TOP5 Syyt – Miksi valita bootcamp 2023? Mitä hyötyä sinä saat kun liikut meidän kanssamme? Bootcampista on kaikenlaista hyötyä, osa on laihtunut sen avulla, osa on nostanut kuntoaan sen avulla, osa on hakenut uutta harrastusta ja osa vain nauttii liikkumisesta. Osa taas pitää kaikesta oheistoiminnasta, jota järjestämme. Syitä on monia.

Kaikki riippuu siitä mitä etsit. Kirjoitan tähän viisi erinomaista hyötyä, joista asiakkaamme ovat kertoneet. Nämä ovat ehkäpä ne yleisimmät.

Joten, miksi valita bootcamp?

Hyöty #1 : Nousujohteisuus

”Mä nostin enemmän!”

Tämän iloisen yllätyksen sai yksi asiakkaamme huomata muutaman kuukauden nousujohteisen maastaveto-ohjelman jälkeen.

Nousujohteisuus tarkoittaa, että sinusta tulee vahvempi fyysisesti ja henkisesti. Samalla kuntosi nousee. Kehosi muuttuu. Kestät enemmän. Puuskutat vähemmän. Kaikki tämä tehdään älykkäällä ohjelmoinnilla, jossa kuormitus nousee tasaisesti joka viikko. Me pidämme liikkeet vakiona jakson aikana, jotta ne tulevat myös tutuksi asiakkaillemme.

Hyöty #2 : Pääset eroon kivuista

”Mun selkä ei satu enää!”

Tämän lauseen olemme kuulleet 2022 enemmän kuin koskaan asiakkailtamme. Viimeksi kuulin tämän eilen! Selän tilalla voi olla polvet, olkapäät, kyynärpää tai vaikka lonkka. Olemme kuulleet myös runsaasti, miten väsymys on poistunut.

Voimme ylpeänä todeta, että ennaltaehkäisemme ja poistamme kipuja nykyisellä treenityylillämme. Vaihdoimme ohjelmointimme rungon kesällä 2022 nykyiseen.

Miksi?

Koska halusimme seistä missiomme takana ylpeänä. Missiomme on tiedon ja kehityksen periksiantamaton tavoittelu. Emme pystyneet enää katsomaan läpi sormien esimerkiksi asiakkaidemme kipuja. Meidän oli muutettava asioita.

Tämän muutoksen ansiosta taistelijamme eivät ole enää väsyneitä, heidän kuntonsa on noussut ja mikä parasta, vammat & kolotukset ovat poistuneet melkein kokonaan. Kivun kanssa oli hanurista treenata, kuten varmaan ymmärrät.

Hyöty #3 : Haastamme sinua muuttumaan

”Kivaa kun haasteet alkavat!”

Olemme tunnettuja laihdutushaasteistamme. Olemme muuttaneet melkein 1000 ihmistä jo niiden avulla vuodesta 2019. Tammikuussa puolestaan alkaa seuraava haaste.

Nämä ovat loistava tapa motivoida sinua liikkumaan ja syömään laadukkaammin. Kaikki muutkin ovat samalla asialla kanssasi. Menemme yhdessä kohti tavoitteita. Meidän tehtävänä on motivoida sinua!

Hyöty #4 : Ravinto-ohjausta ja vinkkejä

”Kivaa kun voin aina kysyä ravinnosta!”

Vastaamme joka päivä erilaisiin ravintokysymyksiin kasvotusten ja sähköpostilla. Meillä on myös runsaasti kokemusta erilaisesta ravintomalleista, joiden avulla olemme muokanneet asiakkaitamme 20 vuoden ajan. Olemme myös itse kokeilleet kaikenlaisia ”dieettejä”.

Nykyään meillä on myös omat lisäravinteet hyllyssä ja annamme niistä suosituksia tarvittaessa. Meillä on myös yrityksemme viralliset ravintosuositukset, jotka jaamme kaikille asiakkaillemme tammikuussa 2023.

Haluamme asiakkaidemme hyvinvoinnin olevan optimaalista. Tästä suurin osaa näyttelee ravinto. Olet sitä mitä syöt! Joten mielestämme laadukas, puhdas ja käsittelemätön polttoaine on parasta mahdollista keholle. Tämän informaation haluamme aina jakaa asiakkaidemme kesken.

Hyöty #5 : Pienryhmävalmennusta henkilökohtaisesti

”Onneksi ei tarvitse miettiä mitä tänään tehdään!”

Ohjelmoinnin muutoksen seurauksena, meillä on nyt enemmän resursseja katsoa jokaisen asiakkaamme perään. Haluamme hänen suorittavan kaikki treenimme tietyllä tyylillä, joka ennaltaehkäisee vammoja. Tästä syystä korjaamme asiakkaidemme tekniikkaa, tempoa ja intensiteettiä tarpeen mukaan. Halumme hänen saavan maksimihyödyn siitä hetkestä, jonka hän viettää kanssamme.

Meillä valmentajilla on tehtävänä jokaisessa treenissä muuttaa asiakastamme vahvemmaksi, parantaa tekniikkaa ja opettaa häntä liikkumaan oikealla teholla. Tällä keinolla saamme pidettyä asiakkaamme jatkuvasti oikealla suunnalla. Tämän kaiken suoritamme pienryhmässä, jossa on paikalla yksi tai kaksi valmentajaa joka päivä.

Kuulostiko tämä juuri siltä mitä etsit, siinä tapauksessa miksi et tulisi itse katsomaan mitä teemme?

Nappaa VIP Bootcamp itsellesi tai tule vaikka tammikuun laihdutushaasteeseen mukaan.

Kysymykset artikkelista: markku(at)ruokatauko.fi

markku ja nimikirjoitus