Tervehdys arvon lukijat! Otetaan tähän väliin upea onnistumistarina meidän bootcamp-ryhmästä. 39-vuotias naantalilainen Teija aloitti meidän valmennuksessa heinäkuussa 2018. Haastatellaan Teijaa ja kysellään miten matka on edennyt tähän asti.

Kimmo: ”Kerro Teija minkälaista elämäsi ja hyvinvointisi oli ennen bootcampin aloitusta?”

Teija: ”Ennen bootcamppia olin keskittynyt työntekoon ja lasten harrastuksiin, minkä myötä oma liikkuminen oli jäänyt pois. Väsymys oli jokapäiväinen seuralainen eikä asiaa helpottanut epäsäännöllinen ruokailurytmi. Hain useasti nopeaa energiaa herkuista ruokailujen jäädessä väliin ja kilot karttuivat nopeasti. Olin turvonnut ja kivannäköisten vaatteiden metsästys masensi. En ollut enää oma itseni.

Olin jo aiemmin katsellut Crossfit Naantalin sivuja mutta en uskaltanut tarttua toimeen, sillä häpesin kuntoani. Näin silmissäni atleettisia ja hyväkuntoisia ihmisiä, joiden joukossa en uskonut selviytyväni. Lopulta törmäsin Ruokatauon mainokseen bootcampista, rohkaistuin ja loppu onkin historiaa.”

 

Lokakuuhun mennessä Teija oli tiputtanut painoaan -16kg.

Teija: ”Paino lähti todella nopeasti tippumaan treenien myötä, pudotuksesta innostuneena aloin taas syödä säännöllisemmin ja vähentämään herkkuja. Näiden ansiosta kuntokin on noussut huomattavasti.”

Kimmo: ”Oletko joitain muita muutoksia huomannut hyvinvoinnissasi painon tippumisen lisäksi?”

Teija: ”Virtaa on enemmän vaikka elämä on yhtä hektistä kuin ennenkin. Voin paremmin, josta myös läheiseni kiittävät. Boootcamp on myös vahvistanut heikoimpia osa-alueitani, joka oleellisesti vähentää työperäisiä ongelmia. Voisi kai sanoa että minua on purrut ”bootcamp-kärpänen”, en malta odottaa, että pääsen seuraaviin treeneihin.”

Kimmo: ”Mikä on parasta bootcampissa?”

Teija: ”Parasta bootcampissa on se, että treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Koskaan ei tiedä mitä seuraavana päivänä on tarjolla ja valmentajat osaavat tsempata sen viimeisenkin rutistuksen treeneissä irti. Bootcampissa treenataan hyvällä sykkeellä, hyvässä porukassa, huumoria unohtamatta.”

Markun ja Kimmon loppusanat:

Teijan ja niin monen muunkin kohdalla kaikki lähti siitä, että hän päätti lähteä päättäväisesti tekemään töitä oman hyvinvointinsa eteen. Tästä päätöksestä hänellä lähti kertakaikkiaan upea tapahtumaketju, joka on muuttanut naisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Liikunnan lisäämisen ja ravitsemuksen korjaamisen lisäksi Teija on jättänyt myös tupakan pois matkan aikana. Tämä päätös ei ole ollut helppoa ja varmasti vaatinut sisua sekä päättäväisyyttä, niin kuin tärkeillä asioilla on tapana vaatia. Isoja muutoksia ei tehdä kädenkäänteessä, ongelmitta, vasemmalla kädellä, vaan ne vaativat työstämistä ja kärsivällisyyttä.

Teija on taistelija.  Hänen etenemistä on ollut ilo ja kunnia seurata sivusta. Ensi vuoden suunnitelmat ovat jo selvillä ja tämä nainen on vasta pääsemässä vauhtiin.

Teija on tammikuun Challengessa mukana. Haluatko sinäkin muuttaa asioita omassa elämässäsi hänen tavoin? Me tarjoamme siihen mahdollisuuden. Meitä on lähdössä hirmuinen joukko tammikuussa tähän projektiin mukaan. Miksi et tulisi mukaan? Klikkaa alla olevaa kuvaa ja lue lisää.

tammikuun haaste