Lihavuusleikkaus tai mahalaukun ohitusleikkaus tulossa kenties, pohdit vaihtoehtoja?

Mitä jos tarjoaisin vaihtoehtoa nimenomaan tällä artikkelilla? Haluan tarjota toista mahdollisuutta. Tammikuussa 2023 aloitamme seuraavan kauden niin sanotussa huonokuntoisten treeniryhmässä, johon kuuluu myös matalan kynnyksen ravintovalmennus mukaan. Otamme tähän ryhmään 20 ihmistä mukaan tammikuussa. Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa yhteiseen treeniin.

Tätä ryhmää varten olemme testanneet PöperöVahtien matalan kynnyksen ravintovalmennusta jo tovin ja otamme sen käyttöön tammikuussa kaikille osallistujille.

Lihavuusleikkaus on pysyvä vaihtoehto. Teet jotain peruuttamatonta kehollesi. Minä ehdottaisin että sitä ennen kokeilisit pudottaa painoa juurikin sillä perinteisellä vaihtoehdolla. Ja sehän on muuttamalla elintapoja paremmaksi, syömällä laadukkaammin ja liikkumalla.

Käytän itseäni esimerkkinä. Olen kuvassa vajaa 150 kiloa. Rasvaprosenttini on yli 40. Olen erittäin huonossa kunnossa ja sairaalloisen ylipainoinen. Olen kuvassa lihavuusleikkauksen kohderyhmää. Elän Coca-Colalla, pizzalla ja jäätelöllä. En liiku lainkaan. Olen pahasti koukussa sokeriin. Tämä kaikki oli minun elämääni 2007.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Minä kuitenkin muutin elämäntapani kesällä 2007. Kipu yksinkertaisesti kasvoi liian suureksi ja kamelin selkä katkesi. Minun mittani tuli täyteen eräänä aamuna ja muutin elämäni yhdessä päivässä.  Se liekki syttyi niin rajusti palamaan, en halunnut mitään muuta kuin muuttaa elämäni. Kerron tarinani tarkemmin YouTubessa, jonka voit katsoa alta. Laihduin lopulta 65 kiloa ja tämä muutos synnytti myös valmentajan sisälläni, Ruokatauon ja kaiken muun.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Lihavuusleikkaus ja mahalaukun ohitusleikkaus ei välttämättä tarvitse olla sinun kohtalosi. Leikkauksissa on hirmuiset riskit olemassa. Mitä jos sen sijaan tulisitkin tammikuussa meidän huonokuntoisten treeniryhmään mukaan? Minä voisin opettaa sinulle uusia elämäntapoja matalalla kynnyksellä, menisimme eteenpäin sinun tahtiin.

Poistetaan yhdessä ravinnostasi niitä huonoja juttuja ja lisätään siihen puolestaan hyviä juttuja. Haluan sokerikoukun sinulta poikki ja laskea riskiä saada metabolisia sairauksia. Samalla huomaat että terveellinen ruoka onkin oikeasti aika hyvän makuista ja alat voimaan paremmin.

Minä itse näin eron parissa päivässä kun muutin elämääni 2007. Minä itseasiassa aloitin suoraan ketoosilla silloin aikoinaan. Kaadoin kokikset viemäriin ja vapautin itseni sen kirouksesta. Sen jälkeen karsin hiilarit minimiin ja aloitin ketolla muokkaamaan kehoani sekä hyvinvointiani. Supertehokasta! Tämä on yksi tapa lähteä liikenteeseen.

Uskoisin että pystyisin auttamaan sinua kokemuksellani ja välttäisimme yhdessä leikkauksen. Jos olet sairaalloisen ylipainoinen ja haluat toisen mahdollisuuden, tule mukaan tammikuun huonokuntoisten ryhmään!

Markku | markku(at)ruokatatauko.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

markku ja nimikirjoitus

PS. Poistin tämän artikkelin vanhan version. Alkuperäinen oli julkaistu heinäkuussa 2017.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna