Ravintovalmennus

Mitä Kaikkea Tarjoamme?

Ravinto on kaiken lähtökohta. Olet sitä mitä syöt! Olet kenties kuullut tämän vanhan sloganin. Se on kuitenkin täysin totta. Ravintopuolella meillä on useita erilaisia asioita, joihin pystymme vaikuttamaan vain ja ainoastaan toimivalla ravinnolla. Autamme esimerkiksi kaikessa mikä liittyy painonhallintaan. Tämä on itseasiassa meidän suurin asiakasryhmä. Ruokapäiväkirjan, haastattelun ja painonpudotushistorian avulla saamme selville mahdolliset puutteet ja miten ruokavaliota tulisi muokata. Käymme kaiken läpi tapaamisissa, joita pidämme tasaisin väliajoin. Tapaamisten avulla pystymme seuraamaan edistystä ja tarvittaessa säätämään ravintoa. Annamme aina mukaan kirjalliset yhteenvedot tapaamisista sekä reseptejäkin helpottamaan arkea. Ravintoneuvojan toimeksianto kestää yleensä noin 4kk ja tapaamisia on lähtökohtaisesti neljä kappaletta. Tulemme mukaan myöskin ensimmäisellä kauppareissulla ja tarvittaessa uudestaankin.

Joskus taas voi olla, että tarvitaankin vain vähän konsultaatiota kokonaisen ravintoneuvojan paketin sijaan. Tämäkin luonnollisesti onnistuu meiltä. Ravintoneuvojan konsultaatiota voisi tarvita esimerkiksi aktiiviliikkuja, joka tuntee itsensä väsyneeksi, palautuminen on heikkoa eikä oikein kehitystäkään tule hänen valitsemassaan urheilulajissa. Tällöin ravintoneuvojan kanssa analysoidaan voiko ongelmana olla puutteellinen ravitsemus ja annamme tällöin korjausehdotukset kirjallisesti tapaamisen jälkeen.

Autamme siis ihan kaikessa mikä liittyy ravintoon. Laihdutus? Check. Painonhallinta? Check. Massaa lisää? Check. Suorituskykyä lisää? Check. Allergiat? Check. Väsymys? Check. Refluksi? Check. Vatsa kipeä? Check. Ravinteen puutos? Check. Verenpaine? Check. Diabetes? Check. Ja niin edelleen. Kysy rohkeasti lisää. Myös etävalmennus Skypen avulla on mahdollista.

Ilmoittaudun

Ravintoneuvonnan tarkoituksena on muokata olotilaasi erinomaiseksi. Jos syöt oikein, voit myös hyvin. Tämä on meidän ravintoneuvonnan pääidea. Me kaikki olemme erilaisia, joku toinen ruokavalio sopii toiselle ja joku toinen taas toiselle. Myös elämän asettamat haasteet pakottavat joskus valitsemaan tietynlaisen ravinnon. Iso mies, joka tekee fyysistä työtä syö huomattavasti erilailla kuin toimistotyötä tekevä pieni nainen. Heillä on hyvin erilaiset tarpeet ravinnon suhteen, mutta oikealla ravinnolla molemmat voivat hyvin. Meidän ravintoneuvonnassa sinä alat voimaan välittömästi paremmin.

Tyypillisiä toimeksiantoja:

  • kohonnut verenpaine
  • vatsavaivat (ummetus, ripuli, turvotus, kivut, närästys, ilmavaivat)
  • painonhallinta (yli- ja alipaino, keskivartalolihavuus)
  • vääristyneet kolesteroliarvot (korkea kokonaiskolesteroli, alhainen HDL, korkea LDL, korkea triglyseridi)
  • vireystila, uupumus ja väsymys
  • ruoka-allergiat
  • makeanhimo
  • kohonnut verensokeri
  • jatkuva sairastelu kuten flunssakierteet
  • iho-ongelmat (akne)

 

Tapaamme sinua tasaisesti toimeksiannon edetessä. Keskustelemme miten ravinto on toiminut, mitä tuloksia se on tuonut ja miten ruoka on maistunut. Meille on tärkeää, että pidät syömisestä! Ruuan tulee maistua hyvälle, silloin sitä jaksaa myöskin kokkailla paljon innokkaammin. Emme usko, että pussikeittodieetit ja kaikenmaailman fitness-ravinnot vievät sinua kovinkaan pitkälle, niihin kyllästyy enemmin tai myöhemmin. Me haluamme sen sijaan antaa sinulle eväät loppuelämäksi. Ravinnosta pitää tulla hyvä olo, sen pitää kattaa kaikki kehon tarpeet, sen pitää tuoda haluttuja tuloksia ja sen pitää maistua hyvälle!