Morienttes

Onko sinulle kesäkunto 2016 mielessä kenties?

kesäkunto 2016

Huhtikuu pyörähtää kohta käyntiin ja nyt olisi otollinen hetki aloittaa. Ehdit hyvin saamaan kehosi hyvään uimapukukuntoon kesää varten. Ainoa asia mitä sinun pitää tehdä nyt heti, on PÄÄTÖS! Jos aloitat huhtikuussa, pystyt toteuttamaan projektisi ilman järkyttävää kiirettä ja ilman nälän näkemistä. Kun varaat toteutukseen riittävästi aikaa, projektin hallinta on huomattavasti helpompaa. Nälän näkeminen ei ole kovin kivaa ja sellaiset projektit ovat melkoisen ikäviä toteuttaa!

Meidän asiakkaat syövät reilusti vatsansa täyteen ja silti kiinteytyvät! Meidän asiakkaat eivät näe nälkää ja laihtuvat silti! Me suunnittelemme toimivan ruokavalion jokaiselle asiakkaalle erikseen. Tähän päälle lisäämme liikunnan sitä haluaville. Mutta vähintään saat meiltä todistetusti toimivat, sinulle räätälöidyn ravintopalvelun ammattilaisen toimesta. Myös sinulle, jolla on erilaisia suolisto-ongelmia tai ruoka-allergioita. Myös sinä pääset kesäkuntoon järkevällä syömisellä! Me autamme.

Aloita kesäkuntoprojektisi vaikka tästä meidän painonhallintaan liittyvästä aamupalasta. Kesäkuntoaamupala toimii erinomaisesti.

Sen jälkeen syö meidän kesäkuntolounas. Käy lukemassa sen ohjeet tuolta.

Sitten oletkin jo heti oikeassa suunnassa. Pienistä valinnoista kasvaa lopulta toimiva kokonaisuus. Tee asioille jotain! Pääsiäisen aikana päätät, että nyt lähtee mies/nainen uuteen suuntaan! Meidät saat kiinni koko pääsiäisen osoitteesta ruokatauko(at)ruokatauko.fi . Kysy mieltä askaruttavia kysymyksiä. Kysy kesäkunnosta! Kysy peilikuvasta! Kysy ylipainosta! Kysy rapakunnosta! Kysy IBS-ruokavaliosta! Kysy mitä tahansa. Me vastaamme.

Näillä puheilla, oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

Terveisin,

Ruokatauon pojat

Tallenna