Hei Siellä,

Olet tällä sivulla, joten oletamme että olet kiinnostunut meidän 30vrk Tulokset Etukäteen valmennuksesta? Ehkä olet kuullut Bootcampistä tai Ruokatauosta. Ehkä löysit luoksemme netistä tai somesta. Ehkä olet joskus käynyt meillä Putkikadulla ja kysynyt itseltäsi ”…mikä hemmetti tämä paikka on?!”.

Jos mietit olemmeko oikea paikka juuri sinulle, olet nyt oikeassa osoitteessa. Koska mikään ei ole parempi tapa kokea meidän tunnelma, kuin 30vrk Tulokset Etukäteen valmennus. Tällä ohjelmalla saat meidän parhaan valmennuksen, ohjauksen, tuen ja kannustuksen ennenkuin teet kenties päätöksiä liittyä meidän vahvuuteen.

30vrk Tulokset Etukäteen

199hlö
  • Tapaaminen 1: Strateginen toimintasuunnitelma tavoitteillesi
  • #1 Data : ruokapäiväkirja, kokkaustaidot, liikkuminen, palautuminen, uni
  • #2 Tutkimus : minkä kanssa kamppailet, arjen aikataulut, perhe, työ, stressi
  • Tapaaminen 2: datan tarkistus ja läpikäynti yhdessä
  • #3 Henkilökohtainen suunnitelma : luodaan datan pohjalta ratkaisu
  • #4 Suunnitelma : seuraava askel, kokeilut alkavat
  • #5 Tehtävä : ensimmäinen tehtävä, mitä voit tehdä heti
  • #6 Seuranta : kerran viikossa tarkistus, viikon analysointi
  • Tapaaminen 3: yhteenveto – mikä toimi ja mikä ei, sitä lisää mikä toimi
  • Treenit: 8 x pienryhmävalmennusta

30vrk tulokset etukäteen on riskitön

Annamme täyden rahat takaisin takuun 30 päivälle! Jos et saanut hyötyä meidän valmennuksesta, kerro se meille ja saat meiltä rahat takaisin ilman turhia lisäkyselyitä (no melkein, saatamme kysyä miten voisimme parantaa palveluamme tulevaisuudessa). Ei mitään kusetuksia tai temppuja tyyliin ”Ai niin, sinun pitää täyttää tämä lappu…”. Me elämme tästä ja haluamme sinun saavan parhaan kokemuksen ja tulokset, ennen kuin teet päätöksen jatkosta kanssamme. Se on niin yksinkertaista.

Saatat kysyä ”Miksi se on niin pirun halpaa?”. Se on hyvä kysymys!

Uskomme, että jos saat maagisen kokemuksen kanssamme, tulet pitämään siitä, muutat tänne asumaan sekä otat sukunimemme käyttöön! Tai vähintään, jos saamme auttaa sinut mäkistartilla kohti elämäsi kuntoa, hyvinvointia ja tavoitteitasi, kerrot siitä kaikille lähipiirissäsi.

Tiedämme, että sinulla on paljon vaihtoehtoja Naantalin ja Raision alueella. Meille olisi kunnia saada mahdollisuus ansaita sinun luottamuksesi.

Yksi juttu. Avaamme tähän valmennukseen, joka kuukausi muutaman paikan. Tällä varmistamme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Joten jos olet kiinnostunut, lähetä meille viestiä HETI.

autamme asiakkaitamme saamaan paremman kehon ja itsetunnon

Keskuksemme ei ole vain treenejä tai ravintovalmennusta varten, se on sinun tavoitteitasi varten. Me ymmärrämme myös kuinka pelottavia kuntosalit voivat olla ja itse treenauskin voi olla joskus totista vääntämistä. Tiedämme, että olet kiireinen arjessasi ja joskus aikataulut eivät sovi. Näistä syistä me täällä Ruokatauossa kuuntelemme sinua ja räätälöimme asiat etenemään sinulle sopivalla tahdilla sekä sinun tavoitteiden mukaisesti.

Jotkut valmennukset etenevät liian nopeasti – koska ne eivät välitä siitä, koetko sen monimutkaiseksi ja hämmentäväksi. Jotkut ohjelmat etenevät liian hitaasti – koska ne eivät kuuntele palautettasi. Ja jotkut ohjelmat eivät vain tunnu oikealta – koska ne eivät ole räätälöity sinulle.

Me räätälöimme sinun treeniäsi, ravintoasi, tapojasi ja valmennamme sinua kohti tavoitteitasi. Ymmärrämme, että ainoa tapa muuttaa asioita on saada jatkuvuutta elämääsi. Me autamme asiakkaitamme voittamaan ja ottamaan kontrollin heidän treeneistään, ravinnostaan ja elämäntyylistään.

Rakennamme kaiken menestykselle ja valmennamme asiakkaitamme voittamaan

Työskentelemme kaikenlaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat muuttaa miltä he näyttävät, tuntevat sekä suoriutuvat. Tässä joukossa on monia, jotka eivät ole koskaan olleet kuntosalilla. Me olemme tulosten takia olemassa JA haluamme olla paikka, jossa viihdyt.

Tässä ideamme sinulle…

Tiedämme, että treenit ovat joskus vaikea sovittaa elämään. On ura, perhe, sosaalinen elämä, joskus on vaikeaa tehdä aikaa itselleen.

Ennenkuin asiakkaamme aloittaa, moni kamppailee hölynpölytreenien kanssa kuntosaleilla, he ovat hakoteillä mitä heidän pitäisi tehdä treenien ja ravinnon suhteen. Osa on saanut jotain tuloksia, mutta ovat juuttuneet paikoilleen jopa vuosiksi. Ja jotkut huomaavat passivoituvansa kokonaan ja elämäntavat ovat huonot. Osa ei ole koskaan ollut kuntosalilla, he eivät tiedä mitä siellä pitäisi tehdä, koska heillä ei ole valmennusta takanaan.

Vuodet vierivät ja hiljalleen he eivät enää tunnista kehoaan. Lääkärikäynneistä tulee murheellista joka kerta ja he kokevat epäonnistuneensa. Tämän seurauksena heillä on entistä vähemmän itsetuntoa ja energiaa ihmissuhteilleen ja uralleen.

Ruokatauko luotiin alunperin ratkaisuksi, joka toimii juuri näille ihmisille.

Uskomme, että olisimme oikea paikka juuri sinulle. Klikkaa tästä ja tilaa valmennus.

Saat meiltä valmennuksen, tuen sekä ohjauksen, jolla autamme sinua saavuttamaan kiinteän kehon, rakentamaan lihasta ja ottamaan kontrollin takaisin elämästäsi. Nostat hyvinvointiasi kaikilla osa-alueilla.

Haluamme sinun saavuttavan tavoitteesi 2023 ja pitämään ne!

Olemme tehneet tätä jo 20 vuotta, meillä on satoja näyttöjä ihmisten realistisista onnistumisista. Oletko sinä seuraava? Aloita TÄNÄÄN!