Syksyn 2019 Challenge päättyi Jeren voisi sanoa ylivoimaiseen voittoon. Meillä oli yli sata kovaa onnistujaa syksyllä, mutta yksi erottui selkeästi joukosta. Jere tykitti kovimmat pisteet InBodystä ja muutti kehoaan todella rajusti. Kun julkaisimme Jeren muutoskuvat joulujuhlissamme, taistelijat kommentoivat eniten miten Jere oli nuortunut kuvissa! Se kieltämättä pitää paikkaansa. Mies nuortui kymmenen vuotta hetkessä. Tässä vähän miehen omia mietteitä matkasta ja tulevaisuudesta.

Kysymys: ”Teit aika rajun muutoksen, mistä ammensit motivaation?”

Alkuun motivaattorina toimi yleisen jaksamisen parantaminen perusarjessa. Energiaa ei suuresti ollut ja yleinen olotila ei ollut paras mahdollinen. Homma eteni mukavasti syksyn mittaan, joka tietysti toi lisää motivaatiota.

Kysymys: ”Minkälaista kommenttia muilta ihmisiltä on tullut?”

Paljon on tullut positiivista kommenttia, varsinkin sellaisilta ihmisiltä, joita ei nää ihan joka päivä.

Kysymys: ”Kuinka paljon olet joutunut ostamaan uusia vaatteita?”

Kyllähän niitä on joutunut, tai melkein voisi sanoa, että on saanut ostaa, varsinkin housuja.

Kysymys: ”Mitä fiiliksiä olet kokenut kun olet sovituskopissa ja katsot peilistä itseäsi?”

Kyllähän sen on mukavalta tuntunut, ja motivaatiota se on lisännyt homman edetessä.

Kysymys: ”Mikä esti sinua aloittamasta aikaisemmin?”

Tämä onkin hyvä kysymys, sitä ilmeisesti yrittää keksiä sopivaa ajankohtaa aloittaa, mutta aina jokin tekosyy tulee eteen. Hyvä että sentään edes nyt tuli järki käteen.

Kysymys: ”Jos sinulla olisi aikakone, mitä kävisit nyt sanomassa itsellesi joka pohtii aloitusta?”

Älä mieti, tee.

takakyykky

Jere kyykkää tammikuussa 2020 uudet tavoitteet mielessään.

Kysymys: ”Mikä oli helppoa muutoksessa?”

Iso kiitos koutseille hyvistä treeneistä ja ravinto-ohjelmasta. Itselle jäi se suorittamisen osuus.

Kysymys: ”Mikä oli vaikeaa muutoksessa?”

Itsellä on aika reissupainotteinen työ ja matkapäiviä tuli syksyn aikana 41 kpl, joten treenin ja ravinnon sovittaminen oli välillä haasteellista.

Kysymys: ”Kuinka tärkeäksi koit ravinnon muutoksessa?”

Kyllä se oli erittäin tärkeää, sanoisin 70% luokkaa kokonaisuudesta.

Kysymys: ”Kuvaile tyypillinen aamupalasi?”

Aamupala oli aina sama (muutama hotelliaamiainen poislukien) jugurttia, heraa, mustikoita ja banaani. Nämä kaikki blenderiin ja vähän vettä perään.

Kysymys: ”Kuvaile tyypillinen lounaasi?”

Usein kanaa, parsaa, porkkanaa, perunaa ja cashew pähkinöitä.

Kysymys: ”Kuvaile tyypillinen päivällisesi?”

Kanaa, (usein myös jauhelihaa), parsaa, valkosipulia, sipulia, tomaattia, perunaa, oliiviöljyä.

Kysymys: ”Mikä on suosikkitreenisi, mitä tykkäät tehdä eniten?”

Todennäköisesti jokin rautapainotteinen, nopea, all in tyyppinen treeni, esimerkiksi CrossFit-treeneistä ”Grace” (30 x rinnalleveto + ylöstyöntö aikaa vastaan).

Kysymys: ”Missä koet eniten parantamisen varaa?”

Kaikilla osa-alueilla on ehdottomasti parantamisen varaa, keväällä 2020 keskitytään saamaan voimaa lisää.

Jeren matka jatkuu eteenpäin ja hänellä on jo uudet tavoitteet mielessä. Jere oli yksi sadoista taistelijoista, joita meillä oli suuri kunnia auttaa viime kaudella. Nyt on 2020. Kysymys kuuluu sinulle, olisiko nyt vihdoin ja viimein sinun vuorosi päästä kuntoon? Mitä jos tänä vuonna kadotettaisiin ne kilot siitä vyötäröltäsi? Mitä jos tänä vuonna sinä olisit tyytyväinen peilikuvaasi? Se on juuri sitä mitä me teemme. Me autamme sinua poistamaan pömppövatsan ja kadottamaan jenkkakahvat. Me teemme sinusta hyvännäköisen. Me pystymme auttamaan sinua, jotta sinä voisit sanoa peilikuvallesi ”VAU!”. Pystymme lupaamaan, että se tuntuu aivan mielettömän hyvältä.

Meillä on paljon matalan kynnyksen treenejä, mutta autamme sinua myös tarvittaessa ravinnossa, liikkuvuudessa, voimassa ja kunnossa. Saat meiltä myös henkilökohtaista valmennusta ja otamme huomioon sinut. Me selvitämme historiasi, kiinnostuksesi kohteet sekä mahdolliset rajoitteet. Me pystymme valmentamaan sinut kuntoon, oli lähtökohtasi mikä tahansa. Ja kuten olet varmaan huomannut somesta, uutiskirjeistä ja blogistamme, meillä on ylivoimaisesti eniten näyttöjä osaamisestamme tässä Naantalin, Raision ja Turun alueella. Meidän shitti vain toimii! Meillä on referenssit ja pystymme seisomaan valmennuksemme takana. Meillä oli satoja onnistujia pelkästään viime syksyltä! Ruokatauon jutuissa on vain sitä ”jotain”. Me sytytämme ihmiset kuvainnollisesti liekkeihin.

Me olemme rämpineet siellä suossa myös itse. Me olemme olleet sairaalloisen ylipainoisia. Me olemme kulkeneet sen polun ennen sinua. Me olemme olleet turhautuneita. Me olemme epäonnistuneet. Me olemme taistelleet paremmasta. Olemme tehneet kaikenlaisia juttuja. Mutta sen takia olemme nyt tässä. Päivääkään emme vaihtaisi pois. Virheiden kautta oppii kaikista parhaiten.

2020 Ruokatauko on kirkas majakka pimeässä horisontissa, hyvin korkean kukkulan päällä. Näet sen kirkkaana ja kutsuvana yön pimeydessä, alitajunnassasi alat kulkemaan sitä kohden. Valo vetää puoleesi. Ruokatauko johtaa joukkojaan aina suoraan eturivistä, elämme itse niinkuin saarnaamme. Joten kun rämmit siellä pimeydessä ja törmäät meihin, ojennamme sinulle kätemme ja käskemme ”Ota kiinni ja seuraa!”. Taistelemme yhdessä.

Autamme tänäkin vuonna taas satoja ihmisiä pääsemään kuntoon. Sinä voisit olla yksi heistä. Sinä voisit olla meidän seuraava Jere, Taru, Marianne, Niina tai kuka tahansa onnistuja Ruokatauon historiasta. Klikkaa alta ja ilmoittaudu kahden viikon ilmaiselle testijaksolle. Sinulla ei ole mitään hävittävää, vaan päinvastoin! Voit saada kaiken sen mistä olet aina unelmoinut. Klikkaa!