RUOKATAUON 7 ASKELTA MENESTYKSEEN

ASKEL 1: RUOKATAUKO START

Aloitamme meille uusien asiakkaiden kanssa henkilökohtaisella tapaamisella, jota kutsumme Ruokatauko Startiksi. Tässä 75min tapaamisessa valmentajamme oppivat enemmän sinusta, kysymme tavoitteistasi, vastaamme kysymyksiisi ja annamme suosituksemme sinulle. Ylläolevassa videossa vähän lisää tietoa itse tapaamisesta.

Ilmoittaudu Tapaamiseen Ja Saat 2 Viikkoa Ilmaisen Kokeilun

ASKEL 2: TEEMME SUUNNITELMAN SINULLE

Heti alusta mietimme kaiken sinulle valmiiksi. Tiedät tarkkaan milloin sinun pitäisi tulla harjoituksiin, mitä odotamme sinulta ja miten voit valmistautua kaikkeen. Jos tarvetta, autamme myöskin sinua ravinnossasi hienosäätöjä unohtamatta.

Suunnittelemme kaiken sinun tavoitteidesi mukaisesti. Ohjaamme sinua harjoituksissa ja kerromme luonnollisesti mitä sinun pitää tehdä.

Meidän lähestymistyyli keskittyy asiakkaisiimme ja se tekee meistä erilaisen.

Me emme ota sinulta pelkästään nimeäsi ylös ja rahasi.

Meillä ei ole yhtä ja samaa treeniä kaikille.

Me teemme sinulle oman suunnitelman, joka ottaa huomioon tavoitteesi, historiasi, vammasi ja kiinnostuksen kohteesi.

Loppujen lopuksi se mitä tarvitset voi olla hyvinkin erilainen kuin naapurillasi, joten me teemme suunnitelman joka on räätälöity SINULLE.

ASKEL 3: HARJOITTELET AINA VALMENTAJAN KANSSA

Valmennuskeskuksemme ovet ovat avoinna pitkin päivää maanantaista sunnuntaihin. Tilivelvollisuus on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista, joten jokainen asiakkaamme varaa paikan itselleen päivän treeneihin sen sijaan että hän vain ”tippuu” paikalle.

Olemme teknologiaystävällisiä, joten voit varata paikan netissä tietokoneella tai puhelimellasi.

Kun näemme että olet tulossa, myös valmennustiimimme on valmis tekemään treenistäsi päivän kohokohdan.

SINUN TREENISI KOOSTUVAT PÄÄASIASSA KOLMESTA FORMAATISTA:

Bootcamp PT eli personal trainer valmennusta pienryhmässä. Paikalla on maksimissaan 6 henkilöä ja yksi valmentaja. Tällöin valmentajalla on enemmän aikaa sinulle ja hän on paikalla juuri sinua varten. Valmentaja vastaa kysymyksiisi ja kannustaa sinua ankarasti itse treenissä. Valmentajan tehtävänä on motivoida sinut optimaaliseen suoritukseen. PT-ryhmässä saamme vietyä sinua henkilökohtaisesti eteenpäin ja saat sinun tavoitteisiisi räätälöityä treeniä.

Bootcamp Perus on meidän pääasiallinen valmennusryhmä. Liikutamme kerrallaan 20 asiakastamme ja treenien sisältö painottuu rasvanpolttoon sekä kunnon kohottamiseen. Treenit ovat erittäin energisiä, vauhdikkaita, hauskoja ja sopivasti haastavia. Käytämme käsipainoja, kahvakuulia, kuminauhoja ja paljon myöskin kehonpainoa harjoituksissa. Sinä ja taistelukaverisi kokevat mahtavia fiiliksiä kun menemme yhtenä joukkueena treenin läpi. Sinä hikoilet, naurat, kiroilet, poltat rasvaa ja lopulta saat kaiken irti itsestäsi.

MOVE on meidän tehokasta toiminnallista treeniä, jossa liikutamme yleensä 14-16 asiakasta kerralla. Tämän sisältö keskittyy voimakkaasti atleettisuuteen, voimaan ja kunnon kasvattamiseen. Tämä on pykälän verran kilpailuhenkisempää ja sinulta vaaditaan enemmän. Kilpailet aina itseäsi vastaan ja sinua valmennetaan treeneissä.

