Hyvät naiset ja herrat, hyvät taistelijat! On aika jälleen kääntää katseet kohti tammikuuta ja siellä odottavaa Challengea. Ruokatauko valmistautuu jo täyttä häkää vuoden 2019 hauskimpaan tykitykseen. Kyllä, Ruokatauon supersuosittu Challenge on jälleen täällä ja tästä blogitekstistä alkaa virallisesti ilmoittautumiset Turun suosituimpaan valmennukseen. Olemme viilanneet vuosi vuodelta meidän systeemiä paremmaksi ja nyt 2019 kokonaisuus on parempi kuin koskaan. Luvassa on melkoisesti muutoksia, uusia juttuja sekä vanhoja tuttuja.

The Game Changer Challenge – Missä sinä olet 7.1.2019?

Missä sinä olet tammikuussa, kun meidän challenge alkaa täällä Naantalissa? Meidän valmennusryhmä aloittaa 12 viikkoa kestävän urakan ja siinä ajassa teemme jälleen historiaa. Meidän valmennuksessa ihmiset ovat saaneet todella jäätäviä muutoksia aikaan. Joku on ottanut 20cm pois vyötäröltä, toinen on pudottanut 40 kiloa painostaan, kolmas on saanut luopua verenpainelääkkeistään ja neljäs on päässyt eroon selkäkivuistaan. Meillä on ollut kunnia todistaa kaikenlaisia onnistumistarinoita tässä vuosien saatossa ja tulevasta kaudesta on tulossa samanlainen. Meillä on sellainen hyvä kutina päällä tästä kaikesta ja meillä on innokas jengi starttaamassa uuteen kauteen.

laihdutus

Kausi avataan The Game Changer Challengella, joka kestää aina maaliskuun loppuun saakka. Ennen haasteen alkua kaikki osallistujat haastatellaan, valokuvataan sekä mitataan. Haluamme seurata taistelijoidemme kehitystä kohti parempaa. Tämä tuo myös lisämotivaatiota suoriutua entistä paremmin haasteesta. Me emme pelaa yksittäisiä hyviä kortteja, vaan olemme ALL IN! Kaikki tai ei mitään! Tämä on HAASTE! Haastamme taistelijat liikkumaan ja syömään 12 viikkoa paremmin kuin koskaan elämänsä aikana.

Kaiken tämä tarkoituksena on saada kenties juuri sinut mahtumaan jälleen niihin tiukkoihin farkkuihin, jotka ovat jääneet kaapin perukoille. Haluamme saada sinun vyötärältä kymmeniä senttejä pois ja haluamme sinun tiputtavan myöskin kiloja samalla. Haluamme sinun näyttävän hyvältä ja haluamme että olet tyytyväinen itseesi. Tämä on challengen tarkoitus. Sitä varten olemme myöskin lisänneet tuntuvat palkinnot haasteeseen tuomaan lisämotivaatiota. Kenties tämä motivoi sinua vieläkin enemmän yrittämään ja tekemään oikeita valintoja. Voittaja kuittaa itselleen 2300€ edestä palkintoja ja suvereenin oikeuden kutsua itseään Challengen Voittajaksi. Tämä on suurin kisa koko Suomessa.

Emme kuitenkaan palkitse pelkästään voittajaa vaan TOP20 vie palkintoja kotiinsa. Joten sinulla on erinomaiset mahdollisuudet voittaa jotain. Miksi et satsaisi ja nosta todennäköisyyttä viedä jotain kivaa palkintopöydältä? Raatimme valitsee maaliskuun lopulla voittajat ja heidät palkitaan loppubailuissa.

Kuulostaako kivalta ja jännittävältä? No varmasti.

kuntosali turku

Miten pääset mukaan?

Miten juuri sinä pääset mukaan tähän challengeen? Helposti. Sinun pitää vain ilmoittautua challengen postituslistalle ja sitä kautta saat kutsun haastatteluun. Linkki on tämän artikkelin lopussa. Haastattelussa otamme sinusta mitat, valokuvat sekä samalla kyselemme hieman tavoitteistasi. Samalla pystymme sanomaan mikä valmennusryhmämme olisi juuri sinulle sopiva. Meillä on omat ryhmät aloittelijoille, perusliikkujille sekä kovaa treenaaville. Tämä on yksi uudistuksista kaudelle 2019, haluamme todellakin tarjota juuri sinulle oikeanlaista treeniä oikeassa pienryhmässä. Silloin pystymme keskittymään sinuun paljon enemmän.

Otamme ihmisiä haastatteluihin koko joulukuun ajan ja ensimmäiset ajat ovat jo menneet. Tästä viestistä alkaa virallisesti meidän valmistautuminen Challengeen! Markku on valmis! Kimmo on valmis! Oletko sinä valmis muuttamaan elämäsi? Missä sinä olet 7.1.2019 kun me alamme muuttamaan ihmisiä? Tule haastatteluun ja muutetaan myös sinun elämäsi. Klikkaa alapuolelta ja käy ilmoittautumassa challengeen. Otamme sinuun yhteyttä 24h sisällä ja kutsumme haastatteluun.

Onnea matkaan!

tammikuun haaste