Ruokatauon laihdutusryhmä 2018 -projektit käynnistyvät tammikuussa. Tarkka päivä starttiin on 8.1.2018. Haemme jälleen 12 naista suorittamaan koko valmennuksen läpi. Myös miesten vastaavaa ryhmää pohdimme ja katsomme saammeko siihen myös innokkaita osallistujia.

2018 valmennus kestää 3kk ja sisältää niin liikunta- kuin ravintovalmennuksenkin. Tavoitteena on tehdä iso muutos naisten ulkonäköön. Treenejä on viime vuotiseen tapaan kolme kertaa viikossa ja ravintopuoli muokataan jokaisen tavoitteiden mukaiseksi. Kaikki treenit tulevat olemaan ohjattuja ja ravintovalmennus pyörii myös toimeksiannon taustalla jatkuvasti. Aloitamme haastattelut joulukuussa 2017 ja pyrimme haastattelemaan kaikki joulukuun aikana. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä myös tänä vuonna. Joten tällä blogipostilla, mahdollisuus päästä Ruokatauon tammikuun ryhmävalmennuksiin on nyt auki. Jos kiinnostuit, lähetä meiliä ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja varaa aika haastatteluun.

Minkälaista meidän valmennus on oikein? Pyysimme meidän asiakkaita kertomaan Ruokatauon valmennuksesta ja minkälaisia tuloksia he ovat saaneet. Mukana esimerkiksi naisia tammikuu 2017 valmennusryhmästä. Joten katso video, vakuutu ja ilmoittaudu mukaan.