Läskileiri 2019 Naantalissa vielä tänä vuonna, jos tulee riittävästi osallistujia! Leirin alkaa lauantaina 29.12.2018 ja loppuu perjantaina 4.1.2019. Tämä on Suomen Ainoa Ja Oikea Läskileiri joka on myös all inclusive. Sinun ei tarvitse muuta kuin ilmestyä paikalle ja nauttia lomastasi meidän kanssa. Tämä on todellakin loma jolla on tarkoituksensa.

Kenelle leiri oikein sopii? Ajatellaan sitä seuraavasti. Hluaisit pudottaa painoa, mutta tässä jatkuvassa informaatiotulvassa et enää tiedä mikä on toimivaa tietoa ja mikä ei? Miten ihmeessä sinun tulisi syödä kun kaikki medialähteet puskevat omaa sanomaansa ulo? Mikä on hyvää ja terveellistä syömistä juuri sinulle ja mikä ei ole? Miten sinun tulisi syödä, jotta kehosi voisi hyvin ja sinun painonpudotuksesi sujuisi myöskin mahdollisimman helposti? Tuntuuko että arjen kiireet estävät sinua paneutumasta kunnolla asiaan? Koet ettei sinulla yksinkertaisesti ole aikaa itsellesi? Ja entä se liikunta, sitäkin pitäisi tehdä! Miten pitäisi liikkua, jotta rasva palaisi tehokkaasti ja samalla peilikuvakin muuttuisi paremmaksi? Kuinka paljon sitä pitäisi tehdä ja miten? Yleiset kuntosalit eivät oikein huvita, siellä ihmiset aina tuijottavat ja arvostelevat sinua päästä varpaisiin?

Ole huoletta. Tähän kaikkeen edellämainittuun paneudumme läskileirillä. Opetamme sinulle oikein tavan syödä, sinulle oikean määrän sekä myös oikeaan aikaan. Pyrimme tekemään painonpudotuksestasi mahdollisimman helpon toimivan ravinnon avulla. Silloin painonpudotus menee melkein automaatilla, sinä vain nautit matkasta ja huomaat siitä tulevan sinulle uusi elämäntapa. Leirin treenien avulla koet miten liikkumisella vauhditetaan koko prosessia ja tunnet kuinka hyvän olon treenistä voikaan saada. Tunnet eläväsi! Treenien tavoitteena on nostaa sinun kuntoasi ja muokata kehoasi. Samalla kun olet leirillämme, kaikki aika on sinulle itsellesi. Sinä olet lomalla meidän vieraana. Me isäntäparina huolehdimme sinusta ja autamme sinua painonpudotusmatkallasi. Meidän tärkein tehtävä on viikossa muuttaa sinut oikealle suunnalle.

Ruokatauon läskileiri on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Missään muualla ei järjestetä vastaavaa leiritystä. Tämä on meidän prototyyppileiri ja kokeilemme rohkeasti onko tämmöiselle kysyntää. Jos leiri menee täyteen, järjestämme niitä lisääkin 2019 aikana. Jos ei mene täyteen, testaamme uudestaan 2020.

Läskileiri 2019 – Aktiiviloma Juuri Sinulle

Leiri alkaa 29.12.2018 ja päättyy 4.1.2019. Leiri sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita painonpudotuksesta ja haluaisivat oppia uuden elämäntyylin.

Tule lomalle Naantaliin, jolla on tarkoitus! Tällä leirillä saat alan parhaat opit ravinnosta sekä liikkumisesta. Näiden avulla painonhallinta on erittäin helppoa. Lähtemällä mukaan me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lue lisää leiristä ja ilmoittaudu mukaan täältä.