”Mitä PT palvelua teiltä oikein saa?”. Tämmöinen kysymys tulee aika usein sähköpostiimme näin kun vuosi lähestyy loppuaan. Joten avataan vähän tarkemmin mitä meidän PT Turku – personal trainer toimeksianto oikein sisältää. Meidän kohderyhmänä toimivat oikeastaan kaikki Turun/Raision/Naantalin alueella asuvat ihmiset ja varsinkin ylipainoiset ihmiset. Joten jos olet turkulainen ja haluaisit päästä ylimääräisestä painosta eroon, tämä on sinulle.

Me molemmat olemme olleet sairaalloisen ylipainoisia, joten meidän materiaalit ja menetelmät ovat pääasiassa suunnattu ylipainoisille ihmisille kuten osa teistä lukijoista varmaan tietääkin. Käytämme hyvinkin samanlaisia menetelmiä asiakkaisiimme millä muokkasimme itsemme kuntoon vuosia sitten. Olemme kulkeneet sen tien jo kertaalleen ja olemme matkan aikana tehneet kaikki mahdolliset virheet. Tämän ansiosta asiakkaamme ei tarvitse enää tehdä samoja virheitä ja hakata päätään seinään, me olemme hakanneet päätämme seinään senkin edestä. :-D

PT Turku – Turun Parasta Personal Trainer Palvelua

Näin marraskuussa kaikki katseet ovat jo käännetty kauteen 2018, joten mitä Ruokatauko tulee tarjoamaan ensi vuonna? Meidän PT Turku -valmennus tulee kestämään kaudella 2018 tasan 14 viikkoa, eli toimeksiannon pituus on sama kuin kaudella 2017 ja 2016. Toimeksianto sisältää kattavan ravintovalmennuksen ja siitä koko PT-valmennus lähtee aina liikenteeseen. Kartoitamme asiakkaan ravintotarpeen ja räätälöimme ohjeistuksemme sen mukaan. Emme juurikaan käytä sanaa ”dieetti” tai vastaavia, me opetamme enemmänkin elämäntapaa. Sellaista jonka avulla voi jatkaa vaikka koko lopun elämäänsä. Me haluamme pysyviä muutoksia, joten sen takia lähestymme ravintoa tällä tavoin. Ravinnossa otamme huomioon myöskin terveysmarkkerit ja haluamme asiakkaamme voivan mahdollisimman hyvin.

PT Turku -valmennuksessa treenit keskittyvät tavallaan tehostamaan ravinnon vaikutusta. Nostamme asiakkaan kuntoa, lisäämme voimaa ja ylipäätään muokkaamme kehosta atleettisemman. Liikunnalla saamme hyvää oloa ja itseluottamusta lisää. Toki myös liikunta vaikuttaa omalta osaltaan terveysmarkkereihin, tyyliin verenpaine laskee, luut vahvistuvat ja niin edelleen. Me laitamme asiakkaan liikuttamaan raskaita kuormia paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti. Kuormana voi olla kehonpaino tai joku ulkoinen painava juttu tyyliin levytanko. Tämä lähestymistapa toimii erinomaisesti kun halutaan lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Tammikuu 2018 – Laihdutusryhmät Starttaavat

Tammikuussa meillä starttaa myöskin erilaisia laihdutusryhmiä, jotka ovat personal trainer -palvelua mutta pienryhmässä. Jaettu kärsimys on helpompi kärsimys, vertaistuella saa henkilöstä riippuen helpommin tuloksia ja asiakasta pystytään viemään ehkä jopa askeleen pidemmälle treeneissä.

Yhteenveto

PT Turku – personal trainer palvelua henkilökohtaisesti, sisältää kattavan ravinto- ja liikuntavalmennuksen, varaa paikkasi tammikuulle lähettämällä sähköpostia ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja esittele itsesi.

Laihdutusryhmä Tammikuu – personal trainer palvelua henkilökohtaisesti mutta pienryhmän voimalla, sisältää kattavan ravinto- ja liikuntavalmennuksen, varaa paikkasti tammikuulle myöskin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja varaa aikasi haastatteluun. Otamme naiset ryhmään mukaan haastattelun kautta.