Markku:

Se oli sitten sellainen vuosi. Mikäs fiilis minulle jäi tästä? Takana on nyt pari raskasta koronavuotta ja sama meininki näyttäisi jatkuvan 2022. Tähän pitää vain sopeutua ja luovitaan mukana.

Katson kuitenkin kautta 2022 toiveikkaana, meille on sen verran nyt paljon tulossa kaikkea uutta.

Diabetesvalmennus alkaa tammikuussa. Huonokuntoisten oma ryhmä alkaa tammikuussa. Gymsoro herää henkiin yli 10 vuoden tauon jälkeen ja alkaa jälleen valmentamaan privaatisti. Myös Bootcampin ohjelmointi kehittyy, siihen tulee mukaan painopisteet ja kausiharjoittelu. Facebookissa alkaa Mastermindryhmä pyörimään tammikuussa, joka on kaikille avoin.

Ensi vuonna verkkovalmennukset tulevat uutena juttuna Ruokataukoon. Työnalla on Bootcampista aloittelijoiden versio sekä rasvanpolttoversio. Testosteronivalmennus edistyy myös hyvää vauhtia ja uskoisin saavani sen valmiiksi helmi-maaliskuussa 2022. Nämä kolme tulevat olemaan Ruokkiksen historian ensimmäiset viralliset verkkovalmennukset. Kerron niistä lisää kun alkavat olemaan valmiita.

Kaikki tämä tuntuu erittäin mielenkiintoiselta ja tulee pitämään minut kiireisenä. Treenien puolesta uskon 2022 vievän taistelijoitamme paremmin eteenpäin kuin koskaan aikaisemmin. Meidän 2022 setti tulee olemaan monipuolisin tähän mennessä.

Miten minun omat treenit menivät 2021? Battle-projekti tuli päätökseen marraskuussa, puolitoista vuotta volyymikalisteniikkaa old school menetelmillä. Mitä siitä jäi käteen? Se oli melkoisen erilainen treenijakso ja lopussa muutin sitä enemmän voimapainotteiseksi, koska lupasin viime kesänä osallistua loppuvuoden leuanvedon SM-kisoihin.

Battlessä oli hyvät ja huonot puolensa. Tietyissä jutuissa se toimi hyvin ja tietyissä jutuissa ei lainkaan. Mutta tulipahan kokeiltua sellaistakin treenityyliä ja aina oppii jotain uutta itsestään. Leuanvedosta nappasin lopulta SM-pronssia, joten se projekti tuli hyvin maaliinsa.

Mitä seuraavaksi, mitä teen 2022? Kaikki mitä liikun 2022 tulee liittymään vain ja ainoastaan minun omaan hyvinvointiini. Huomasin loppuvuodesta 2021 että minun on ”päästettävä irti menneisyydestäni”, jos haluaisin mennä taas eteenpäin. Joten olen matkalla täysin tuntemattomaan ja polku näyttää erittäin mielenkiintoiselta sekä todella haastavalta. Tästä matkasta kerron varmasti lisää kun aika on kypsä.

Taistelijat! Kiitos tästä kaudesta. Lähdetään kohti mielenkiintoista kautta 2022.

Kimmo:

Vuosi 2021 on ollut hyvin samanlainen kuin viime vuosikin, raskas. Korona on riepottanut meitä ja hankaloittanut elämistä. Kasvomaskien käyttöön ja käsien jatkuvaan pesemiseen alkaa olla jo aika tottunut. Tänäkin vuonna kesä oli koronan puolesta selvästi huolettomampaa aikaa. Toivottavasti jonain päivänä talviajasta tulisi myös samanlaista.

Isoin osa työstäni kului Naantalin Noston puolella eli voimavalmennuksessa. Monen monta ennätystä ja itsensä ylittämistä nähtiin vuoden aikana. Vuosi huipentui marraskuussa SM masterssien kisaan, josta Tiia voitti kultaa ja Teija hopeaa omissa painoluokissaan. Kova työ palkittiin mitaleilla. Onnittelut vielä kerran molemmille. Ensi vuonna jatketaan ennätysten paukuttelua ja haetaan lisää kisamenestystä.

Omissa treeneissäni ei vuoden aikana tapahtunut mitään ihmeempää, jos rehellisiä ollaan. Kesään asti omat treenit sisälsivät viime vuoden tapaan paljon testailua ja tutkiskelua, mutta sen jälkeen olen pikkuhiljaa keskittynyt enemmän ja enemmän omien treenien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Etsiskelen ohjelmoinnissa väylää, jolla pääsisin eteenpäin niin, että reumakivut pysyisivät hallittavissa. Haluan optimistisesti ajatella, että kyseinen väylä löytyy kyllä 2022 aikana.

Hyvää ja voimakasta uutta vuotta 2022!

Teija:

Kulunut vuosi on ollut haastava. Koronan vuoksi ollaan vedetty hyvin pieniä lähtöjä ulkona, säällä kuin säällä ja treenattu pienlähdöissä sisällä, omissa ruuduissa. Rajoitukset ovat vaatineet aikamoista säätöä ja sopeutumista meiltä kaikilta, myös ihanilta Ruokatauon asiakkailta jotka matkassa mukana ovat kulkeneet.

Kiitos teille ❤️

Vuoteen on onneksi mahtunut myös tavallista arkea, mm.hauskoja kesätreenejä auringonpaisteessa, hyvässä porukassa.

Mitä omaan treenaukseeni tulee, niin tänä vuonna on treenattu kovaa ja takana on kahdet kisat, joista muistona masterssien sm-kisojen hopeamitali. Huikeita kisamatkoja, joista saan olla kiitollinen Ruokatauolle ja tietysti koutsi Kimmolle 🙏

Edelleen koen että olen löytänyt lajini ja saan olla onnekas kun vielä varttuneemmallakin iällä pääsen haaveita tavoittelemaan. Siitä saa sisältöä elämään haastavinakin aikoina.

Kiitollinen olen toki myös siitä, että vaikeuksista huolimatta, saan edelleen olla osana bootcampin ja voimailijoiden valmennustiimiä. Kiitos siis kaikille kanssamatkaajille, etenkin Kimmolle ja Markulle, jotka kerta toisensa jälkeen jaksavat ponnistaa eteenpäin ❤️

Pysytään liikkeellä ja nautitan liikunnan ilosta. Hyvää ja tervettä uutta vuotta kaikille 😊

Ruokatauko:

Kausi 2022 alkaa AVIn määräysten mukaisesti etänä. 17.1 lähtien uusi ohjelmointi. Uudet painopisteet. Uudet ryhmät. Let’s go!