30kg laihdutus yhden vuoden aikana. Miten minä sen oikein tein? Käytin pätkäpaastoa 16:8 menetelmällä, olin -500 kaloria miinuksella ja tein joka viikko kolme nousujohteista treeniä. Sen jälkeen pysyin suunnitelmassa 52 viikkoa putkeen ja tulosta syntyi todella hyvin. Siinä se koko salaisuus on oikeasti.

Tein tämän muutoksen vuonna 2017 ja dokumentoin silloin kaiken mitä tein. Sen pohjalta nyt 2022 julkaisen verkkovalmennuksen, jota kutsun Antiikin Patsaaksi. Tämän ohjelman tarkoituksena on tehdä sinusta atleettinen ja veistosmainen antiikin patsas.

Verkkovalmennuksessa opetan sinua käyttämään pätkäpaastoa elämäntyylinä. Eli käytännössä opetan sinua ensin laskemaan kalorit ja makrot kohdilleen. Sen jälkeen opetan sinua tekemään parempia valintoja ruokakaupassa. Näet myös mitä itse syön ja miten sovellan tätä protokolla päivittäisessä elämässäni.

Antiikin Patsaassa on myös nousujohteinen voima- ja kunto-osuus mukana. Saat liikkua kolme kertaa viikossa tehokkaasti. Teen kaikki treenit malliksi melkein reaaliajassa, joten sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä perästä. Jokaisessa treenissä on selostus ja ohjeistus mukana. Tällä verkkovalmennuksella rasvanpoltto tehostuu todella paljon, samalla kehoon tulee uutta lihasta sekä voima että kunto kasvavat. Tätä ohjelmaa varten suosittelen kuntosalijäsenyyttä, tarvitset sen verran eri välineitä. Helpointa on tehdä ohjelmaa kuntosalilla.

Jos sinua kiinnostaa 30kg laihdutus, haluat samaan aikaan kiinteyttää kehoasi, haluat lisää voimaa ja kuntoa sekä voida paremmin, silloin Antiikin Patsas voisi olla juuri sopiva sinulle. Klikkaa verkkovalmennukseen ja aloita laihdutus.

Asiakkaan arvostelu Antiikin Patsaasta, julkaistu heinäkuussa 2018 blogissa.