Tietosuoja 2018-05-24T12:32:08+00:00

Ruokatauon Ja CF Naantalin Tietosuojakäytännöt 2018

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa verkkosivustomme tietosuojaa koskevat toimintatavat.  Henkilötietoja käsitellään tietosuojalain asettamien edellytysten mukaisesti, emme kerää arkaluontoisia tietoja emmekä myy tietojasi eteenpäin. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Ruokatauon ja CrossFit Naantalin tietosuojavastaava on Markku Sorosuo, sähköposti markku(at)ruokatauko.fi.

Kun käytät verkkosivustoamme tai mainoslinkkejämme, sivusto saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Evästeiden kautta kertynyttä tietoa käytämme kehittääksemme ja kohdentaaksemme verkkosivujemme sisältöä kävijöitä paremmin palvelevaksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tällaisten evästeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa näitä evästeitä, suosittelemme, että muutat selaimesi asetuksia. Huomioithan kuitenkin, että evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa joidenkin verkkosivustomme palveluiden toiminnallisuuteen.

Miksi Ja Mitä Tietoja Keräämme?

Keräämme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja henkilökohtaisempaa palvelua. Esimerkiksi sivuilla sijaitsevilla lomakkeilla saatamme pyytää sinulta nimesi, sähköpostisi sekä puhelinnumerosi. Verkkokaupassamme keräämme lisäksi myös osoitteesi, maasi, postinumerosi sekä postitoimipaikkasi. Mahdollisen maksuliikenteen hoitaa PayPal. Sähköpostiosoitettasi saatamme käyttää suoramarkkinointiin sekä tiedotukseen Ruokataukoon tai CrossFittiin liittyvissä asioissa. Siitä lisää kohdassa ”sähköpostimarkkinointi”. Keräämme tietoja vain sinun suostumuksellasi, tietojen luovuttaminen on vapaaehtoista.

Evästeiden avulla keräämiemme tietojen avulla voimme selvittää, kuinka sivustomme vierailijat käyttävät sivustoamme ja kuinka pitkään he siellä viipyvät. Tietoihin sisältyvät esimerkiksi käytettävän selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot, vierailuiden ajankohta ja määrä, sekä vierailemasi sivut. Eväste sisältää myös ainutlaatuisen tunnistenumeron, jonka avulla selaimesi voidaan tunnistaa seuraavan kerran, kun vierailet sivustollamme. Seuraamme myös sitä, mitä hakuja ihmiset tekevät sivustollamme ja mitä selaimia, tietokoneita ja käyttöjärjestelmiä he käyttävät.

Evästeiden Käyttö

Hyödynnämme evästeitä sekä muita kolmannen osapuolen keinoja esimerkiksi mukautetun sisällön toimittamiseen, sivuston testaamiseen sekä sivustoon ja sen käyttöön liittyvien ongelmien etsimiseen. Emme käytä evästeitä henkilöllisyytesi selvittämiseen.

Ruokatauon ja CF Naantalin käyttämät markkinoinnin automaatio- ja uudelleenmarkkinoinnin työkalut käyttävät kolmannen osapuolen evästeitä. Kun käyttäjä vierailee sivuillamme, selaimeen tallentuu verkkovierailuun liittyen yksilöllinen eväste. Jos käyttäjä luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai klikkaamalla linkkejä Ruokatauon lähettämistä sähköposteista, yksilöllinen eväste yhdistyy käyttäjän luovuttamiin henkilötietoihin.

Sähköpostimarkkinointi

Jaamme ajankohtaista tietoa Ruokatauon & CF Naantalin tuotteista sekä palveluista sähköpostilla asiakas- ja markkinointirekisterissä oleville kontakteille. Voit milloin tahansa poistaa sähköpostiosoitteesi sähköpostikirjeen alareunasta löytyvän linkin kautta. Sähköpostiviestit sisältävät evästeitä ja jäljitteitä, joiden avulla saamme tiedon siitä, oletko avannut, lukenut tai poistanut viestin.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus kysyä meiltä, mitä sinua käsitteleviä henkilökohtaisia tietoja olemme keränneet. Pyrimme pitämään henkilökohtaiset tiedot ajan tasalla.

Voit ottaa meihin yhteyttä ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja pyytää lisätietoja henkilökohtaisten tietojen käytöstä tai peruuttaa antamasi käyttölupa. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki tiedot sinusta.

Miten Kauan Säilytämme Tietojasi?

Henkilötietojasi käsitellään yllä mainitussa tarkoituksessa niin kauan kun olet Ruokatauon / CF Naantalin postituslistalla tai verkkokaupan asiakas.

Mistä Henkilötiedot Noudetaan?

Keräämme henkilötiedot suoraan sinulta, kun liityt postituslistalle, otat meihin yhteyttä, ostat verkkokaupasta jotain jne.

Mikä Laillinen Perusta On Olemassa Henkilötietojesi Käsittelyyn?

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme ostojasi verkkosivullamme, joihin kuuluvat tilauksesi, reklamaatiot, toimituksen tila sekä maksujen käsittely. Käytämme henkilötietojasi käsittelläksemme asiakaspalvelumme kautta, sähköpostilla sekä somen kautta lähettämiäsi pyyntöjä. Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: sopimus.

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä. Lain mukainen peruste tälle käsittelylle: suostumus.