Project Description

laihdu vaivattomasti

Pöperövahdit

Pysyviä Tuloksia Terveellisemmin

Kaikille avoin ryhmä aloittaa kesällä 2022 Naantalissa

Sinun ei tarvitse ravata tunteja salilla tai kitua nälässä. Sen sijaan hyvin pienillä muutoksilla arjessa, voit laihtua ja päästä elämäsi kuntoon.

Pöperövahdit antaa sinulle toimivat painonhallinnan työkalut, joita on helppo käyttää. Kaikki on tehty valmiiksi sinulle. Meidän avullamme löydät uuden ja terveellisen elämäntyylin.

Pöperövahdit kokoontuvat kerran viikossa avoimeen punnitukseen Naantalissa. Syötät viikoittain painosi tietokantaamme, joka antaa arvion joulukuun 2022 lopputuloksesta.

Haluan tietää lisää

Uusi ohjelma, jossa keräät pisteitä ja syöt kylläiseksi itsesi

Tavoitteena on tiputtaa painoasi 200-500g per viikko

Menetelmämme perustuu vuosien kokemukseen ihmisten laihduttamisesta ja UUTEEN ohjelmaamme, joka auttaa sinua rakentamaan terveellisiä elämäntapoja. Jos olit joskus painonvartijoissa, ohjelmamme kuulostaa ehkä tutulta.

Tulet käyttämään pisteytysjärjestelmäämme, jossa saat lisää pisteitä päivääsi kun teet terveellisiä asioita – syöt oikeista lähteistä, juot vettä ja liikut.

Samoin käytössäsi on NollaPisteet. Nämä ovat terveellisiä, luonnollisia ja tukevat kylläisyyttä. Nämä eivät ”maksa” pisteitä eikä näitä tarvitse mittailla. Esimerkiksi tuorekurkku, tomaatti tai vaikka viinirypäleet.

Annamme jokaiselle ravinnolle pisteitä riippuen sen ravintosisällöstä. Tähän vaikuttavat proteiini, kuitu ja rasva. Jokainen osallistuja saa oman henkilökohtaisen pistemääränsä sekä listan henkilökohtaisista NollaPisteistä, joita syödään kylläisyyttä tukemaan.

Kun pysyt päivittäisen pistetavoitteen sisällä, ajanmyötä tiputat painoa tasaisesti. Arvioitu vauhti 200-500g per viikko.

Haluan mukaan

miten pääset mukaan?

Teemme tästä helppoa sinulle.

Kun ilmoittaudut mukaan, lähetämme sinulle kyselyn jonka avulla säädämme sinulle oikean päivittäisen pistemäärän sekä laadimme sinulle valmiiksi NollaPisteet. Saat meiltä kaiken valmiiksi tehtynä sinulle.

Laihtuaksesi sinun tulee syödä päivittäisen pisteytyksen mukaisesti. Tämä auttaa sinua vähentämään kaloreita, se auttaa säätämään annoskoot oikeaksi ja samalla syöt terveellisistä lähteistä.

Voit liittyä ryhmään mukaan milloin haluat ja voit myös poistua ryhmästä vapaasti. Ei sitoutumisia.

Haluan tietää lisää
hauskaa ja helppoa

Kohti hoikempaa kehoa

Tips

Saat punnituksessa myös vinkkejä, ohjeita ja mahdollisuuksia liikkua kanssamme matalan kynnyksen treeneissä.

  • Kaikille avoin ryhmä.

  • Punnitus joka sunnuntai klo 13-14.

  • Saat ohjeita, vinkkejä, tukea.

  • Workshoppeja pitkin vuotta.

  • Ryhmä kustantaa 14€ / kk.