Teimme Ruokatauon keittiössä jälleen mykistäviä suklaaherkkuja. Kokeilimme kolmea uutta reseptiämme ja makuraatimme kokoontui jälleen maistelemaan uusia makuja. Raadin mielestä kaikki suklaaherkut onnistuivat ja ne menivätkin hyvin nopeasti parempiin suihin.

Joten päätimme järjestää näistä kolmesta suklaaherkusta jälleen uuden suklaakurssin, koska nämä ovat suunniteltu enemmän kesäjuhlien herkuiksi. Tässä olisi nyt loistava mahdollisuus oppia tekemään hyviä ja terveellisiä suklaaherkkuja kesän juhliasi silmällä pitäen. Sen sijaan että tarjoaisit vieraillesi markettien sokeriroskaa, tarjoa kerrankin laadukasta ja terveellistä suklaata, mikä myös maistuu hyvälle.

Nämä suklaaherkut toimivat loistavasti kesäjuhlissa, koulun päättäjäisissä, illan istujaiset ja vaikka grillauksen jälkiruokana. Yllätä ystäväsi tarjoamalla näitä. Itse ajattelimme näitä myös jäätelön makeuttajana. Kaikki suklaaherkkumme ovat maidottomia, gluteenittomia sekä niissä ei ole lisättyä sokeria. Halusimme pitää herkut laadukkaina ja luonnollisesti näissä ei ole mitään lisäaineita. Nämä ovat suklaata puhtaimmillaan.

Milloin: 30.5. klo 18-20

Missä: Naantalin Suopellon yläasteen kotitalousluokka

Hinta: 40 euroa / hlö

Ilmoittautuminen: ruokatauko(at)ruokatauko.fi

Hinta kattaa raaka-aineet sekä tilavuokrat. Saat kotiisi myös herkkuja mukaan. Kurssin vetää ravintoneuvoja Kimmo. Otamme kurssille 6-8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suklaakurssillamme teemme nämä kolme herkkua:

raakasuklaa

suklaa

lakritsisuklaa

Milloin: 30.5. klo 18-20

Missä: Naantalin Suopellon yläasteen kotitalousluokka

Hinta: 40 euroa / hlö

Ilmoittautuminen: ruokatauko(at)ruokatauko.fi

Ilmoittaudu mukaan ja tule tekemään hyviä ja terveellisiä suklaaherkkuja.

Tallenna

9 Shares
Yhteenveto
Suklaata kesäjuhliin
Artikkelin nimi
Suklaata kesäjuhliin
Kuvaus
Suklaata kesän eri juhliin.
Kirjoittaja
Julkaisijan nimi
Ruokatauko
Julkaisijan logo