Voimanostokurssi Suomessa, milloin niitä oikein järjestetään?

Naantalin Nosto järjestää voimanostosta kursseja tästä vuodesta alkaen. Löydät tulevat kurssit seuramme nettisivuilta. Eli surffaat sinne ja sitten vain vierität sivun ihan alas saakka, jossa on otsikolla ”Workshopit 2022”. Sen alapuolella on seuraava tuleva voimanostokurssi. NNry tulee järjestämään kursseja muutamia kertoja vuodessa ja/tai kysynnän mukaan.

Kursseja tai workshoppeja kannattaa pyytää urheiluseuroille, yrityksille tai muille yhteisöille jotka ovat kiinnostuneet voimanostosta. Myös tottakai henkilökohtaistakin opetusta järjestetään.

Kurssin valmennuksesta vastaa Noston kokeneet valmentajat Kimmo ja Teija. Kurssi kestää yhden päivän ja sisältää opetuksen voimanoston tekniikoihin. Saat myös palautetta omista nostoistasi ja saat ideoita miten kehittyä nostajana.

Naantalin Noston kurssivalmennus perustuu moderniin ja ajan tasalla olevaan tietotaitoon. Jos voimanosto kiinnostaa sinua ja tarvitset opastusta, ilmoittaudu silloin seuraavalle kurssille. Tule oppimaan lisää.

Voit lukea kurssin sisällöstä lisää tästä. Tervetuloa kurssille mukaan.

Voit myös katsoa mitä muuta meillä on tarjolla. Etusivultamme löytyy paljon referenssejä. Voimanoston lisäksi liikutamme ihmisiä bootcamp-tyylillä. Boottis painottuu rasvanpolttoon ja kehonkoostumuksen muuttamiseen. K50 Bootcampissä taas painotamme keski-ikäisille kaatumisen ehkäisyä ja miten saamme voimaa lisää lattialta nousemista varten. Huonokuntoisten ryhmässä puolestaan liikutamme matalan kynnyksen ryhmää ja etenemme pienin askelin kohti parempaa kuntoa. Näiden lisäksi teemme personal trainerin töitä ja ravintovalmennamme.