Ruokatauon valmennustiimi kasvaa jälleen yhdellä henkilöllä keväällä 2019. Myös tällä kertaa uusi valmentajamme tulee meidän omista riveistä. Esittelemme teille Heidin. Annetaan hänen itse kertoa tarinansa.

”Maastojuoksuja, trampoliinia, hiihtokilpailuja, kirkonrottaa, jumppaa, tanssia, kuntosalia, aerobicia ja crossfitia. Tarinani alkaa liikunnallisesta lapsuudesta. Jo kymmenvuotiaana sanoin minusta tulevan isona liikunnanopettaja. Ehkä joskus vielä tuleekin.

Harrastin pitkään voimistelua, tarkemmin kilpa-aerobicia SM-tasolla. 16-vuotiaana se lysti loppui joukkueen hajoamisen vuoksi. Pari vuotta siinä etsiskelin itseäni lukion kuntosalilta, eikä se paikka ikinä tuntunut oikealta. Jouluna 2015 päätimme rakkaan äitini kanssa mennä CrossFit Naantaliin alkeiskurssille 1/2016. Ja siitä kaikki lähti.

Hurahdin lajiin heti. Se oli haastavaa, monipuolista, kehittävää, hauskaa ja siinä sai kilpailla – joka treenissä. Lisäksi ympärillä oli kokoajan mahtava treeniyhteisö, mitä kuntosalilta ei löytynyt. Kävin epäsäännöllisen säännöllisesti ensimmäisen puolivuotta treeneissä. Kehitystä tapahtui jatkuvasti, sillä lähes kaikki liikkeet olivat uusia. Kun liikkeet tulivat tutummaksi, tuli myös harrastuksesta säännöllinen osa arkea.

Syksyllä 2017 alkoi elämässä puhaltaa uudet tuulet, pääsin opiskelemaan Haaga-Heliaan Vierumäelle liikunnanohjaajaksi ja muutto Lahteen oli edessä. Valitsin uuden asuntoni sijainnin CrossFit Lahden boxin osoitteen mukaan. Oli sanomattakin selvää, että elämää rytmittävä harrastus jatkuisi Lahdessa. Koulun kesä- ja joululomilla palasin aina vanhalle ja tutulle CrossFit Naantalin boxille treenailemaan vierailevana tähtenä.

Ensimmäisen kosketuksen crossfitin valmentamiseen sain keväällä 2018, kun Lahden boxin riveihin tarvittiin silloin tällöin tuuraajaa. Pääsinkin ohjaamaan niin aikuisia kuin lapsiakin crossfitin parissa. Lisäksi hommia tuli tehtyä kisojen järjestämisen, osallistumisen ja tuomaroinnin parissa.

Sitten sainkin viestin Makelta – Tulisinko kesätöihin CrossFit Naantaliin? Ai tulisinko? No totta hemmetissä!!

En malta odottaa kesää, Naantalia, aurinkoa, renkaanvetoa hiekkaisella asfaltilla, ohjauksia, hikeä ja hauskanpitoa. ❤️”

Heidi tulee pääasiassa valmentamaan CrossFit-jengiämme, mutta vetää myös boottistreenejä. Meidän kuviot kehittyvät edelleen jatkuvasti ja meillä on tietty valmennusmalli mielessä, jota lähdemme hakemaan kaudelle 2019 ja 2020. Joten valmennustiimimme todennäköisesti kasvaa vielä tästäkin suuremmaksi kunhan saadaan oikeat palikat osumaan kohdilleen.

Nyt meitä on neljä koutsia.

XOXO,

Markku