Voimaharjoittelu kotona – mitä kaikkea se oikein vaatii? Voimanosto on erinomainen tapa lisätä voimaa kotioloissa ja helpointa aloittaa treenit on hankkia ensin laadukkaat välineet tietysti kotiinsa.

Me suosittelemme välineissä panostamaan aina laatuun. Ammattikäytössä olemme huomanneet eri merkkien välillä jonkin verran eroja. Suosimme esimerkiksi nimenomaan voimanostoon tarkoitettuja tankoja, jolloin ne käyttäytyvät hieman eri tavalla kuin painonnostoon tarkoitetut välineet.

Voimaharjoittelu kotona mahdollistuu kun hankit kyykkyräkin, penkin, tangon ja tietysti paljon rautaa. Periaatteessa näillä pääset jo todella pitkälle vaikka keskellä olohuonettasi. Roguelta saat laadukkaita välineitä voimanostoon ja painonnostoon. Meillä on runsaasti heidän tuotteita käytössä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Ne kestävät jopa ammattikäyttöä todella hyvin. Meillä on myös Againfasterilta tuotteita, ne ovat hyvin lähellä Roguen tasoa ja myös niitä voimme suositella. Eleikolta löytyy pitkät perinteet ja superlaatua. Meillä on heiltäkin tuotteita käytössä. Hintaa tulee, mutta saa laadukkainta kamaa.

Välineiden lisäksi tarvitset sinulle suunnitellun voimaohjelman. Meiltä saat esimerkiksi etävalmennuksen voimaharjoitteluun kotioloihin. Tässä valmennuksessa myös sinun nostotekniikat korjataan oikeaksi, koska on erittäin tärkeää tehdä harjoitukset turvallisesti ja oikein. Varsinkin kun rauta kasvaa tangossa.

Ohjelma on henkilökohtainen joka mukautuu sinun kehityksellesi ja tavoitteillesi. Ohjelma päivittyy viikoittain ja livetapaaminen on aina 12 viikon välein.

Tällä setillä pystyt helposti tekemään voimaharjoittelua kotona. Jos olet kiinnostunut kehittävästä voimatreenistä kotonasi, ota rohkeasti yhteyttä.  Voit käydä tutkimassa voimavalmennuksemme sivut, sieltä löytyy myös runsaasti referenssejä. Jos tulee kysymyksiä mieleen, laitahan tulemaan.

Yhteydet: kimmo(at)ruokatauko.fi

Meiltä löytyy myös valmennusta paikan päältä, jos vaikka olet tästä Turun alueelta. Ruokkiksen etusivulta löytyy runsaasti lisää tietoa mitä kaikkea muutakin teemme.