Gluteeniton tortilla – hyvää meksikolaista ruokaa ilman lisäaineita. Näin kesäisin on mahtavaa grillata lihaa, kanaa  tai kalaa grillissä sekä tehdä niistä maistuva tortilla hyvillä täytteillä luonnollisesti. Itseäni ei juurikin huvita syödä gluteenia sekä E-koodeja ruokakaupoissa olevista valmis-letuista. Toki letun voisi tehdä itse alusta loppuun saakka, kuten teimme esimerkiksi tammikuussa 2016 tortillaprässillä. Mutta joskus laiskottaa ja eikä huvita montaa tuntia käyttää lettujen tekoon, silloin haluaisin ostaa koko letun valmiina. Ja nyt kun olen itse vielä bulkilla, haluan yksinkertaisesti päästä helpolla. :-)

Mitäs jos kertoisin että markkinoilta löytyy kyllä valmistortilla, joka on gluteeniton, luomu, GMO-vapaa sekä vegaani/paleo -ystävällinen ja kaiken kukkuraksi maistuu hyvältä? Tätä tuotetta et löydä suomalaisista ruokakaupoista, mutta löydät sen kyllä iHerbistä. Tuotteen nimi on ”Raw Organic Coconut Wraps” ja tekijänä SunFood Super Foods. Tämä on minun meksikolaisen ruokapöydän yksi peruspilareista. Aina kun teen tortilloja ja haluan ruokaa nopeasti pöytään ilman kikkailuja, korkkaan paketin auki sekä alan latomaan täytteitä sisään. Näitä minulla on useampi paketti kaapissani.

gluteeniton tortilla ravintosisältö

Tuotteen ravintosisältö. Ei mitään ylimääräistä. Letun ravintosisältö on luomua ja ilman säilöntäaineita. Itse lettu on tehty kookoksesta ja maistuu erittäin hyvältä. Myös suutuntuma on hyvä.

 

Lettu on neliö ja vastaa kooltaan normaalia pyöreää tortillalettua, joita löydät ruokakaupoista. Lettu on aavistuksen ohuempi ja hajoaa helpommin. Mutta jos varovasti taittelee reunat niin pysyy kyllä hyvin kasassa ja pitää täytteet sisällä.

 

Täytteet sisään ja haukkaamaan. Yhdessä paketissa tulee 7 kpl mukana.

Yhden paketin hinta on 11.23€ ja Suomeen toimitettuna kotiovelle 13€ halvimmalla postituksella. Yhdelle letulle tulee näin hintaa vajaa pari euroa. Itse tungen paketin sinne tänne kun tilailen iHerbistä jotain muuta kamaa. Minulta iso peukku, varsinkin jos tykkää tortilloista kuten minä! Gluteeniton tortilla on minulle ainakin iso juttu ja olen iloinen että löysin tämän tuotteen, tätä voin kyllä suositella myös muille. Ei muuta kuin jatketaan kesää eteenpäin ja säät suosikoon grillausta! Tulkoon tortilloistasi maistuvia!

XOXO,

Markku | Ruokatauko