Miten laihtua pysyvästi, miten se oikein tehdään niin että tulokset jäävät myöskin voimaan? Miten siihen muutokseen saa oikein motivaatiota? Kaikki lähtee mielestäni siitä että koko prosessista pitää tehdä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Mikä on maailman helpoin tapa laihtua pysyvästi? No se on tapa, joka on mahdollisimman helppoa näin suoraan sanottuna. Siitä koko prosessista pitää tehdä niin vaivaton kuin ikinä on mahdollista. Ja se saavutetaan tekemällä ravinnosta sellaista mitä on mielekästä syödä. Syödään sitä mitä halutaan! Minä en syönyt lainkaan perinteisiä fitness/bodailusafkoja, vaan söin oikeasti sitä mitä minä halusin. Silloin tässä kaikessa pysyy mielekkyys sekä motivaatio yllä. Ruoka pitää olla hyvää! Minä halusin syödä hyvää ruokaa, herkkuja ja nauttia elämästäni. Ja samaan aikaan halusin päästä kuntoon! Mahdotonta sanot? Ei todellakaan kun tietää mitä tekee.

Aloitin Antiikin Patsaan 31.12.2016 kuten kirjoitinkin aikaisemmin otsikolla elämäsi kuntoon. Tämä koko ohjelma on kaikista paras rasvanpoltto-ohjelma mitä olen koskaan käyttänyt ja tällä tyylillä saa pysyviä tuloksia aikaiseksi. 15 vuoden personal trainer -uran aikana olen kokeillut kaikenlaisia tapoja, mutta tämä tyyli millä sain itseni kuntoon Antiikin Patsaassa on paras.

Tulokset puhuvat puolestaan. Minä pääsin kuntoon. Ja pääsin kuntoon todella helposti! Tämä oli erittäin vaivatonta, helppoa sekä suoraviivaista. Nälkää en nähnyt lainkaan, sain syödä vatsani täyteen joka päivä ja ennenkaikkea nautin elämästäni. Tuumailin ohjelman aikana, että kylläpäs tämä onkin loppupeleissä aika helppoa. Laihduin jatkuvasti, rasva suorastaan suli päältäni ja kuntoni nousi viikko viikolta kovemmaksi.

Tein tästä kaikesta timelapse-videon, jonka linkitän tähän alle. Otin projektin aikana toistasataa seurantakuvaa itsestäni ja laitoin ne tähän videolle nähtäväksi. Näet miten kehoni muuttuu ylipainoisesta voimailijasta atleettiseksi crossfit-koneeksi 2017. Näet miten rasvaprosenttini laskee 36 aina 14 saakka. Ero on aika suuri ja onkin herättänyt paljon uteliaita ja mielenkiintoisia kysymyksiä. Minulta saa kysyä kaikkea mikä liittyy aiheeseen.

Miten laihtua pysyvästi

Tein tästä kaikesta myös valmiin ohjelman niille ihmisille, jotka haluavat tehdä samanlaisen muutoksen. Haluan tarjota heille ratkaisun muuttaa omaa elämäänsä mahdollisimman vaivattomasti käyttäen tätä samaa ohjelmaa itseensä. Jos se toimi minulla näin hyvin, se toimii myös sinulla.

Kysy lisää pätkäpaastosta sekä Antiikin Patsaasta minulta. Pätkäpaasto yhdistettynä ohjelmaan saavutetaan atleettinen ulkonäkö molemmissa sukupuolissa erittäin vaivattomasti.

XOXO,

Markku

markku(at)ruokatauko.fi