Kotitreeni – Tylsää Kotona?

Elämme todella merkillisiä aikoja nyt maaliskuussa 2020. Kaikki on muuttunut radikaalisti siitä miten aloitimme tämän kauden tammikuussa. Taistelijamme ovat joutuneet siirtymään kotiin treenaamaan ja me olemme puolestaan joutuneet myös mukautumaan tilanteeseen pakon edessä.

Loimme uuden palvelun tarpeeseen. Taistelijamme ilmoittivat, että he haluaisivat silti treenata kotioloissa koronan aikana. Joten tätä varten päätimme luoda uuden palvelun, jota kutsumme BOOTCAMP LIVE:ksi, kotitreeni suorana olohuoneeseesi.

kotijumppa live

Striimaamme joka päivä treenin, teemme kotiversion päivän treenistämme. Aloitimme treenien striimauksen 23.3 ja meidän tarkoituksena on tehdä LIVEä niin kauan kuin korona estää meidän normaalin toiminnan. Jos taistelijat pitävät LIVE-treeneistä, jätämme tämän ehkä pysyvästi meidän ohjelmaan.

Entä sinä siellä kotona? Haluaisit treenata ja pitää huolta itsestäsi? Tule mukaan meidän Bootcamp LIVE -treenirinkiin!

Meidän YouTube-kanavalla on aina 14 vuorokauden edestä uutta treenattavaa. Sitä mukaan kun päivät etenevät, poistamme vanhimmasta päästä yhden ja lisäämme uuden tilalle. Joten kanavalla on aina tuoretta treeniä.

Voit osallistua LIVE-tilanteeseen tai tehdä treenit omaan tahtiin. Olemme suunnitelleet treenit tehtäväksi kotona ilman kuntosalivälineitä. Suosimme treeneissä niitä välineitä, jotka löytyvät kaikkien kotoa.

Kotitreeni kestää aina alle 30min. Lähetys pitää sisällään lyhyen lämmittelyn, liikeopetuksen, itse treenin sekä kevyen jäähdyttelyn. Treenit sopivat kaikille kuntotasoon katsomatta. Usein näytämme myös variaatioita liikkeistä ja helpotettuja versioita. Treenit ohjaa Ruokatauon valmennus.

Chat on auki koko ajan, sinne voi kommentoida ja osallistua lähetykseen. Kutsumme välillä myös meidän taistelijoita vieraileviksi tähdiksi lähetyksiin. Lähetämme LIVE-striimin linkin sähköpostilla noin 5min ennen aloitusta.

LIVE kustantaa 42.50€ / kuukausi.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla ylläolevaa nappulaa! Nähdään LIVEssä ja treenataan!