Ruokatauko kävi tänään lahjoittamassa soudusta kerätyt rahat Naantalin kaupungille. Liisa Hankavuori Naantalin sosiaali- ja terveysvirastosta tiimeineen lupasi käyttää lahjoitetut varat lasten hyväksi ja menevät varmasti oikeisiin osoitteisiin. Kuulemme noin puolen vuoden päästä miten varat ovat käytetty ja palaamme silloin asiaan.

Ruokatauko kiittää taistelijoitaan. Te teitte tämän mahdolliseksi. 24 tuntia putkeen soutukone liikkui ja saimme soudeltua hieman päälle 300km. Jokaisesta kilsasta meni 10€ lasten hyväksi. Joku pieni naantalilainen vähävarainen lapsi saa tämän ansiosta jotain kivaa. Ruokatauolla on hyvä fiilis, taistelijoilla on hyvä fiilis ja kaupungilla on hyvä fiilis! Joten sanoisimme tempauksen onnistuneen erinomaisesti.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Meidän seuraava hyväntekeväisyystempaus on jo suunnitelmissa ja infoamme tästä lisää kun asiat etenevät. Jos muut paikalliset yritykset haluavat tulla myöskin mukaan näihin tempauksiin, olette erittäin tervetulleita. Muutama yritys tuossa jo kyselikin soudun aikana mahdollisuutta, joten seuraavassa teemme enemmän yhdessä hyvää. Tehdään seuraavasta vieläkin hienompi tempaus näin suoraan sanottuna. Muutama idea on jo kytemässä. Palataanpa näihin kesälomien jälkeen elokuussa.

Koko Ruokatauon tiimi kiittää vielä kerran! Te taistelijat todellakin olette suuria Taistelijoita!