2020 on vuosi jolloin Ruokatauko järjestää enemmän tapahtumia myös salimme ulkopuolisille. Aloitamme vuoden heti erittäin mielenkiintoisella ravinto- ja treenidemolla 4.1.2020 osoitteessa Putkikatu 21 Naantali.

Olemme tässä vuosien saatossa järjestäneet runsaastikin erilaisia demoja yksityisille, seuroille sekä yrityksille. Edellinen kaikille avoin demo oli kuitenkin kesällä 2014. No siitä on tovi aikaa kieltämättä! Nämä välivuodet olemme järjestäneet demoja lähinnä meidän omille taistelijoille. Mutta nyt 2020 uudet tuulet puhaltavat, järjestämme jälleen kaikille avoimen ja ilmaisen demon Ruokatauon Putkikadun hallissa.

Haluamme aloittaa vuoden ryminällä ja menemme suoraan aiheeseen. Tiesitkö että naisten kaikista yleisin toive on päästä pömppövatsasta eroon ja saada kiinteä keskivartalo. Meidän datassa tämä on ollut ylivoimaisesti kaikista suurin ongelma kun olemme haastatelleet naisia. Mikä on se naisten #1 virhe pömppövatsan poistamisessa? Mikä on se juttu, joka naisilta yleensä puuttuu? Tähän kysymykseeen vastaamme demossa, me kerromme ja näytämme meidän suurimman salaisuuden! Tätä on Ruokatauon ravinto- ja treenidemon sisältö.

Voit ilmoittautua demoon tältä sivulta: DEMO

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja promoamme demoa pääasiassa marraskuun ja joulukuun aikana paikallisille. Mutta kaikille teille hyvät lukijat on nyt mahdollisuus varata paikka Naantalin suurimpaan ravinto- ja treenidemoon. Kannattaa tulla myös Raisiosta ja Turusta saakka, koska tämä on täysin ilmainen kaikille. Saat jopa pienen bonuksen meiltä mukaasi, kun tulet paikalle. Haluamme että saat demosta heti jotain konkreettista hyötyä ja voit alkaa muuttamaan omaa kehoasi kiinteämmäksi.

Tule. Kuuntele. Katso. Varasta meidän parhaat ideat käyttöösi. Muuta elämäsi. Ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Paikat auki NYT!