Vuosi 2023 aloitetaan pitkästä aikaa haasteella. Päätimme järjestää jälleen sellaisen vuosien tauon jälkeen. Tämä haaste on ensimmäinen korona-aikana. Aloitamme vuoden haasteella, jonka nimi on ”All Must Go”.

Kaiken pitää lähteä pois, siitä haasteessa on kyse. Lyödään heti vuoden vaihteessa isot pyörät pyörimään ja otetaan kehosta ylimääräiset kilot sekä sentit pois. Haastetta varten olemme testanneet muutamia ravintomalleja syksyllä 2022 asiakkaidemme kanssa ja nämä ovat osoittautuneet erinomaiseksi. Kaikki osallistujat tulevat saamaan kattavat ravinto-ohjeistukset, jotka on testattu käytännössä. Sadat ihmiset laihduttivat näillä ohjeilla syksyn aikana.

Samoin myös ohjelmointimme ansiosta, asiakkaidemme kivut ja vammat ovat vähentyneet melkein nollaan. Asiakkaamme ovat terveempiä, vahvempia ja kestävämpiä kuin koskaan aikaisemmin historiassamme. Saimme nämä tulokset muuttamalla Bootcampin ohjelmoinnin sellaiseksi, että se seuraa Ruokatauon missiota.

Meidän missiomme kuuluu seuraavasti ”Tiedon ja kehityksen periksiantamaton tavoittelu”, tämä lukee myös etusivullamme.

Tämä missio ohjaa toimintaamme sekä tätä haastetta. Missio on niin tärkeä meille. Haluamme tarjota kehittävää treeniä, joten All Must Go tulee olemaan paras haasteemme koskaan.

All Must Gon rekisteröinti päättyy 31.12.2022. Haasteessa liikkuvat kolme ryhmää: perusliikkujat, keski-ikäiset ja huonokuntoiset. Jokaiseen ryhmään on rajattu määrä paikkoja.

Haasteen hinta tulee olemaan 149€ ja se kattaa kaikki treenit sekä ravinto-ohjeistukset.

Treenien sisältö tulee menemään seuraavasti:

Maanantai/Tiistai tulevat olemaan köysitreeniä.

Keskiviikko/Torstai tulevat olemaan teematreeniä. Keskiviikkoisin suoritamme myöskin LIVE-treeniä.

Perjantai/Sunnuntai tulevat olemaan välinetreeniä.

Meillä on saatavilla myös lahjakortteja haasteeseen. Lahjakortti on loistava idea kuusen alle. Voit kysyä niistä lisää suoraan minulta markku(at)ruokatauko.fi.

Haasteeseen voi osallistua myös etänä hintaan 75€. Etäversiossa suoritat omatoimisesti viikon treenit. Saataville tulee aloittelijoiden sekä perusliikkujien treenit. Kaikki etähaasteen treenit ovat valmiiksi sinulle tehtyjä ja näet mallisuoritukset KOKO treenistä ilman editointia. Teet vain perästä.

Voi ilmoittautua haasteeseen All Must Go:n sivuilta. Laita täppä kumpaan haluat osallistua, etä vai paikanpäällä. Otamme sinuun yhteyttä 24h sisällä. Paikkoja on rajallisesti paikanpäällä tapahtuvaan haasteeseen, näet paikkatilanteen parin päivän viiveellä haasteen sivuilta.

Markku

Haastepäällikkö

Jaa tämä eteenpäin!