Hypätään tällä kertaa aikakoneeseen ja matkustetaan 6 vuotta ajassa taaksepäin! 15.9.2010 saimme valmiiksi personal trainer asiakkaan nimeltä Mikko. Tein hänelle haastattelun tuolloin ja katsotaan muutama pätkä siitä.

Make: ”Minkälainen olo on toimeksiannon jälkeen?”
Mikko: ”Huomasin edistyväni nopeasti. Toisena treenikuukautena palautumiseni oli nopeampaa ja silti sain nauttia treenaamisen tuomasta hyvästä olosta. Monesti paikat olivat kipeinä seuraavana päivänä. Kolmannen kuukauden treenit olivat edelleen haasteellisia, toisaalta tiesin että harjoitusten pitää kehittyä samalla kuin minäkin kehityn. Harjoittelu pysyi mielenkiintoisena koko ajan ja jokaisen treenin jälkeen oli hyvä olo.”

Make: ”Mikä oli oma käsityksesi treenistä ja paljonko se erosi käytännöstä?”
Mikko: ”Omat käsitykseni treenaamisesta poikkesivat suurestikin, en ollut tottunut vetämään itseäni aivan loppuun asti. Jokaisessa treenissä sai antaa kaikkensa ja tehdä töitä ihan kunnolla, omia rajoja hakien. Lyhyet treenit osoittautuivat monesti jopa pitkiä rankemmiksi, mutta koko ajan mukana oli onnistumisen fiilis. Monesti puolivälin jälkeen sain uutta energiaa, kun tiesin olevani voiton puolella. Se auttoi vetämään treenin loppuun asti. Missään vaiheessa ei ollut fiilistä, etten pystyisi tekemään loppuun, vaikka alkuun treenit tuntuivat todella rankoilta. Onnistumisen tunne oli jokaisen treenin jälkeen yhtä suuri ja tiesi että siitä on ollut paljon hyötyä! Eniten ihmetystä minussa aiheutti se, että miten joku asia voi parantua niin paljon ilman, että sitä varsinaisesti treenaa? Kuinka esimerkiksi punnerrukset tulevat helpommiksi, vaikkei niitä tehtykään joka treenissä? Tämä oli minulle uutta, olin tottunut että salilla toistot auttavat eteenpäin ja niillä saa tuloksia aikaan. Mutta näköjään monipuolinen treenaaminen tuo parempia tuloksia ja pitää homman mielenkiintoisena!”

personal trainerMikko otti 10 kiloa rasvaa pois kropasta. Rasvaprosentti tippui 9 pykälää. Treenimenetelmämme 2016 on hyvin samantyylisiä kuin tuolloin 2010. Mikään ei ole oikeastaan muuttunut. Kovatehoiset ja monipuoliset treenit tuottavat edelleen parhaat tulokset, kun puhutaan personal trainer asiakkaista. Juuri sopivan kovat treenit asiakkaalle motivoivat ja tuovat järkyttävän nopeasti tulosta. Saamme jo YHDESSÄ viikossa asiakkaaseen silmillä nähtävän muutoksen! 12 viikossa tulee niin raju muutos, etteivät sukulaisetkaan tunnista!

Mutta loppujen lopuksi, kaikkihan lähtee vain ja ainoastaan sinusta itsestään! Sinä päätät mitä haluat elämältäsi! Haluatko olla hyvässä kunnossa ja näyttää myös hyvälle? Silloin tee jotain asioille, heti tänään! Nyt on erinomainen hetki aloittaa hyvän kunnon metsästys!

T: Markku, personal trainer

Tallenna