Club 500 sai uuden jäsenen kesällä 2019. Tällä kertaa klubiin liittyi CrossFit-puolelta Jarno. Antaa herran itse kertoa matkastaan.

Make: ”Milloin aloitit ja muistatko vielä ekan treenisi?”

Jarno: ”Ensimmäinen treenini oli ”Freak of the night” jossa päivän epistola oli 50 x seinäpalloheittoa, 40 x boksihyppä, 30 x leukaa, 20 x lattiapenkkiä ja 10 x rinnallevetoa sekä työntöä. Näistä boxihypyt tein määrättynä, muut jutut helpotin. Aika pian huomasin olevani koukussa – lajissa taisi viehättää sen helppous…”

***

Make: ”Mikä on ollut ikimuistoisin treeni tässä vuosien saatossa?”

Jarno: ”Ehdottomasti ”Legenda” (1000 x burbeeta ja 10 km juoksua) on ollut ainutlaatuisin ja mieleenpainuvin treeni. Myös Beast-kurssit (voima) ovat olleet sellaisia, jotka ovat jääneet mieleen – positiivisessa mielessä. Tosin näissäkin oli muutamia vähemmän mukavia (mutta erittäin mieleenpainuvia) harjoitteita, kuten ranskalaiset sekä takakyykkypumppi -harjoitteet.”

***

Make: ”Paras vinkkisi aloittelijalle?”

Jarno: ”Kaikki on vaikeaa ennen kuin sen oppii. Alussa edistystä tulee nopeasti ja se on erinomaisen palkitsevaa – myöhemmin edistystä tulee hitaammin mutta edelleen se tuntuu hienolta kun huomaa jonkin osa-alueen edistyneen. Tekniikkaa harjoittelemalla, myös niitä epämukaviakin juttuja, saa homman edistymään.”

***

Kaksi klubilaista siellä jossain. Myös Jussista tulossa haastattelua kohtapuoliin.

***

Make: ”Mitä tavoitteita Jarnolla on vuodelle 2019?”

Jarno: ”Minulla ei ole mitään erityistä tavoitetta tällä hetkellä. Hienoa olisi jos pystyisi parantamaan omaa suoritustani. Kuten sanottua, näistä pienistä arjen onnistumisista saa syyn tulla uudelleen ja uudelleen boksille. Ja tietenkin mukavat taistelutoverit!”

Tervetuloa klubiin mukaan ja matka jatkukoon! :-)