Ruokatauon lumipallo jatkaa vyörymistä eteenpäin ja huomaamme kuinka koko Turku kohisee. Naantalissa tapahtuu jotain mielenkiintoista jatkuvasti. Vastaamme huutoon lisäämällä valmennusvoimaa. Tälläkin kertaa uusi koutsimme tulee meidän omista riveistä, sieltä aivan ruohonjuuritasolta hän on noussut lentoon ja näyttää nyt mitä on mahdollista saavuttaa tinkimättömällä asenteella. Halusimme valmennukseen jonkun joka on itse esimerkillinen urheilija, ei tee mitään kompromisseja ja kannustaa ankarasti muita. Halusimme siihen henkilön joka vetää muita ylös suosta ja johdattaa taisteluun. Halusimme siihen Teijan.

”Vuorotöitä, ruuhkavuosia ja treenihaasteita, niistä on vauhdikas arki tehty! Olen nuoresta pitäen ollut melko aktiivinen, joka näkyikin mm. harrastusten määrässä. Joukkue- ja yksilölajeja on tullut harrastettua koripallosta yleisurheiluun ja iän karttuessa haasteita haettu tanssin sekä kickboxingin puolelta.

Perheen ja vuorotyön myötä ajat muuttuivat. Oma liikkuminen jäi pois ja tilalle tuli lasten harrastukset seuratouhuineen. Kuten arvata saattaa, painoa kertyi ja kunto romahti.

2018 heinäkuussa löysin Ruokatauon Bootcampin ja olin koukussa. Kävin aktiivisesti treenaamassa ja huomasin kehoni muuttuvan melkoista vauhtia. Pojat itseasiassa haastattelivat minua jo joulukuussa 2018 jolloin olin pudottanut -16kg. Aikaisemman muutoksen näet tästä.

Vuoden 2018 lopussa tarjottiin uusia haasteita voimaryhmässä, jonka myötä syttyi palo voimailuun. Sillä tiellä olen edelleen, enkä päivääkään ole katunut. Ammattitaitoisessa ohjauksessa on ollut turvallista haastaa itseään ja oppia uutta, joka päivä.

Uskomatonta kuinka paljon ihminen voi vuoden aikana omaksua uusia asioita ja kokea onnistumisen tunteita, kannustavassa ilmapiirissä. Tästä suuren suuri kiitos Ruokatauon ”miehistölle” ja mahtaville valmentajille.

Tästä päästäänkin tähän päivään, kun istun sohvalla tätä tekstiä naputtamassa, suu ”messingillä”… minulle tarjottiin muutama päivä sitten mahdollisuutta tulla vetämään bootcamptreenejä. Hoitotyön lisäksi, liikunnan parissa työskentely on ollut lapsuuden haaveeni. Näköjään näin kypsälläkin iällä voi haaveet vielä toteutua.

Ihmisten parissa työskentely on aina ollut kutsumukseni, ja odotankin innolla valmennuksen tuomia uusia haasteita. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarttua toimeen ja toteuttaa itseään.

Matka jatkuu, tavataan treeneissä!” -Teija

Tervetuloa mukaan matkalle Teija.