Ruokatauon valmennustiimi kasvaa jälleen yhdellä ja tällä kertaa meidän CrossFit-osasto saa lisää mausteita valmennukseen. Halusimme sinne syksyä varten henkilön, jolta onnistuu kaikki vaadittava ja että henkilö on samanlaisilla ajatuksilla liikenteessä kuin mekin. Joten pyysimme Lauria mukaan valmennusrinkiin ja se hullu suostui. Joten tässä Laurista pieni esittely, olkaa hyvä. :-)

”Istuskelin tuttavieni sohvalla kun puhelimeni pärähti. Sain sähköpostin jossa minua pyydettiin valmentajaksi CrossFit Naantaliin. Pyyntö tuli niin yllättäen, että minulla meni hetki ymmärtää koko viestiä. Oli kunnia, että minulle tarjottiin moista mahdollisuutta, mutta en ollut lainkaan varma tulisiko se onnistumaan.  Päätyöni poliisina on vuorotyötä ja kotona on nykyään vaimon lisäksi myös muutaman kuukauden ikäinen tytär, joten arjen sovittaminen valmentamiselle sopivaksi olisi haaste jo sinänsä. Työskentely liikunnan parissa on ollut minulle kuitenkin aina pienoinen unelma ja nyt minulle tarjottiin siihen mahdollisuutta ikään kuin varkain. Keskusteltuani asiasta vaimoni kanssa ja tilannetta kokonaisuutena tarkkaan laskelmoituani päädyin vastaamaan viestiin myönteisesti.

Olen ollut koko elämäni liikunnallinen. Rakastan liikuntaa sen kaikissa muodoissa.  Lapsuudessa pelailin pihapelejä aina kun siihen oli mahdollisuus ja koululiikuntakin oli aina huippukivaa. Jalkapalloa aloin pelailemaan jo kolmevuotiaana kun isäni valmensi isosiskoni jalkapallojoukkuetta ja minä potkiskelin palloa siellä seassa. Viisivuotiaana aloitin ”virallisesti” jalkapallon nappulaliigassa ja harrastus jatkui kaikkien nuorisotasojen kautta aina miesten tasolle asti. Miehissä olen pelannut kolmosdivisioonaa useiden vuosien ajan. Jalkapalloharrastus jäi lopulta vähintään tauolle keväällä 2019 kun perhearki, työt, CrossFit ja jalkapallo ei enää ollut aikataulullisesti mahdollinen yhdistelmä.

Lauri ”Ruma Villapaita” -jumpassa vuonna 2018.

Kuntosaliharjoittelun aloitin 15-vuotiaana ja se jatkui säännöllisenä aina kevättalveen 2017 jolloin muutimme vaimoni kanssa Turusta tuttujen kuntosalien läheisyydestä Naantalin Merimaskuun. Toki kävin edelleen silloin tällöin salilla työpaikalla ja pelasin jalkapalloa, mutta kaipuu kuntosalille alkoi olla kova. Pohdimme vaimoni kanssa treenimahdollisuuksia uudessa kotikaupungissamme ja lopulta vaimoni ehdotti lähtemistä CrossFit Naantalin on-ramp -kurssille. En aluksi pitänyt ajatuksesta koska olin kuullut CrossFitistä kautta rantain jotain negatiivista ja ehkäpä pelkäsin myös haastaa itseäni ”tuntemattoman” lajin parissa. Lopulta vaimoni sai (onneksi) pääni käännettyä ja päädyimme kurssille elokuussa 2017. Muutaman kerran jälkeen olin koukussa.

Olen harrastanut CrossFitiä vasta alle kaksi vuotta ja kehitys on ollut uskomatonta. Vaikka liikunnallinen olenkin, niin lähes kaikki CrossFitissä oli minulle aloittaessani uutta. Kaikkien liikkeiden opettelu, tekniikoiden kehittäminen ja voimatasojen, sekä kunnon kohottaminen on ollut palkitseva kokemus. Matkani CrossFitin parissa on omasta mielestäni vasta alussa ja valmennus on minulle osa tätä matkaa. Toivon valmentamiseni tuovan taas hieman erilaista näkemystä, kokemusta ja motivaatiota CrossFit Naantalin taistelijoille ja täydentävän jo valmiiksi mahtavaa valmennusporukkaa jälleen hieman erilaisella persoonalla ja valmentajalla. Uskon myös valmentamisen olevan suuri etappi oman tekemiseni kehittymiseen. Pyrin auttamaan muita kaikin keinoin pääsemään tavoitteissaan eteenpäin, mutta samalla tulen varmasti saamaan itselleni lisää, jotta voin kehittää omaa tekemistäni ja treenaamistani.

Odotan innolla pääsyä tositoimiin valmennuksen parissa, mutta tulen lisäksi taistelemaan rinnallanne treeneissä vanhaan malliin myös tulevaisuudessa.

Nähdään boxilla!

-Lauri”

Näin se menee. Meidän jengi kasvaa jälleen, saadaan lisää ajatuksia valmennukseen ja saadaan ennenkaikkea tarjottua erilaisia kokemuksia taistelijoille. Näen tämän pelkästään hyvänä asiana tulevaisuutta ajatellen. Meidän unelma tulee koko ajan askel askeleelta lähemmäksi ja yksi iso osa sitä on taidokas sekä motivoitunut henkilökunta. Laurille tervetuloa remmiin mukaan.

Etsimme syksyä ja talvea varten vielä 1-2 valmentajaa mukaan meidän valmennusrinkiin. Tiedätkö ketään sopivaa? Hihkaise hänestä meille. Meillä olisi paikkoja auki.