Kausi 2018 on avattu! Mitä se tarkoittaa? No nyt on ainakin SE hetki tehdä oikeita päätöksiä kesäkunto 2018 silmällä pitäen. Sinun pitäisi aloittaa tänään. Ei huomenna, ei ylihuomenna, ei kohta, ei pian… vaan NYT! Tänään! Heti välittömästi projekti käyntiin. Jos jäät odottamaan huomista, sitä ei välttämättä tule koskaan. Tänään tässä ja nyt on se oikea hetki aloittaa.

Miten pääset alkuun? Kävele jääkaapillesi ja ota jätesäkki mukaan. Kaada kaikki roskaruoka suoraan jätesäkkiin ja heivaa säkki menemään. Eli heitä kaikki prosessoitu moska pois sieltä! Tee sama myös pakastimellesi sekä kuivamuonakaapillesi. Sitten vain painelet lähimpään ruokakauppaan ja osta sinne oikeasti jotain ravintorikasta ruokaa. Se on se juttu näin rehellisesti sanottuna. Kun syöt ravinteikasta sapuskaa, sinun ei tee mieli mitään sokerimössöä tai mitään muutakaan vastaavaa.

Varsinkin jos tavoitteenasi on tiputtaa painoa ja päästä ylimääräisestä eroon, silloin todellakin haluat kunnon ruokaa koneeseen. Se helpottaa niin paljon painonhallinnassa ja auttaa poistamaan ylimääräistä. Mitä sinne ostoskoriin sitten oikein voisi ostaa? Itse suosin aina luomua sekä paikallista. Katson myös E-koodien määrät etiketistä sekä muiden turhien täyteaineiden määrät. Jos niitä on liikaa, tuote jää hyllyyn. Ostan paljon marjoja sekä hedelmiä, nämä täyttävät loistavasti makean tarpeen. Bataatti, peruna ja miksei riisikin toimivat hyvin polttoaineena meikäläisellä. Proteiinin haen suoraan tilalta, eli luomulihaa. Rasvaa saatan ottaa puolestaan laadukkaasta oliiviöljystä. Eikö kuulostakin yksinkertaiselta ja täysin mahdolliselta myös sinulle? No sitä se on oikeasti! Ei syömisen tarvitse olla mitään rakettitiedettä. Hyvin yksinkertaisilla säädöillä ravinnon saa toimimaan todella mainiosti.

Mites liikunta sitten? No heti kun olet tullut kaupasta ja olet saanut safkat jääkaappiin, voisit käydä reippaalla happihyppelyllä. Mielellään semmoisella missä hengästyt ja hikoilet. Se tuottaa positiivisia vaikutuksia kuntoosi ja edelleen auttaa sinua lähemmäksi maalia. Liikunta on kuitenkin yhtälön huomattavasti pienempi osa-alue. Kaikki muutokset tehdään keittiössä, kaikki lähtee sieltä. Itse liikun 4-5 kertaa viikossa, koska nautin siitä suunnattomasti. Se tuottaa minulle hyvää oloa ja purkaa stressiä. Liikun välillä kovalla teholla ja välillä löysäilen oikein kunnolla. Vaihtelevuus pitää homman mielekkäänä. Tätä suosittelen myös sinulle.

Tämä lähestymistapa on kuitenkin hyvin erilainen kuin mitä muut tarjoavat. Me Ruokatauossa tehdään asioita eri tavalla kuin muut. Meidän ero on siinä, että me teemme tuloksia. Me tarjoamme ratkaisuja. Me tarjoamme sinulle muutosta. Me tarjoamme motivaatiota. Olemme Turun, Raision ja Naantalin ylivoimaisesti kokenein personal trainer -valmennuskeskus, meillä on eniten näyttöjä osaamisesta. Löydät esimerkiksi blogistamme ja Facebookista runsaasti asiakastarinoita, jotka kulkevat nimellä ”onnistuja”.

Joten jos kesäkunto 2018 kiinnostaa sinua ja mietit miten projektin saisi alkuun, sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Vaihtoehto A:

  1. Heitä roska pois keittiöstäsi, laita parempaa tilalle!
  2. Ala liikkumaan! Hengästy! Hikoile! Laita kroppa töihin!

Tai vaihtoehto B:

Ota meihin yhteyttä vaikka täältä ja esittele itsesi. Voisimme tehdä yhteistyötä? Sinä saat kaksi kokenutta valmentajaa nurkkaukseesi, hierotaan yhdessä oikeanlainen taistelutaktiikka ja laitetaan sinut kuntoon.

Kesäkunto 2018 lisäksi tämä vuosi tulee olemaan melkoinen Ruokatauolle, tunnemme sen nyt jo. Tästä vuodesta on nyt jo hyvä fiilis! Meillä on nyt tammikuussa enemmän valmennettavia kuin koskaan puljun historiassa. Kolme laihdutusryhmää, runsaasti personal trainer -toimeksiantoja sekä suuri määrä ravintovalmennustoimeksiantoja, tähän päälle CrossFit Naantalin taistelijat sekä tammikuun uudet taistelijat. Mutta tämäkään ei riitä meille! 2018 tulee olemaan Ruokatauon vuosi! Meiltä tulee uutena juttuna DNA-testaukset sekä kattavat verkkovalmennukset. Samalla tuotamme jatkuvasti uusia videoita Youtube-kanavalle, joten tästä vuodesta taitaa tulla melkoisen jännittävä!

Kuvasta näet kuinka motivoitunut minä olen! Perrrrrrrrrkkkkele. Ruokatauon motivaatio on silkkaa rautaa, laitamme jatkuvasti isompaa silmään sekä lämäämme kaasun pohjaan. 2018 kuuluu sinulle ja minulle! Nyt mennään!

kesäkunto 2018