personal training turku

Personal Trainer

Mitä PT tekee?

Meidän tärkeimpänä tehtävänä on saada sinut näyttämään hyvälle. Me haluamme, että sinä käännät päitä missä ikinä liikutkaan. Sinä olet hän, jota kadehditaan. Sinä olet hän, jolla on itsetuntoa. Sinä olet hän, jota halutaan. Nämä ovat niitä juttuja, joita teemme. Muokkaamme sinulle atleettisen peilikuvan, jota sinun ei tarvitse enää peitellä eikä piilotella. Saat olla ylpeä uudesta kehostasi.

Meidän menetelmät eroavat melkoisesti muiden PT:eiden treeneistä. Meidän asiakkaat eivät istu kuntosalikoneissa tai tee tuntien pituisia ”hölkkälenkkejä”. Emme näe mitään järkeä sellaisissa treeneissä. Meidän valmennuksessa sinun kunnosta tehdään kova! Sinulla on voimaa ja kestävyyttä. Tähän kun yhdistämme vielä meidän ravintovalmennuksen, silloin alkaa tapahtua hyvin nopeasti. Meidän PT -asiakkaat raportoivat yleensä jo viikon jälkeen, että housut alkavat pyörimään päällä ja portaissa puuskutus vähenee.

Tätä varten meillä on oma toiminnallinen sali Naantalissa. Täällä saamme rauhassa keskittyä juuri sinun muuttamiseen, täällä sinut rakennetaan uusiksi. Ikä, sukupuoli, voimataso, kuntotaso, vammat, sairaudet, liikkuvuusrajoitteet, ylipaino… millään ei ole väliä, jokainen aloittaa jostain. Jos sinulla on rautainen motivaatio ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen elämässäsi, ota silloin rohkeasti yhteyttä! Tule tapaamaan meitä.

TOIMEKSIANTO

* kesto 14 viikkoa

* ravintovalmennus starttaa 2 viikkoa ennen liikuntaa

* ravintotapaamisia kolme yhteensä

* ohjelma räätälöidään kuntosi mukaan

* treenejä kahdesti viikossa

RAVINTO

* ravintovalmennustapaamisia kolme toimeksiannon aikana

* ravinnon avulla saavutamme asetetut tavoitteet

* ei kitumista nälässä, ei tylsiä bodaus/fitness-ruokia

* puhdasta ja prosessoimatonta kotiruokaa

* voit paremmin oikeanlaisella polttoaineella

TREENIT

* treenejä kahdesti viikossa valmentajan kanssa

* ennen aloitusta kunto- ja liikkuvuustestit, samoin jälkeen

* ohjelma räätälöidään kuntosi sekä voimasi mukaan

* kaikki treenit ovat ”motivoivia” ja tuovat tulosta jo viikossa

* kuntosi suorastaan laukkaa eteenpäin meidän valmennuksessa

Kysy Asiantuntijalta

Ruokatauon personal trainer Markku vastaa!

Normaali toimeksianto kestää noin 14 viikkoa.

Hinta riippuu siitä paljonko joudumme tekemään töitä. Kaikki asiakkaat ovat erilaisia, joten hintakin on erilainen. Lopullisen hinnan pystymme arvioimaan kun olemme nähneet sinut omin silmin ja haastatelleet sinua. Joten buukkaa haastattelu sähköpostilla ja tule tapaamaan meitä! 🙂

Helppoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen ruokatauko(at)ruokatauko.fi ja esittele itsesi. Vastaamme yleensä saman päivän aikana.

Sinulle räätälöidyn liikunnan, ravinnon sekä ammattimaisen valmennuksen.

Riippuu sinun ja minun kalenterista. Varaamme treenit aina etukäteen kanssasi.

Noin 30-45min. Sisältää lämmittelyn, liikkuvuusharjoitteet, treenin ja loppujäähdyttelyn. Sekä tietysti paljon paskanpuhumista! 🙂

Salimme on Naantalissa Luolalan teollisuusalueella. Hyvien yhteyksien päässä.

Toiminnallinen sali, joka on täydellisesti varusteltu personal trainer -asiakkaita varten. Samassa tilassa toimii myös CrossFit Naantali sekä Naantalin Nosto ry.

Ei hätää, me tulemme kanssasi ruokakauppaan heti toimeksiannon alussa. Käydään läpi ostoskärryn sisältö ja näytämme mistä löydät oikeat tuotteet.

Jos haluat sekundatuloksia, niin anna mennä. Jos taas haluat priimaa, silloin myös ravinnon on oltava priimaa!

Silloin kun ravinnon runko on kasassa, yksittäiset heittelyt eivät merkkaa mitään. Korjaat vain seuraavalta aterialta rungon taas kuntoon ja jälleen porskutat eteenpäin. Ja noissakin tapauksissa voit yleensä vaikuttaa lautasen sisältöön jonkin verran. Autamme näissä kaikissa luonnollisesti.

Tottakai. Voimme jopa suositella jotain oikeasti hyvääkin kahvia sinulle.

Paskapuhetta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Minä itse aloitin 142 kiloisena, sairaalloisen ylipainoisena. Näin jälkeenpäin harmittelen, miksi en aloittanut aikaisemmin! Meni monta hyvää vuotta elämästä hukkaan. Älä tee samaa virhettä kuin minä tai Kimmo, aloita tänään!