Ravintovalmennus on Ruokatauon yksi salaisuuksista, kun laitamme asiakkaamme kuntoon. Se on tuonut satoja onnistumisia tässä viimeisten parin vuoden aikana. Tällä videolla ja blogitekstissä kerromme miten valmentaisimme juuri sinua, jos haluaisit samanlaisia tuloksia.

Ravintovalmennuksessa teemme kaikesta hyvin suoraviivaista ja helppoa. Tämä on se salaisuus. Ei kikkailuja, ei kieltämistä eikä nälän näkemistä. Syöt hyvin, syöt puhtaasti ja elät ihan normaalisti omaa elämääsi. Tulokset tulevat itsestään. Kun runko on hyvä, se sallii myös satunnaiset roskaruuat. Tämä malli on ollut asiakkaidemme mieleen, ravintovalmennusta on kehuttu paljon sen tuloksista ja tehokkuudesta.

Ravintovalmennus kestää kolme kuukautta. Se ottaa huomioon sinun omat henkilökohtaiset mieltymyksesi sekä historiasi. Valmennuksen jälkeen voit paremmin, saat painoa pois, kiinteydyt ja näytät hoikemmalta. Mahdut jälleen vanhoihin vaatteisiisi.

Kun tulet valmennukseen, saat meiltä lisäksi supersuositun reseptikirjamme helpottamaan keittiöösi. Reseptikirjan kaikki ateriat ovat suoraan ravintovalmennuksesta, joku joskus on syönyt juuri sen aterian ja saanut sillä tuloksia. Sinä saat tämän reseptikirjan kaupan päälle.

Etävalmennus onnistuu myöskin. Kysy rohkeasti meidän supertehokasta ravintovalmennustamme!

kimmo(at)ruokatauko.fi

Ps. Myös personal trainerin palvelut saatavilla, voimavalmennus ja bootcamp.