ASKEL 4: SEURAAMME MITEN SINULLA MENEE

Treenivalmennuksien lisäksi seuraamme asiakkaidemme kehitystä 12 viikon sykleissä. Järjestämme mittaustapahtuman ennen ja jälkeen 12 viikon treenisyklin. Mittauksen avulla tiedämme miten asiakkaan treenit sekä ravinto toimivat, mitkä asiat kaipaavat lisähuomiota ja vastaamme asiakkaidemme kysymyksiin.

Pidämme myös tarvittaessa henkilökohtaisen tapaamisen sinun kanssasi, jolloin otamme mittoja sekä valokuvia sinusta. Näiden avulla teemme tarvittaessa hienosäätöjä seuraavaan sykliin.

ASKEL 5: SUUNNITELMA MUUTTUU KANSSASI

Sinun ohjelmasi kehittyy sen mukaan miten sinä ja kehosi vastaavat ärsykkeeseen. Käytämme hyödyksi kaikkea informaatiota mitä keräämme sinusta treenien aikana, mittaustapahtumissa ja tapaamisissa. Me muokkaamme suunnitelmaasi kuukausittain sen mukaan mitä asetamme tavoitteeksi.

Elämä ei ole lineaarista.

Asiat muuttuvat.

Oli kyseessä sitten vammasta johtuva muokkaus tai pieni hienosäätö asioissa jotka eivät toimi, tai sinulla on uusi tavoite, me pidämme ohjelman jatkuvasti ajantasalla.

ASKEL 6: SINUSTA TULEE OSA RUOKKISTA

Ruokatauon asiakkaana, sinusta tulee osa meidän joukkuetta, meidän perhettä. Me olemme täällä vain sinua varten. Me autamme sinua treenien osalta menestymään mutta autamme myöskin tarvittaessa ravinnossa tai mitä ikinä tarvitsetkaan.

Me olemme ainoa valmennuskeskus, jossa henkilöstömme on 100% sinun puolellasi. Tämä on meidän työtä, tämä on ainoa juttu jota teemme.

Me tiedämme asiakkaidemme nimet, mihin he pystyvät, mistä he pitävät ja opimme pikkuhiljaa tuntemaan myöskin heidän perheet sekä työelämän.

Sinä puolestaan opit tuntemaan muita taistelijoita keskuksessamme, jotka ovat samanlaisella matkalla kuin sinäkin. Ehkäpä löydät jopa uusia ystäviä täältä.

Me järjetämme myöskin sosiaalisia tapahtumia, hyväntekeväisyyttä, kaikenlaisia muitakin tempauksia salimme ulkopuolella.

Loppujen lopuksi harjoittelu pitäisi olla hauskaa. Sen pitäisi olla turvallista ja kehittävää. Sen pitäisi olla räätälöityä juuri sinulle. Meidän tavoitteena on tarjota treenihetki joka on paras hetkesi koko päivänä.

ASKEL 7: ME MUUTAMME ELÄMÄSI

Vakavasti ottaen.

Tämä on se syy miksi olemme.

Meillä on missio muuttaa niin monen ihmisen elämä kuin mahdollista.

Me emme halua että liityt pelkästään meidän salille.

Me emme halua pelkästään tarjota sinulle treenejä.

Me haluamme muuttaa elämäsi.

Testaa 2 Viikkoa Ilmaiseksi

NÄMÄ SINÄ SAAT RUOKATAUOSSA:

HENKILÖKOHTAISET TAPAAMISET

SINULLE RÄÄTÄLÖIDYT TREENIT

KAIKKI TREENIT VALMENTAJAN KANSSA

JOUSTAVAT TREENIAJAT

TILIVELVOLLISUUS JA TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN

TAISTELIJOIDEN OMA FACEBOOK-RYHMÄ

RAVINTOVALMENNUS HALUTESSASI

RUOKKIKSEN TERVETULIAISKASSI

SÄHKÖPOSTITUKI

MITÄ TEET VÄLIPÄIVÄT

TULOKSET

RUOKKIKSEN YHTEISÖ

KAIKKI YLLÄMAINITUT OVAT OSA MEITÄ

Mutta ymmärrämme että saatat vielä epäröidä.

Tule testaamaan meidät ilmaiseksi!

Klikkaa allaolevaa punaista nappulaa ja ilmoittaudu kahden viikon ilmaiselle testijaksolle. Valmentajamme kutsuu sinut sen jälkeen tapaamiseen, jossa käydään läpi sinun historiasi, sinun tavoitteita ja samalla katsomme miten voisimme auttaa sinua.

Ilmoittaudun Tapaamiseen Sekä 2 Viikon Ilmaiseen Kokeiluun
10 Shares