Meille tulee paljon ihmisiä, jotka ovat kokeilleet elämänsä aikana monenlaisia dieettejä. Osa on toiminut, osa ei erinäisistä syistä. Alkuvuodesta 2016 meiltä on kysytty selkeästi enemmän lisäneuvoja mm. Jutta Gustafsbergin diettiin, joten päätimme kirjoittaa aiheesta pienen blogipäivityksen. Toki ymmärrämme, Jutta on paljon esillä ja dieetti kiinnostaa monia. Ja monihan sitä myöskin sitten kokeilee.

Joten kysymys varmaan kuuluu, voisiko Jutta Gustafsbergin dieetti toimia juuri sinun painonpudotustarpeisiin? Helpointa on käydä ensin tutkimassa netistä mitä ihmiset sanovat tästä dieetistä, niiden avulla pystyy jo hiukan muodostamaan kuvaa toimiiko se vai ei. Internetin syövereistä voi lukea kaikenlaisia tarinoita miten tämä dieetti on onnistunut ja miten se on myös epäonnistunut. Molempia tarinoita löytyy. Jotkut ovat saaneet painoa pois Jutan menetelmällä, jotkut taas eivät täysin samalla systeemillä.

jutta gustafsbergDieetti perustuu runsaaseen veden juomiseen, tasaisiin ateriaväleihin sekä puhtaaseen prosessoimattomaan ruokaan. Eli kuulostaa myös meidänkin korvaan ihan hyvältä. Nesteellä saadaan aineenvaihdunta käyntiin, tasaisilla ateriaväleillä autetaan rasvanpolttoa ja puhdas ruoka on aina hyvä asia. Eli jo pelkästään näillä ohjeistuksilla voisin ihan hyvinkin kuvitella ihmisten laihtuvan ja pääsevän tavoitteisiinsa.

Me Ruokatauossa uskomme että markkinoiden parhaan tuloksen saa face-to-face -ammattivalmennuksessa ja siihen perustuukin meidän menestys. Meillä ei 2009-2016 ole juurikaan epäonnistuneita toimeksiantoja, meidän epäonnistuneet keikat voi laskea yhden käden sormilla. Tämä johtuu siitä että valmennamme erittäin henkilökohtaisesti niin ravinnossa kuin liikunnassakin. Pystymme tarpeen mukaan säätämään toimimattomat asiat oikeille raiteille ja pystymme kokeilemaan moniakin eri ravintojuttuja toimeksiannon aikana. Jos jokin ei toimi, sitä pitää muuttaa!

Meidän ravinnolla sinulle tulee kuidut, hivenaineet, mineraalit ja kaikki makroravinteet täysin oikein ja niitä vielä tehostetaan tarvittaessa. Hyvin suuren roolin näyttelee sinun terveyshistoriasi ja mikä on tavoitteesi. Meidän ravinnolla sinä et tule näkemään nälkää samalla kun pudotat painoasi, saat syödä olosi kylläiseksi ja silti sinun painosi putoaa! Tämä jo itsessään kuulostaa mahdottomalta, mutta sitä se on oikeasti. Sinä laihdut S-Y-Ö-M-Ä-L-L-Ä. Jatkuva kituminen nälässä ei ole meidän mielestämme pysyvää painonhallintaa, oli kyseessä sitten minkälainen dieetti tahansa. Näiden lisäksi meille on erittäin tärkeää myös mahdolliset ruoka-allergiasi sekä suolistosi toimivuus. Mielestämme ei ole järkeä syödä ravintoa, joka ei imeydy sinuun tai tuottaa ongelmia sinun ruuansulatusjärjestelmääsi.

kesäkunto

Tässä esimerkiksi asiakas, joka ei nähnyt lainkaan nälkää toimeksiannon aikana. Vatsa syötiin täyteen ja silti laihtuminen oli vauhdikasta! :-)

Ehkä tässä on se suurin ero Ruokatauko vs muut ravinnon suhteen. Me pyrimme menemään paljon pidemmälle ravinnon suhteen. Jokaiselle pitäisi löytyä toimiva ravintokokonaisuus, jolloin keho voi hyvin ja samalla se luovuttaa ylimääräistä rasvaa pois. Toimiiko sinun suolistosi ja pystyykö se käyttämään syödyn ravinnon hyväksi? Tähän kysymykseen me pyrimme vastaamaan.

No entä se liikunta sitten? Liikunnalla pystytään entisestään tehostamaan ruokavalion vaikutusta. 75% suorituksesta on ravintoa, mutta loput prosentit voisi hyvin kattaa liikunnalla. Liikunnan ansiosta sinulle tulee naisena kurveja tai sinulle tulee hartioihin leveyttä jos olet mies. Liikunta saa sinut näyttämään hyvältä nakuna peilin edessä! Liikunta myös voimistaa hormonaalisia reaktioita kehossa, se rehellisesti sanottuna tuo sinulle hyvää oloa. Ja mitä kovemmin olet tehnyt töitä liikunnan aikana, yleensä sitä kovempi on hormonaaliset reaktiot liikunnan jälkeen.

Laitamme asiakkaamme tekemään töitä oman kunnon mukaan. Meidän tarkoituksena on antaa asiakkaan keholle erittäin tehokas ärsyke kehittyä ja tehostaa rasvanpolttoa yhdessä ruokavalion kanssa. Mitä se treenaus sitten on käytännössä? Ruokatauon asiakkaat joutuvat pinnistelemään, he joutuvat käyttämään voimaa ja he joutuvat tekemään sellaisia asioita, mitä he eivät välttämättä ole tehneet aikaisemmin elämässään. He työntävät, vetävät, kantavat, ryömivät, nostavat, heittävät, onnistuvat, epäonnistuvat, voittavat, valloittavat ja muuttavat elämäänsä. Sitä se on. Meidän asiakkaat eivät treenaa lainkaan kuntosalilla, eli senkin suhteen meidän järjestelmä eroaa muiden valmennnuksista melkoisesti. Me teemme asioita eri tavalla ja sen takia meidän asiakkaat pääsevätkin kuntoon hyvin nopeasti. Kaikki perustuu pitkään kokemukseen alalta, me olemme tehneet tätä paljon pidempään kuin muut.

Palataksemme kysymykseen, toimiiko Jutan dieetti sinulle? Jos olet kuten minä vuonna 2007, eli noin 145 kiloa ja elin pullamössöroskaruokavaliolla. Takaan ja lupaan että Jutan dieetti toimii 100% varmuudella sinulle ilman liikuntaa! Jos et ole kuitenkaan saanut tuloksia, olet kenties epäonnistunut aikaisemmissa painonpudotuksissa, sinulla on taipumusta Jo-Jo -laihdutukseen, sinulla on terveysongelmia, suolisto-ongelmia, ravinto aiheuttaa jotain ei-haluttuja reaktioita kehossasi tai yksinkertaisesti haluat kasvotusten face-to-face -valmennusta, joka on räätälöity vain ja ainoastaan sinulle, tällöin suosittelemme kääntymään koulutettujen ja kokeneiden ammattivalmentajien puoleen tyyliin Ruokatauko.

T: Markku, Personal Trainer

PS. Tuossa alla on meidän täysin ILMAINEN painonhallintaopas vuosimallia 2016. Olemme siihen kasanneet hieman sitä käytäntöä mitä laitamme asiakkaamme syömään ja miten liikutamme ihmisiä. Lataa se itsellesi ja hyödy! Saat sen ilmaiseksi.

opt-in

Tallenna