Ruokatauon kaikki Taistelijat! Kausi 2019 on loppusuoralla ja Joulukin alkaa jälleen pilkistämään tuolta muutaman kuukauden päästä. Puhutaanpa Joulusta tähän väliin ja joululahjoista. Olemme olleet kilttejä, joten haluaisimme tietyn joululahjan juuri sinulta! Minäpä selitän. Kun olin Sullekans ry:n ruokajaossa Naantalissa tuossa jokunen viikko sitten, minulta kysyttiin todella paljon myös lemmikeille ruokaa. Sanoisin melkein että joka viides kysyi kissalleen ruokaa ja muutama kysyi myös koiralleen. Lemmikit ovat tärkeitä, ne tuovat sisältöä elämään. Minulla ja Kimmolla on lapsuudessa ollut monta kissaa sekä koiraa, joten ymmärrämme kyllä huolen lemmikeistä. Vähävaraisilla tämä tarkoittaa yleensä että lemmikit saavat ensin ruokaa ja vasta sitten ehkä omistaja. Me haluamme auttaa tänä jouluna paikallisia vähävaraisia lemmikinomistajia ja päätimme toteuttaa pienen joulukampanjan.

Haluamme hoitaa lemmikkien muonat kerralla kuntoon vuodelle 2020. Ensimmäiseksi toteutamme pienen kampanjan kissoille, mutta otamme vastaan myös koiranmuonaa. Haluat kuitenkin muistaa Ruokataukoa tästä kaudesta, joten teemme sen sinulle todella helpoksi. Osta meille pussi kissanruokaa joululahjaksi! Me lahjoitamme puolestaan kaiken Sullekans Ry:lle tammikuun aikana ja he jakavat ne eteenpäin oikeisiin käsiin. Autetaan yhdessä vähävaraisia ja saamme kaikille hyvää joulumieltä. Halumme yhdistyksen kaapit niin täyteen kissanruokaa, että se riittää 2020 ja ehkä jopa 2021.

Tämä pieni tempaus toteutetaan yhteistyössä K-Supermarket Ellenin kanssa. Kauppias on ystävällisesti järjestänyt myyntiin erikoiserän Whiskas kissan kuivamuonapusseja hintaan 2.99€. Paketti on kooltaan 950g ja on juuri sopiva tähän joulutempaukseen. Näitä me haluaisimme. Toki kaikki mahdolliset kissanmuonat kelpaavat ja koiranmuona myöskin. Otamme vastaan kaikki! Kampanja alkaa Ellenissä 01.12.2019 ja kestää 20.12.2019 saakka. Löydät tuotteen Ellenistä lemmikkien ruokahyllystä, aivan hyllyn vasemmasta reunasta:

whiskas kissanruoka

Noin kolmella eurolla saat kivaa joulumieltä. Autat samalla meitä, jotta me voimme puolestaan auttaa muita. Voit ostaa yhden, kaksi, kolme tai monta pakettia. Ei väliä, mutta lähdetään yhdestä liikenteeseen. Myös Ruokatauko käy ostamassa kissanruokaa pukinkonttiin lahjoitettavaksi. Tuo joululahja meille 01.12 – 20.12.2019 välisenä aikana johonkin treeniin tai vaikka kauden päätökseen 20.12. Otamme kaikesta lahjoitetusta muonasta kuvia 20.12.

Kuten aina Ruokkiksen tempauksissa, tämä on täysin vapaaehtoista kaikille. Saat tulla ilman kissanruokaa treeneihin ja myös kauden päätökseen 20.12. Ruokatauolla on voimaa muuttaa asioita teidän taistelijoiden avulla. Olemme keränneet pakettiautollisen vaatteita lapsille, lahjoitimme tuhansia euroja lapsiperheille ja nyt tavoitteena on kiva läjä kissanruokaa. Tästä tulee hyvää joulufiilistä ja auttamisen iloa. Let’s do it again!

XOXO,

Markku