Moro mahtavat lukijat!

Ruokatauon pojat työssään. Turun alueen parhaat personal trainerit ja ravintovalmennus. Vuonna 2017 tulemme itseasiassa hyökkäämään entistä enemmän Turun alueella. :-) Olemme itse olleet sairaalloisen ylipainoisia ja tulemme sieltä samasta veneestä kuin sinäkin, katso meidän lähtökuvat! Me tiedämme miltä tuntuu kun itsetunto on nolla. Me myös tiedämme miltä tuntuu tehdä jäätävä muutos! Me tiedämme mitä se vaatii. Tätä ilosanomaa viemme eteenpäin myös 2017. Me muutamme ihmisiä.

Kuvassa allekirjoittanut vuonna 2010 muuttamassa omaa kohtaloani. Ei se ole helppoa ja ei sitä kukaan väittänytkään. Muutenhan kaikki pystyisi tähän! Jotkut luovuttavat, toiset puskevat eteenpäin! Sinun pitää tehdä töitä onnistumisen eteen. Vain siten pääset elämässäsi eteenpäin.

personal trainer turku

Seuraavassa kuvassa Kimmo muuttamassa omaa kohtaloaan vuonna 2014 meidän omalla salilla Naantalissa.

personal training turku

Ja seuraavassa kuvassa yksi asiakkaamme muuttamassa itseään vuonna 2015.

personaltrainer

Kaikki on vain ja ainoastaan sinusta itsestään kiinni. Älä kuuntele muiden neuvoja, SINÄ päätät mitä haluat elämältäsi! Jos haluat tehdä totaalisen suunnanvaihdon ja laittaa itsesi elämäsi kovimpaan kuntoon, laita silloin sähköpostia osoitteeseen ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja esittele itsesi! Me autamme sinua.

Kuullaan taas,

Ruokatauon pojat

Tallenna