Adele laihdutus – hänen laihdutustreeneihin perustava ohjelma on nyt saatavilla. Haluatko treenata kotonasi tai salillasi kuten Adele PT:nsä kanssa? Haluatko tietää hänen salaisuudet hyvään kuntoon? Haluatko polttaa rasvaa ja hehkua kuten stara itse?

Adelen salaisuus oli HIIT-treenit yhdistettynä ravintotiheään syömiseen. Tähden erittäin kiireisistä aikatauluista johtuen, treenit olivat lyhyitä kestoltaan ja sisälsivät runsaasti kehonpainolla tehtävää intervallitreeniä. Mukana oli myös käsipainoja ja kuminauhoja. He treenasivat yhdessä 2-3 kertaa viikossa aikatauluista johtuen. Tämä kuitenkin toimi erinomaisesti ja Adele pääsi elämänsä kuntoon.

Teimme vastaavan version kaikille suomalaisille naisille, jotka haluavat näyttää hyvältä ja kuunnella samalla hyvää musiikkia. Tämä koko verkkovalmennus perustuu Adelen PT:n ohjelmiin.

Kaikki verkkovalmennuksen treenit ovat ohjattuja. Markku toimii personal trainerina ja Meri-Tuuli vetää Adelen ”roolin”. MT:tä valmennetaan kuten itse staraakin. Valmennuksessa on samanlaista variointia ja teemme sitä tietyllä kaavalla viikkojen edetessä. Suurin osa harjoituksista on nopeatempoisia ja lyhytkestoisia HIIT-intervalleja, kuten ne olivat oikeastikin.

Adele laihdutus -verkkovalmennus pitää sisällään seuraavat:

  • Kesto 5 viikkoa, sisältää 20 HIIT-treeniä
  • Kaikki treenit ohjattuja ja mallisuoritus koko treenistä
  • Kaikissa treeneissä vinkkejä sekä vaihtoehtoisia liikkeitä
  • Voit suorittaa treenit kotonasi tai kuntosalilla
  • Mukana myös keskivartalotreenit sekä erikoisrasvanpolttotreenit tehostamaan tulosta
  • Kattava, suoraviivainen ja sinulle valmiiksi tehty ravinto-ohjeistus
  • Ostoslista ruokakauppaan
  • Hinta 79€

Treenaat 3-5 treeniä viikossa oman aikataulusi mukaan. Suosittelemme treenivälineistöksi: jumppamatto, kello, käsipainot, kahvakuula sekä kuminauha. Lähetä sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja laita otsikoksi ” Adele laihdutus ”. Saat lisätiedot sen jälkeen.

Jos sinulle tulee kysymyksiä, Ruokatauon yhteystiedot täällä.

Suosittelemme myös Markun Personal Trainer Naantali -blogia.

Lisäämme sivuille myös muita verkkovalmennuksia sitä mukaan kun saamme niitä valmiiksi.