Aikojen alusta tähän päivään saakka, kolme taistelijaa ovat ylittäneet maagisen 500 treenin rajan. Kutsumme tätä Club 500, johon pääsee heti ylityksen jälkeen. Esitellään näistä taistelijoista Mikko, joka on ollut meillä mukana melkein alusta saakka.

K: ”Milloin aloitit ja muistatko vielä ekan wodisi?

Mikko: ”Ensimmäinen treenini oli ”SUTINAA” 8.10.2014. Treeni piti sisällään 200m juoksua, 20 tuplahyppyä sekä 40 kyykkyä. Tätä tehtiin kolme kierrosta.”

Mikko siellä jossain vuonna 2014.

K: ”Mikä on ollut ikimuistoisin treeni tässä vuosien aikana?”

Mikko: ”Nimitreeni oli hauska idea, siinä itse treeni koostui nimesi kirjaimista ja joka kirjaimelle oli oma liike, myöskin tikkarijumpat (purkista vedettiin umpimähkään tikkari, jossa oli liike + toistot) olivat hauskoja. Linda ehkä raskain (penkkiä, maastavetoa ja rinnallevetoa) ja Fran tuntuu aina kokonaisvaltaiseti pahalta ;)”

K: ”Paras vinkkisi aloittelijalle?”

Mikko: ”Kannattaa tulla paikalle, vaikka päivän treeni kuinka pelottaisi tai tuntuisi epämielyttävältä, melkein aina se palkitsee ?!”

K: ”Mitä tavoitteita sinulla on tälle vuodelle?”

Mikko: ”Aina kun yritää parantaa hiukan ja välillä myöskin onnistuu, niin se riittää.”

Mikko on erittäin pidetty henkilö salillamme ja hän on myös valmennuksen kannalta erittäin helppo koutsattava. Hän kuuntelee ohjeita ja on aina valmis kokeilemaan myös uusia ideoita. Matkamme jatkuu Mikon kanssa kohti Club 1000, josta hän tienaakin 6kk ilmaista treeniä. Kiitämme Mikkoa näistä vuosista ja toivomme että vuosia on vielä runsaasti edessä. Kiitos Mikko!

Markku + Kimmo