Me pystymme vain päättämään miten käytämme sen.

Aika.

Emme pysty pysäyttämään sitä, pystymme vain päättämään miten käytämme sen. Se on meidän arvokkain omaisuus. Me kaikki jahtaamme samoja juttuja tyyliin lisää rahaa, isompaa businesta, uutta autoa, taloa tai jotain muuta materialistista asiaa. Nämä kaikki ovat ”uusiutuvia” juttuja, me pystymme aina menemään eteenpäin ja hankkimaan lisää samoja asioita.

Mutte samalla emme kenties arvosta tarpeeksi aikaa. Kello tikittää koko ajan, se ei koskaan pysähdy ja meillä on vain tietyn verran aikaa jäljellä. Eikö se pelota sinua tai pistä miettimään?

Kuulemme aina miten taistelijat sanovat: ”Kumpa minulla olisi enemmän aikaa!” tai ”Tarvitsen enemmän tunteja päivään!”. Olemme myös itse sanoneet näin monet kerran kaiken työkiireen keskellä. Kaikki tiedämme ettei se tule kuitenkaan tapahtumaan, aikaa ei saa napsauttamalla sormia. Olen melkoisen varma myöskin että vaikka sinulla olisi enemmän aikaa, käyttäisit extra-ajan ihan samanlailla kuin nytkin. Parkinsonin laki. Lyhyesti sanottuna työ täyttää sen ajan mikä sille on varattu. Jos joku juttu vie sinulta 20 tuntia, sen tekeminen vie 20 tuntia. Jos sinulla on 30 tuntia aikaa suorittaa sama juttu, se vie 30 tuntia.

Sunnuntai-illalla istuin puolisoni Mirkan kanssa sohvalla ja muistelimme menneitä. Muistelimme miten tapasimme ja miten siitä ollaan tultu nykyiseen pisteeseen. Varsinkin viimeiset kaksi vuotta ovat suorastaan lentäneet ohitse työkiireiden takia ja oli meillä oli jopa hieman vaikeuksia muistaa asioita vuosilta 2017 ja 2018.

Emme pysty pysäyttämään aikaa, mutta pystymme päättämään miten käytämme sen.

Teen muutoksia. Kesästä 2019 minun prioriteetit tulevat muuttumaan. Aika on se syy miksi sanon nykyään ei-kiitos niille henkilöille, jotka eivät tiedä mitä he ovat etsimässä tai mitä he haluavat.

Aika on se syy miksi kirjoitan ensimmäistä versiota tästä tekstistä maanantaina klo 01:00 yöllä, aika on se syy miksi paiskon hommia silloin kun kukaan ei katso.

Aika yhdessä Mirkan kanssa.

laatuaika

Aika.

Emme pysty pysäyttämään sitä, mutta pystymme päättämään miten käytämme sen.

Enemmän aikaa kaikista tärkeimpien ihmisten kanssa, enemmän aikaa luoda pysyvä vaikutus, enemmän aikaa jättää jälkeen perintö. Ruokatauon slogan kuuluu: Create Hope. Inspire Others. Change Lives. Enemmän aikaa tehdä nämä kaikki.

Jos käytät kaiken aikasi materian hankkimiseen, et anna aikaa niille ihmisille jotka ovat sinulle tärkeitä, etkä elä elämääsi… miksi sitten edes vaivautua? Materiasta ei ole mitään hyötyä siinä kohtaa kun aika loppuu.

Aika.

Tänä vuonna Ruokatauolla tulee olemaan viisi valmentajaa töissä, ehkä kuusikin. Meidän on kehitettävä toimintaa, jotta saamme enemmän aikaa tärkeille asioille.