Ravintoterapeutti palvelee sinua läpi kesän Suomen kesäkaupungissa eli Naantalissa. Olen tavoitettavissa aina sähköpostilla ja pidän vastaanottoani auki koko kesän ihan normaalisti. Voit kysyä minulta vapaita aikoja suoraan sähköpostilla kimmo(at)ruokatauko.fi . Itse vastaanotto on CrossFit Naantalin tiloissa, eli Luolalan teollisuusalueella Naantalissa. Tänne on helppo tulla ja sisään pääsee helposti vaikka pyörätuolillakin.

Missä esimerkiksi ravintoterapeutti voisi auttaa sinua?

Painonhallinta

Voit huoletta kääntyä puoleeni kaikissa painoon liittyvissä asioissa. Ylipaino, alipaino tai vaikka keskivartalolihavuus, kaikissa edellämainituissa voit huoletta ottaa yhteyttä minuun ja tulla vastaanotolleni. Autan korjaamaan ravinnon taas oikeille raiteille ja sitä kautta painonhallintaa yritetään helpottaa. Jos sinulla on jatkuvia jo-jo -laihdutuskierteitä alla ja kehosi aineenvaihdunta on täysin sekaisin, älä ole huolissasi. Myös näissä tapauksissa pystyn auttamaan sinua, meidän pitää vain antaa kehollesi oikeaa polttoainetta ravinnon muodossa ja hieman aikaa.

Minä olen myös sellainen ravintoterapeutti, että tulen kanssasi mukaan ruokakauppaan ostoksille. Haluan katsoa että valitset oikeat tuotteet satojen tai jopa tuhansien vaihtoehtojen joukosta. Eli käydään yhdessä kaupassa katsomassa mitä sinun ostoskoriin tulee, jotta painonhallinta olisi helpompaa.

Emmin keho kiinteytettiin ravinnon avulla, ylipainoa otettiin reilusti pois.

Vatsaongelmat

Vatsaa turvottaa ja sinulla on tukala olo? Onko jopa suoranaisia vatsakipuja tai vaivaako esimerkiksi refluksi? Nämä kaikki liittyy suoliston toimintaan ja arvasit oikein, niihin vaikutetaan oikeanlaisella ravinnolla. Kenties syöt jotain mikä ei yksinkertaisesti sovi sinun suolistolle tai käytät sitä väärässä muodossa? On mielestäni turhaa syödä jotain, mitä kehosi ei pysty käyttämään polttoaineena tai se menee siitä kokonaan sekaisin. Tämän seurauksena sinua turvottaa, sinulla on ilmaa, koet vatsakipuja ja niin edelleen. Minulla on ollut myös tapauksia, joilla suolisto on mennyt niin huonoon kuntoon että pelkän vedenkin juonti aiheuttaa ongelmia puhumattakaan ravinnosta.

Terveysongelmat

Onko verensokerisi kohonnut ja lääkärisi on tästä huomauttanut sinua? Oletko matkalla diabetekseen ja mietit mitä vaihtoehtoja sinulla on? Tai onko vaikka kolesteroliarvosi kohonneet ja verenpaineesi lähestyy kriittistä rajaa? Nämä ovat huolestuttavan yleisiä asioita Suomessa nyt 2017 ja tilanne menee koko ajan heikommaksi. Jos haluat kääntää kehosi hyvinvoinnin jälleen sinne vihreälle alueelle, silloin sinun pitää laittaa heti sähköpostia kimmo(at)ruokatauko.fi ja ruvetaan yhdessä laittamaan terveyttäsi elämäsi parhaimpaan iskuun.

Suorituskyky

Pelaatko jotain joukkuepeliä ja tunnet jääväsi muiden jalkoihin? Kenties tarvitset lisää voimaa ja lihasta? Niitä saa parhaiten lisättyä kattavalla ravinnolla ja järkevällä voimaharjoittelulla. Oletko varma että syöt riittävästi rakennuspalikoita lajisi vaatimusten mukaan? Pitäisikö määriä ja sisältöä hieman tarkistaa? Voi olla että sinua pidättelee vain heikko ravintosi laatu ja annat tasoitusta sen takia muille. Jos epäilet, tiedät mihin sähköpostiosoitteeseen sinun pitää laittaa viestiä.

Danille lisättiin lihasta sekä voimaa ravinnon avulla.

Muutama referenssi

Katso referenssejä vaikka tämän linkin takaa. Sieltä löytyy paljon erilaisia ihmisiä erilaisine tavoitteineen.

Mukavaa kesää toivottelee Kimmo.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

11 Shares