Rasvanpoltto – Kesä tulee ja ylimääräisestä pitäisi päästä eroon? Mitä se vaatii, että rasva alkaa palaamaan? Mitä sinun oikein pitää tehdä, että asiat lähtevät rullaamaan eteenpäin? Muun muassa näitä kysymyksiä meille esitetään sitä enemmän mitä lähemmäksi kesää yleensä mennään. Loimme vastausurakkaa helpottaaksemme Ruokatauon Rasvanpolttomanuaalin! Tätä manuaalia olemme käyttäneet jo vuodesta 2009 lähtien ja se onkin kokenut vuosien saatossa useita pieniä ja isompia päivityksiä. Olemme tarjonneet manuaalia aina täysin ilmaiseksi. Se on meidän tapa auttaa ihmisiä. Manuaalin avulla pääset heti alkuun omassa rasvanpoltto-operaatiossasi ja voit päästä elämäsi kuntoon. Olemme vain iloisia jos näin tapahtuu. Kaikkihan on vain ja ainoastaan sinusta kiinni ja mitä valintoja teet.

Mikä on Rasvanpolttomanuaali?

Se on ladattava PDF-tiedosto, jonka saat täysin ilmaiseksi. Oppaassa on ohjeet mitä ja kuinka paljon sinun pitäisi syödä. Oppaassa on myös ohjeet miten sinun tulisi liikkua. Kaikkia näitä peruspilareita käytämme edelleen 2017 myös personaltrainer -valmennuksissamme. Syö ja liiku oikein, ei se ole sen ihmeellisempää.

Oppaassa kerrotaan siis mitä kaikkea tarvitset toimivaan rasvanpolttoon. Käytännössä ne ovat motivaatio, oikeanlainen ravinto ja riittävästi hapenottotreeniä sekä rautatreeniä. Näiden kaikkien yhteistoimintana kehosi alkaa muuttumaan ja huomaat pääseväsi rasvasta eroon. Olemme kirjoittaneet oppaan mahdollisimman selvään ulkoasuun ja olemme laittaneet sinne paljon informaatiota.

Saat oppaan välittömästi ja voit aloittaa oman rasvanpoltto-operaatiosi vaikka heti tänään. Miksi tarjoamme informaatiota, mistä joku muu yritys voisi periä euroja? Koska me haluamme auttaa. Mitä enemmän saamme ihmisiä liikkumaan ja katsomaan ravintoaan, sitä parempi! Taistelussa rapakuntoa ja ylipainoa ovat kaikki keinot sallittu. Myös meidän ilmainen informaatio sekä halu auttaa ihmisiä. :-)

Lataa opas itsellesi alapuolelta ja hyödy. Voit aloittaa vaikka heti tänään!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna