Personal Trainer Turku – kaupungin parhaat valmentajat aloittavat kauden 2019 ryminällä. Kaiken ryhmävalmennuksen ohella myös Ruokatauon personal trainer -puoli käynnistyy joulutauon jälkeen täydellä teholla. Tuttuun tyyliimme meiltä saa kattavat palvelut kaikkeen mikä liittyy henkilohtaiseen valmennukseen kaudella 2019.

Personal Trainer Turku sisältää:

#1 Henkilökohtainen ravintosuunnitelma

Muutos tehdään keittiössä. Mikään muu ei ole niin tärkeää kuin toimiva ravinto. Kaikki lähtee ravinnosta. Aina. Joten ravinto on meidän listalla numero ykkösenä. Riippuen hieman asiakkaasta, annamme asiakkaalle ravinnon grammalleen, silmämääräisesti arvioituna, suurinpiirtein arvioituna tai voimme antaa myös vapaat kädet soveltaa. Lähestymme siltä kannalta ravintoa, mikä on asiakkaalle helpoin tapa toteuttaa. Oli kyseessä sitten määrät tai sisältö tai molemmat.

Ravinto on kuitenkin tärkein ja samalla vaikein asia koko yhtälössä. Jos/kun ravinto saadaan toimimaan asiakkaalle, silloin vain taivas on rajana. Ravinto voi olla koko elämänpituinen prosessi, uusien elintapojen opettelu vie oman aikansa mutta palkinto on sitäkin suurempi. Joten meidän tehtävänä on tarjota helppoa, maistuvaa ja toimivaa ravinto-ohjausta tänä vuonna! Nam nam!

#2 Henkilökohtaiset treenit

Meillä sinä treenaat innostavan ja osaavan valmentajan kanssa kahdestaan. Kun aloitimme nämä työt joskus silloin 2008, sen aikaiset PT-asiakkaamme tekivät hyvin samanlaisia treenejä kuin mitä nyt 2019 laitamme asiakkaamme tekemään. Joku, jossain joskus kauan sitten on testannut kaikki treenijuttumme toimivaksi. Joten jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä. Toki olemme lisänneet mausteita mukaan ja jutut ovat kehittyneet, mutta samat pääperiaatteet vallitsevat edelleen. Treenimme ovat hauskoja, lyhyitä ja erittäin haastavia. Nämä ovat meidän salaisuutemme miksi saamme asiakkaamme niin nopeasti kuntoon.

Käytännössä treeneissä koutsi seuraa kaikkea asiakkaan tekemistä ja ohjaa jatkuvasti kohti optimaalista suoritusta. Ajattele ikäänkuin koutsi + asiakas vastaan treeni. Koutsi on asiakkaan kulmamies ja yhdessä taistelemme läpi treenistä. Meille on tärkeää että juuri sinä kehityt ja kehosi muuttuu. Umpitylsät salirutiinit eivät kiinnosta lainkaan meitä. Meidän salilla sinä joudut ylittämään itsesi, joudut menemään sinne missä et ole ennen ollut. Ennenpitkää huomaatkin nauttivan tilanteesta ja odotat pelonsekaisin tuntein seuraavaa treeniä. Tämä on kohtalosi.

personal trainer turku 2019

#3 Ruokatauon asenteen

Mikä erottaa Ruokatauon muista? Kaikki. Me teemme asioita hyvin eri tavalla kuin muut. Me valmennamme eri tavalla sekä käytäntömme ovat tyysti toisenlaiset kuin jossain isossa kuntokeskuksessa. Me olemme uniikki ja se näkyy meillä kaikessa. Me haluamme intohimoisesti sinun näyttävän paremmalta! Joten meidän mielestä sillä ei ole mitään väliä mistä sinä tulet tai mitkä ovat taustasi. Jos olet valmis tekemään töitä unelmasi eteen, silloin olet oikeassa paikassa ja silloin mekin olemme kiinnostuneita sinusta. Olemme kehittäneet oman taiteenlajin käydä epämukavuusalueella ja ”nauttimaan” siitä. Pieni kärsimys vain vahvistaa. Asiakkaamme ovat antaneet meille lukemattomia ”lempinimiä” ja meidän valmennusta kehutaankin taidokkaaksi vittuiluksi. Lol. Hei, jos se tuo tulosta niin mehän vittuillaan niin paljon kuin ehditään!

Katso mitä muut asiakkaamme sanovat meistä? Löydät Facebookin arvosteluista lukemattomia kommentteja meistä. Katso tästä blogista ”onnistuja” -kategorian alta oikeiden ihmisten tuloksia. Katso YouTubesta tarinoitamme. Katso nettisivujemme referenssejä. Me tuomme ylpeästi esiin asiakkaidemme taisteluita. Nämä ovat sitä oikeaa elämää. Se on taistelu, jota käydään täällä salimme lattialla joka päivä. Täällä vuodatetaan hikeä ja onnistutaan. Täällä sinä olet yksi meistä etkä taistele koskaan yksin.

Personal Trainer Turku | Raisio | Naantali – Jos haluat mukaan taisteluun, laita viestiä tulemaan täältä. Me pystymme auttamaan.

XOXO

Markku, PT