Kausi 2018 päättyy tänään ja Ruokatauko siirtyy ansaitulle Joulutauolle. Samalla kun vaihdamme vapaalle, halusimme aloittaa uuden perinteen. Julkaisemme jatkossa näin vuoden loppussa aina kauden kovimman onnistujan palkinnon.

2018 näimme todella monta hienoa muutostarinaa niin bootcampissa, CrossFitissä, ravintovalmennuksessa kuin personaltrainerissakin. Olisimme voineet valita useista vaihtoehdoista ja kaikki olisivat olleet TOP3 materiaalia. Mutta lopulta vain yksi voi olla voittaja. Tämän vuoden Onnistuja oli lopulta ylivoimainen ja omaa luokkaansa. Tämä nainen veti kovimmat tulokset InBody-laitteessa 2018 ja tämä nainen on myös muuttanut kehoaan kaikista eniten.

Kyseinen nainen on erittäin vaatimaton, hän ei juurikaan pidä meluaan itsestään. Hän tulee paikalle, hoitaa oman ruutunsa ja poistuu näyttämöltä joka kerta hieman kovempana. Arvostamme erittäin paljon hänen työmoraalia sekä asennetta. Hän ei tee kompromisseja, vaan hän menee aina sieltä mistä aita on korkein. Hän inspiroi meitä ja toimii esimerkkinä mitä on mahdollista saavuttaa kun asenne on kohdillaan. Joten vuoden Onnistujan valinta oli lopulta hyvin selvä.

Taru, voitit juuri Vuoden 2018 Onnistujan tittelin. Tämän seurauksena sinut nostetaan salin Hall Of Fameen ikuisesti. Vuoden Onnistuja voittaa seuraavan kauden kaikki treenit ilmaiseksi.

Taru on myös mukana Challengessa 2019. Oletko sinä?

tammikuun haaste