Project Description

laihdu vaivattomasti

Pöperövahdit

Pysyviä Tuloksia Terveellisemmin

Kaikille avoin ryhmä Naantalissa

Sinun ei tarvitse ravata tunteja salilla tai kitua nälässä. Sen sijaan hyvin pienillä muutoksilla arjessa, voit laihtua ja päästä elämäsi kuntoon.

Pöperövahdit antaa sinulle toimivat painonhallinnan työkalut, joita on helppo käyttää. Kaikki on tehty valmiiksi sinulle. Meidän avullamme löydät uuden ja terveellisen elämäntyylin.

Pöperövahdit kokoontuvat kerran viikossa avoimeen punnitukseen Naantalissa. Syötät viikoittain painosi tietokantaamme, joka antaa arvion 6kk lopputuloksesta.

Haluan tietää lisää

Uusi ohjelma, jossa päiväbudjetti

Tavoitteena on tiputtaa painoasi 200-500g per viikko

Menetelmämme perustuu vuosien kokemukseen ihmisten laihduttamisesta ja UUTEEN ohjelmaamme, joka auttaa sinua rakentamaan terveellisiä elämäntapoja. Jos olit joskus painonvartijoissa, ohjelmamme saattaa kuulostaa joltain osin tutulta.

PöperöVahdeissa saat lisää budjettia päivääsi kun teet hyvinvointiasi nostavia asioita – syöt budjetin lähteistä, juot vettä ja liikut.

Käytössäsi on kolme erilaista budjettia: oranssi, vihreä ja sininen. Kaikki ovat terveellisiä, luonnollisia ja tukevat kylläisyyttä. Näissä sinun ei tarvitse laskea eikä mittailla mitään.

Jokainen budjetti on erilainen ja lähestyy syömistä eri näkökulmasta. Jokainen budjetti myös säädetään henkilökohtaisesti osallistujalle.

Kun pysyt päivittäisen budjetin sisällä, ajanmyötä tiputat painoa tasaisesti. Arvioitu vauhti 200-500g per viikko.

Haluan mukaan

miten pääset mukaan?

Teemme tästä helppoa sinulle.

Kun ilmoittaudut mukaan, lähetämme sinulle kyselyn jonka avulla säädämme sinulle oikean päiväbudjetin. Saat meiltä kaiken valmiiksi tehtynä sinulle.

Laihtuaksesi sinun tulee syödä päivittäisen henkilökohtaisen budjettisi mukaisesti. Tämä auttaa sinua vähentämään kaloreita, se auttaa säätämään annoskoot oikeaksi ja samalla syöt terveellisistä lähteistä.

Voit liittyä ryhmään mukaan milloin haluat ja voit myös poistua ryhmästä vapaasti. Ei sitoutumisia.

Voit lukea vielä lisää Pöperövahdeista blogistamme.

Haluan tietää lisää
hauskaa ja helppoa

Kohti hoikempaa kehoa

Tips

Saat punnituksessa myös vinkkejä, ohjeita ja mahdollisuuksia liikkua kanssamme matalan kynnyksen treeneissä.

  • Kaikille avoin ryhmä.

  • Punnitus joka sunnuntai klo 12-13.

  • Saat ohjeita, vinkkejä, tukea.

  • Workshoppeja pitkin vuotta.

  • Ryhmä kustantaa 14€ / kk.