Ruokatauko on merkillinen paikka kuulemma. Me olemme täällä tarkoitusta varten. Meidän tehtävänä on viedä taistelijoitamme elämänsä matkalle. Joskus se matka on jopa tärkeämpi kuin itse maali rehellisesti sanottuna.

Me olemme melkoinen poikkeus tällä alalla. Täällä me valmentajat ja omistajat elämme juuri niin kuin saarnaamme. Täällä me hikoilemme salimme lattialla taistelijoidemme kanssa. Olemme aina johtaneet joukkojamme suoraan eturintamalta ja olemme aina olleet rehellisen avoimia mitä ja miksi teemme.

Matkan aikana asetamme erilaisia tavoitteita taistelijoillemme ja näytämme itse miten niitä saavutetaan. Haluamme motivoida saavuttamaan jopa mahdottomalta tuntuvia asioita. Mahdottomasta tulee mahdollinen kun sen purkaa pieniin osiin ja aloittaa matkan. Mitä vaikeampi tavoite on ja mitä kovempi taistelu on tiedossa, sitä mielenkiintoisempi matkasta tulee. Matka on se, jossa motivaatio tapahtuu. Pieniä voittoja sieltä täältä. Kaikkihan on lopulta kiinni sinusta ja sinä päätät mihin suuntaan haluat mennä. Kuka sinua estää? SINÄ.

Joten me hikoilemme ja taistelemme kanssasi. Tehdäänkö missään muualla näin? Emme tiedä, mutta tämä on meidän tapa johtaa taistelua. Olet nähnyt mitä tuloksia se tuottaa. Meidän some ja blogi ovat täynnä onnistuneita taistelijoita. Meillä on satoja tarinoita miten sitä kehonkoostumusta oikein muutetaan. Meillä on näyttää todistusaineistoa, että meidän shitti toimii. Oli kyseessä sitten boocamp, toiminnalliset treenit, voimatreenit tai ravintovalmennus. Miksi tuhlata aikaa tehottomiin treeneihin, kun voisit olla täällä samaan aikaan menemässä eteenpäin? Joka päivä. Aina. Kiloja tippuu, senttejä lähtee, kunto kasvaa, voimaa tulee lisää ja hyvinvointi paranee. Eteenpäin.

Ruokkis eroaa myös muista siten, että karavaanimme kulkee jatkuvasti kohti uutta kohdetta. Bootcamppimme suoltaa koko ajan uusia onnistujia ulos, uusia rajapyykkejä, uusia tuloksia. Me saamme tavoitteita tehdyksi ja luomme uutta. Järjestelmämme toimii ympäri vuoden, Ruokkiksen tehdas on tehokas tehdas.

Tämä on se syy, miksi johdamme taistelua eturivistä. Tämä on se syy, miksi olemme ruohonjuuritasolla ja käytäntöjen kimpussa joka päivä. Koko Ruokkiksen kolmikko on kulkenut sen polun aikaisemmin ja tiedämme mitä se vaatii. Me vaadimme itseltämme kaikista eniten, jotta voimme esiintyä taistelijoidemme edessä uskottavasti. Meidän kaikkien pitää pystyä liikuttamaan rautoja, tekemään leukoja, dippejä ja niin edelleen, jotta voimme johtaa taistelua missä tilanteessa tahansa. Me vaadimme itseltämme enemmän. Tämä on meidän tapa.

bootcamp turku

Tarvitsemme matkalle suunnitelman. Sellaisen joka vie taistelijaa kehittävästi sekä turvallisesti eteenpäin. Haluamme samalle suunnitelman olevan hauskaa sekä motivoivaa. Tästä syystä teemme kesäkaudella 2020 kaikkea kahelia myös ohjelmoinnissamme. Kahelit jutut ovat yksinkertaisesti hauskoja. Hauskaa juttua on kiva muistella. Mitä kahelimpaa settiä olemme tarjonneet taistelijoillemme, sitä kovempaa kuhinaa ne ovat aiheuttaneet. Joten olkoot kesä 2020 omistettu kaikelle hauskalle ja kahelille treenille.

Me kannustamme sinua. Rohkaisemme sinua. Tunnemme sinut. Täällä sinun perääsi katsotaan ja täällä sinä saat valmennusta. Täällä me haastamme sinua.

Taistelemme Naantalin Putkikadulla maanantaista sunnuntaihin. Teemme bootcamppia, toiminnallista treeniä, personaltraineria, voimavalmennusta, ravintovalmennusta, kehonhuoltoa, liikkuvuutta, atleettisuutta ja kaikenlaista muutakin. Kimmo valmentaa voimassa ja ravinnossa, Teija pyörii kaikkialla ja Markku pyörittää boottista sekä volyymijumppaa. Tässä on meidän kolmikko. Me kaikki pystymme seisomaan sanojemme takana. Tämä on meidän vahvuus. Meillä on näytöt ja osaaminen. Me viemme sinut maaliin.

Haluatko tulla matkalle kanssamme kohti kesää 2020? Ilmoittaudu allaolevasta kuvasta ilmaiselle kahden viikon jaksolle ja aloitetaan sinun matkasi. Jos tulet mukaan 1.6 – 31.8.2020 välisenä aikana, saat myös Ruokatauon Reseptikirjan täysin ilmaiseksi itsellesi. Eli nyt olisi koko kesän pieni extrabonus voimassa ilmaisen treenin lisäksi. Haluamme auttaa sinua treeneissä ja ravinnossa. Matkasi alkaa välittömästi. Let’s go!

bootcamp mainos
reseptikirja