta sinä pääset nopeammin ja helpommin kohti tavoitettasi.

Mukava ja kannustava yhteisö. Yksin treenaaminen on joskus raskasta. Meillä koko yhteisö on takanasi ja sinun ei tarvitse taistella yksin. Täältä moni on löytänyt uusia ystäviä myös vapaalle.

Säästät reilusti euroja. Kun treenaat pienryhmässä, säästät tuntuvasti euroja. Autamme sinua yksilöllisesti, mutta hinta on huomattavasti edullisempi kuin personal trainer -valmennuksessa.

Haluan mukaan!

Miten pääset mukaan?

Klikkaa allaolevaa nappulaa ja kutsumme sinut paikan päälle ilmaiseen konsultaatioon.

✅ HUOM. Aloituspaikkoja on saatavilla rajallisesti. Varaa tapaaminen heti ja pääset aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

Liikut pienryhmässä 1-3 kertaa viikossa 60min kerrallaan valmentajan kanssa.

👉 Aloitusmaksu – 0€

👉 1kk sopimus – 199€ / kk

👉 3kk sopimus – 159€ / kk

👉 6kk sopimus – 149€ / kk

Pidemmällä sopimuksella saat parempia tuloksia ja säästät tuntuvasti euroja.

Maksutapoina käyvät tilisiirto, Smartum, Epassi, Edenred, Eazybreak ja Tyky.

Haluan mukaan!

Kenelle pienryhmätreenit sopivat parhaiten?

Pienryhmästä on monta hyötyä sinulle.

✅ Pienryhmä on erinomainen valinta kaikille katsomatta ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon. Ylipaino, vuosien liikkumattomuus, jäykkyys, huono kunto tai voiman puute eivät ole este. Pienryhmävalmennuksesta moni asiakkaamme on saanut parhaan avun itselleen.

✅ Pienryhmä on sinulle, jos haluat saavuttaa hyvinvoivan kehon. Sinulla on hyvä kunto, voimaa, liikkuvuutta, enemmän energiaa arjessa ja olet iloinen. Näytät hyvältä ja käännät ihmisten päitä astuessasi huoneeseen. Olet valmis tekemään töitä sen eteen säännöllisesti ja treenaamaan nousujohteisesti pilke silmänkulmassa.

✅ Jos haluat laadukasta valmennusta, joka on hiotunut vuosien saatossa erittäin toimivaksi. Me saamme sinusta enemmän irti, meillä on työkalut ja tietotaito tuoda unelmasi sinulle.

Haluan mukaan!

Pienryhmävalmennuksen UKK

Viiden hengen pienryhmävalmennusta voidaan ajatella personal trainerin ja ryhmäliikunnan yhdistelmänä, jossa yhdistyy molempien hyvät puolet. Saat henkilökohtaista valmennusta ryhmässä, mutta murto-osan kustannuksilla.

Tässä muutama kysymys ja selvennys pienryhmävalmennuksesta.

👉 “Pelkään että olen kaikista heikoin ryhmässä!” – Meidän pienryhmissä liikkuvat tavalliset suomalaiset naiset sekä miehet. Nämä ihmiset käyvät töissä, opiskelevat, heillä on perhettä, he harrastavat ja heillä on ihan normaalia arkea. Et joudu kovakuntoisten ammattiurheiljoiden joukkoon. Ryhmässä liikkuvat samoista asioista kiinnostuneita kuin sinäkin. Olet erittäin tervetullut liikkumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

👉 “Pelkään että olen liian huonossa kunnossa!” – Ei hätää. Me räätälöimme ja säädämme kaikki treenit juuri sinulle sopivaksi. Otamme huomioon kuntosi, voimasi, taitosi, historiasi, liikkuvuutesi ja niin edelleen. Me autamme sinua eteenpäin.

👉 “Olen täysin aloittelija. Voinko silti tulla mukaan?” – Kyllä, tämä ryhmä on tarkoitettu juuri sinulle. Treenit ovat suoraviivaisia ja selkeitä kokonaisuuksia, joten myös aloittelija saa niistä kaiken irti heti. Valmentaja on aina mukanasi, joten saat myös kysymyksiisi heti vastauksen.

👉 “Kuolenko sinne? Rääkätäänkö minua?” – No ei todellakaan. Uskomme sen sijaan älykkääseen ja nousujohteiseen liikkumiseen, jossa kuormitus on kehittävää. Se saa tuntua poltteena ja hengästymisenä, mutta sen pitää olla sopivan raskasta. Kun treeni ja palautuminen ovat oikeassa suhteessa, silloin menet vauhdilla eteenpäin.

👉 BONUS #1. Saat Pöperövahtien menetelmät käyttöösi

Saat ilmaiseksi Pöperövahtien jäsenyyden. Keho tehdään keittiössä, olet juuri sitä mitä syöt. Olet varmaan kuullut nämä sanonnat. Tästä syystä saat pääsyn Pöperövahtien ryhmään mukaan.

✅ Viikkopunnitus tiloissamme

✅ Painoseuranta ja ohjeistus

✅ PäivänPisteet helpottamaan laihduttamista

✅ NollaPisteet tukemaan kylläsyyttä

✅ Kaikille avoin ryhmä

👉 BONUS #2. Haluatko treenata heti tänään kotonasi tai salilla?

Voit napata ilmaiseksi viikon treenit ja ravinnon. Kaikki treenit ovat selostettu, ilman välineitä ja ohjattuja Markun toimesta. Ravinnossa puolestaan saat maistuvat malliateriat suoraan ravintovalmennuksemme asiakkailta.

✅ Viikon treenit ilmaiseksi

✅ Viikon ravinto ilmaiseksi

Kyllä, haluan treenit ja ravinnon