Painonvartijat, vieläkö muistat pisteiden laskemisen? Olitko joskus jopa mukana? Siitä on vierähtänyt yli vuosikymmen.

Kuljemme painonvartijat jalanjäljissä ja oma versiomme on aloittanut toimintansa täällä Naantalissa. Kutsumme heitä Pöperövahdeiksi. Halumme tarjota klassisen kokemuksen, mutta täysin uusilla mausteillamme.

Tässä lyhyesti mitä Pöperövahdit pitävät sisällään:

 • Punnitus sunnuntaisin virallisella vaa’alla Putkikadulla
 • Painoseuranta ja ohjeistus miten edetä
 • Matalan kynnyksen treeni sunnuntaisin yhdessä ryhmän kanssa
 • Kolme erilaista budjettia ja tyyliä syödä: oranssi, vihreä ja sininen.
 • Kaikki budjetit säädetään henkilökohtaisesti sinulle
 • Kaikille avoin ryhmä
 • Etäosallistuminen onnistuu
 • Yhteisiä tapahtumia pitkin kesää ja syksyä 2022
 • Hinta 14€ / kk
 • Smartumit ja vastaavat käyvät maksuvälineiksi
Haluan mukaan

Pöperövahdeissa sinä laihdut ilman tunteja salilla tai ilman kitumista nälässä. Sen sijaan hyvin pienillä muutoksilla arjessasi, voit laihtua ja päästä hyvään kuntoon. Ei sen tarvitse olla vaikeaa ja monimutkaista, eihän?

Saat käyttöösi toimivat painonhallinnan työkalut, joita on myös helppo käyttää. Kaikki on tehty valmiiksi sinulle. Meidän avullamme löydät uuden ja terveellisen elämäntyylin.

Pöperövahdit kokoontuvat punnitukseen kerran viikossa Putkikadun hallissamme Naantalissa. Samalla painosi syötetään tietokantaamme, joka antaa arvion miltä tilanne näyttää joulukuussa 2022 tai seuraavan 6kk päästä. Tämän perusteella saamme annettua sinulle vinkkejä ja ohjeita miten sinun kannattaa edetä.

pöperövahdit budjetit

Menetelmämme perustuu vuosien kokemukseen ihmisten laihduttamisesta sekä UUTEEN ohjelmaamme, joka auttaa sinua rakentamaan terveellisiä elämäntapoja. Painonvartijat tai keventäjät, jos joskus olit näissä, silloin ohjelmamme saattaa kuulostaa tutulta. Olemme kuitenkin tehneet oman versiomme ja tuoneet sen nykyaikaan, olemme lisänneet joukkoon omat mausteemme ja näkemyksemme.

Tulet käyttämään uutta menetelmäämme, jossa saat LISÄÄ budjettia päivääsi tekemällä terveellisiä asioita – tyyliin syöt oikeista lähteistä, juot vettä ja liikut. Tällöin saat syödä enemmän ja laihdut silti. Käytännössä palkitsemme sinua hyvistä teoistasi.

Itse budjetteja on kolme erilaista, jotka ovat seuraavat: oranssi, vihreä ja sininen. Kaikilla budjeteilla laihtuu, ne vain edustavat erilaista lähetysmistapaa syömiseen. Oranssissa syöt esimerkiksi laajalla skaalalla perunaa, leipää, pastaa ja vihanneksia, mutta samalla oranssin päiväbudjetti on pieni. Se ei mahdollista roskan syömistä tai alkoholia juuri lainkaan. Toisaalta vihreässä on hyvin rajatusti raaka-aineita, mutta samalla siinä on suurin päiväbudjetti. Jos käyt ulkona syömässä tai haluat juoda alkoholia, silloin vihreä on sinun valintasi. Sininen puolestaan on jotain näiden kahden väliltä.

Jokaisessa budjetissa on raaka-aineita, joilla haetaan kylläisyyttä. Ne eivät maksa mitään päiväbudjetista eikä niitä tarvitse sen kummemmin mittailla. Esimerkiksi tuorekurkku, tomaatti tai vaikka viinirypäleet toimivat jokaisen budjetin sisällä kylläisyyttä tukevana raaka-aineina.

Päiväbudjetissa annamme jokaiselle raaka-aineelle budjettia riippuen sen ravintosisällöstä. Tähän vaikuttavat proteiini, kuitu ja rasva. Laskemme jokaiselle PöperöVahdille oman päiväbudjetin ja sovimme mitä budjettiä käytämme. Tällä lähestymistavalla saamme räätälöityä ravinnon jokaiselle mieluisaksi.

Kun pysyt päivittäisen budjetin sisällä, ajanmyötä tiputat painoa tasaisesti. Arvioitu vauhti 200-500g per viikko.

Kun ilmoittaudut mukaan, lähetämme sinulle kyselyn jonka avulla säädämme sinulle sopivan budjetin. Kysymme haluatko syödä sallivasti tyyliin oranssibudjetti vai haluatko enemmän kurinalaisuutta tyyliin vihreäbudjetti. Tai kiinnostaako sinua kokeilla keskitietä sinisellä budjetilla.

Saat meiltä kaiken valmiiksi tehtynä sinulle, joten sinun on helppo aloittaa. Halumme tehdä tämän sinulle todella helpoksi, jotta saat tästä apua laihdutukseesi ja elämäntyyliisi.

Laihtuaksesi sinun tulee syödä päivittäisen budjetin mukaisesti. Tämä auttaa sinua vähentämään kaloreita, se auttaa säätämään annoskoot oikeaksi ja samalla syöt terveellisemmistä lähteistä. Otat monta askelta kohti terveellisempää ja hoikempaa elämäntyyliä.

Voit liittyä ryhmään mukaan milloin haluat ja voit myös poistua ryhmästä vapaasti. Emme harrasta sitoutumisia. Saat kaiken materiaalin kun tulet ensimmäiseen tapaamiseen ja kerromme tarkemmin miten budjetit toimivat.

Ilmoittaudu mukaan allaolevasta nappulasta. Lähetämme sen jälkeen sinulle viestiä 24h sisällä, joten muistathan seurata sähköpostiasi!

Haluan mukaan

PS. Jos kaipaat painonvartijat tai keventäjät tyylistä kokemusta, silloin Pöperövahdit ovat juuri oikea paikka sinulle. Ilmoittaudu mukaan ryhmään!

 • Ryhmäpunnitus sunnuntaisin
 • Painoseuranta ja tuki
 • Sinulle valmiiksi tehty ohjeistus
 • Sinulle valmiiksi räätälöity ravinto
 • Henkilökohtainen
 • Kolme erilaista ravintotyyliä
 • Kaikille avoin ryhmä
 • Hinta vain 14€ / kk